Christine Cohen

In 1963 ben ik in Wenen geboren onder de naam Christine Diemannsberger en ben mijn leven verder gegaan onder de naam Christine Cohen. Met mijn heldere gevoeligheid en invoelend vermogen ben ik een gids tussen Hemel & Aarde, een lichtwerker en een energetisch healer.

Screen Shot 2015-11-06 at 7.30.22 PM

Mijn drijfveer is om de mens zijn oorspronkelijke Licht en Liefde
te doen herinneren om van daaruit te kunnen leven: ‘stralen, plezier hebben, lief hebben en genieten’.

Een verbinding van hart naar hart is de heling van de wereld.

Dat de Aarde een veilige en liefdevolle plek is voor alle mensen en dieren. Shalom.

Sinds 2007 heb ik een eigen praktijk: Tussen Hemel & Aarde. Ik voel mij vereerd en dankbaar om je te mogen begeleiden en getuige te zijn van het heilige in jou.

Momenteel volg ik de opleiding ET-Healing bij Healing Centre Beyond Medicine for ET-Healing waardoor ik nu ook healings geef samen met mijn vrouwelijke gids Julia (ze heeft de blauwdruk van Merlin, the wizard) en haar healing team. Dit zijn ongelooflijk leuke en krachtige healings, echt magic.  www.ethealing.nl

Enkele jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met SoulBodyFusion®, ontwikkelt door Jonette Crowley (https://jonettecrowley.wordpress.com). In 2015 ben ik met haar op pelgrimstocht gegaan naar Israël. Daar heb ik initiaties en coderingen vanuit de hogere dimensies mogen ontvangen om in resonantie door te geven. Tot op de dag van vandaag ben ik betrokken bij de lessen, initiaties en energetische coderingen die Jonette doorgeeft.

In 2017 en 2018 heb ik level 1 en  2 gedaan van AuraSoma, een prachtig kleurensysteem waar ik verliefd op ben geworden. Alle 115 kleurenflessen staan de stralen in de praktijk.

De opleiding hulpverlening vanuit Psychosofia heb ik in 2010 afgerond. Ik ben opgeleid tot ‘hulpverlener vanuit spiritualiteit’.

In 1996 heb ik mijn diploma Creatieve Therapie Beeldend aan de Hoge School Midden Nederland gehaald. Als creatief therapeut heb ik 7 jaar gewerkt bij de Jeugdafdeling van het RIAGG en enkele jaren bij de dagbehandeling van het RMPI, een kinderpsychiatrisch centrum. Tijdens deze reguliere hulpverleningervaring ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik met mijn hoog gevoeligheid een andere werkwijze en visie heb die door de jaren heen steeds meer duidelijk en helder is geworden.

Vele jaren tot heden heb ik Authentic Movement retreats gedaan bij Céline Gimbrere.

Daarnaast heb ik enkele jaren inzicht meditatie en mindfullness ervaringen opgedaan met verschillende retreats in Gaia-house te Egeland en in Nederland.

In 1987 ben ik afgestudeerd aan de kunstacademie, grafic design.

Ik ben getrouwd en moeder van twee fantastische zonen.