Christine Cohen

Mijn naam is Christine Cohen (1963). Met mijn hoge en heldere gevoeligheid ben ik een lichtwerker, een gids en energetisch healer.

Screen Shot 2015-11-06 at 7.30.22 PM

Mijn drijfveer is om de mens zijn oorspronkelijke Licht en Liefde te doen herinneren om van daaruit te kunnen leven: stralen, plezier hebben, lief hebben en genieten. Zodat ook deze mens resoneert in een uitbreiding naar Vrede. Dat de Aarde een veilige en liefdevolle plek is voor alle mensen en dieren.

Sinds 2007 heb ik een eigen praktijk: Natuur als Bron. Ik voel mij vereerd om je te mogen begeleiden en getuige te zijn van het heilige in jou.

Enkele jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met SoulBodyFusion® ontwikkeld door Jonette Crowley (https://jonettecrowley.wordpress.com). In 2015 ben ik met haar en 48 andere mensen uit de hele wereld op pelgrimstocht gegaan naar Israël. Daar heb ik initiaties en coderingen vanuit de hogere dimensies mogen ontvangen om in resonantie door te geven. Tot op de dag van vandaag ben ik betrokken bij de lessen, initiaties en energetische coderingen die Jonette doorgeeft.

In 2017 heb ik level 1 gedaan van AuraSoma, een kleurensysteem waar ik verliefd op ben geworden. In 2018 hoop ik level 2 af te ronden en officieel praktiserend AuraSoma gids te zijn. Alle 115 kleurenflessen zijn al besteld. :-)

De opleiding hulpverlening vanuit Psychosofia heb ik in 2010 afgerond. Ik ben opgeleid tot ‘hulpverlener vanuit spiritualiteit’.

In 1996 heb ik mijn diploma Creatieve Therapie Beeldend aan de Hoge School Midden Nederland gehaald. Als creatief therapeut heb ik 7 jaar gewerkt bij de Jeugdafdeling van het RIAGG en enkele jaren bij de dagbehandeling van het RMPI, een kinderpsychiatrisch centrum. Tijdens deze reguliere hulpverleningervaring ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik met mijn hoog gevoeligheid een andere werkwijze en visie heb die door de jaren heen steeds meer duidelijk en helder is geworden.

Vele jaren heb ik Authentic Movement retreats gedaan bij Céline Gimbrere.

Daarnaast heb ik enkele jaren inzicht meditatie en mindfullness ervaringen opgedaan met verschillende retreats in Gaia-house te Egeland en in Nederland.

In 1987 ben ik afgestudeerd aan de kunstacademie, grafic design.

Ik ben getrouwd en moeder van twee fantastische zonen.