Christine Cohen

Mijn naam is Christine Cohen (1963). Met mijn hoge gevoeligheid ben ik een lichtwerker en healer ‘for the highest and greater good of all’. Dat betekent dat ik in mijn hoge en verfijnde energietrilling resoneer. Ik heb hierin mijn eigen levenslessen en pad gevolgd en doe dat nog steeds. Door intentie en onbevangenheid laat ik mij inspireren door de energie van onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen.

Screen Shot 2015-11-06 at 7.30.22 PM

Mijn drijfveer is om de mens zijn innerlijke Licht en Essentie te doen herinneren om van daaruit te kunnen leven, te kunnen stralen, plezier te hebben en te kunnen genieten. Zodat ook deze mens in contact komt met de hogere frequentie van zijn/haar HogereZelf in verbinding met het Universum en de Aarde. Een ander resoneert hier dan weer in mee waardoor hij of zij vanuit zijn of haar eigen hoogste frequentie kan leven. Dat wordt dan weer doorgegeven als een uitbreiding in Vrede. Dat de Aarde een veilige en liefdevolle plek is voor alle mensen en dieren.

Sinds 2007 heb ik een eigen praktijk: Natuur als Bron. Ik voel mij vereerd om je te mogen begeleiden en getuige te zijn van het heilige in jou.

Enkele jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met SoulBodyFusion® ontwikkeld door Jonette Crowley (https://jonettecrowley.wordpress.com). In 2015 ben ik met haar en 48 anderen mensen vanuit de hele wereld op een pelgrimstocht gegaan naar Israël waar ik initiaties en coderingen vanuit de hogere dimensies heb ontvangen om door te geven. Tot op de dag van vandaag ben ik betrokken bij de lessen en energieën die zij doorgeeft.

De opleiding hulpverlening vanuit Psychosofia heb ik in 2010 afgerond. Ik ben opgeleid tot ‘hulpverlener vanuit spiritualiteit’.
In 1996 heb ik mijn diploma Creatieve Therapie Beeldend aan de Hoge School Midden Nederland gehaald. Als creatief therapeut heb ik 7 jaar gewerkt bij de Jeugdafdeling van het RIAGG en enkele jaren bij de dagbehandeling van het RMPI, een kinderpsychiatrisch centrum. Tijdens deze reguliere hulpverleningervaring ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik met mijn hoog gevoeligheid een andere werkwijze en visie heb die door de jaren heen steeds meer duidelijk en helder is geworden. Vele jaren heb ik Authentic Movement retreats gedaan bij Céline Gimbrere. Daarnaast heb ik enkele jaren inzicht meditatie en mindfullness ervaringen opgedaan met verschillende retreats in Gaia-house te Egeland en in Nederland.
In 1987 ben ik afgestudeerd aan de kunstacademie, grafic design.

Ik ben getrouwd en moeder van twee zonen.