ET – healing

Een inwijding of ET- healing is een healing met mijn gidsen en hun healingteam in samenwerking met jou en jouw spirituele begeleiders. Het zijn werkelijk co-creaties.

Het kan gebeuren dat er zich tijdens een sessie een nieuwe gids aandient doordat onze frequenties veranderen en aansluiten in velden met diezelfde frequenties. Zo is er bij mij de stamvader Abraham en mijn draak Shigaiah bijgekomen. Dit zijn enorm ruime en grote velden, uit het veld van Oneness in diepe Stilte.

Je kan met een vraag komen, en/of je hebt fysieke klachten waar je meer informatie over wilt en/of je gaat er open in en we zien wat er zich aan gaat dienen voor jou. Doordat ik een Channel ben, een kanaal, laat jij mij eigenlijk zien of voelen wat er speelt, wat er aan de hand is. Van daaruit komt er informatie en energetische inwijdingen en healingen.

De sessie neem ik op via de telefoon en stuur ik je op. Ook maak ik een verslag. Een reactie van iemand: “Wow. Wat heb je dat mooi beschreven. En ook zo fijn om weer te lezen, want ik heb ook heel veel mentaal gemist, omdat het voor mij vooral een hele diepe energetische ervaring is geweest. Heel bijzonder om de woorden te lezen en bij de ervaring te voegen. Dank je wel!”

Tijdens een sessie ga je lekker op de behandeltafel liggen en krijg je enkele kristallen op of bij je lichaam die ik voor jou heb gependeld. Dan gaat de Magic beginnen..