Gidsen Healing

Een Gidsen Healing is een healing met mijn gids Julia en haar healingteam in samenwerking met jou en jouw spirituele begeleiders. Het zijn werkelijk co-creaties.

Het kan gebeuren dat er zich tijdens een sessie een nieuwe gids aandient doordat onze frequenties veranderen en aansluiten in velden met diezelfde frequenties. Zo is er bij mij de stamvader Abraham, bijgekomen en de profeet Elijza, een profeet die bekent staat dat hij levens terug brengt. Dit zijn enorm ruime en grote velden, uit het veld van Oneness in Diepe Stilte.

Er is een Draak gekomen uit het veld van Elijza. Dit is nog geheel nieuw voor mij. Dus ik ben benieuwd wat dat gaat brengen…

 

 

 

Tijdens een sessie ga je lekker op de behandeltafel liggen en krijg je enkele kristallen op of bij je lichaam die ik voor jou heb gependeld. Dan gaat de Magic beginnen..

 

 

 

Je kan met een vraag komen, of je hebt fysieke klachten waar je meer informatie over wilt. Ik heb geen idee wat er mag gaan gebeuren. Doordat ik een Channel ben, een kanaal, laat jij mij eigenlijk zien of voelen wat er speelt, wat er aan de hand is. Van daaruit komt er informatie en energetische healingen. Het is mij zeer dierbaar en dankbaar om zo intiem het heilige in jou te mogen beleven en begeleiden.