Het Heilige Land

De zonsopgang bij het meer van Galilea

Lieve lezer, 

De laatste weken zijn we door de ‘Coronatijd’ op ons zelf aangewezen en worden we uitgenodigd om diep in onszelf te gaan, diep in onze innerlijke grot te gaan om onze essentie, onze oorsprong te voelen, mee te verbinden en van daaruit te gaan leven. 

Zo heb ik mijn diepe verbinding met het beloofde land, mijn heilige land nogmaals en nog dieper gevoeld en erkend. Ook het verdriet en angst gevoeld van het verbod om mijn essentie te kunnen ‘zijn’. Oude verborgen wijsheden waar ik me uit veiligheid voor mezelf als bescherming voor de wijsheden van afgekeerd heb. 

Nu zijn de poorten weer geopend, de zon gaat op in het Heilige Land.

Als ik bij ons buiten loop bij de rivier de Oude Maas, dan voel ik de wind en het water op een speciale manier dat het net voelt alsof ik in het Beloofde Land loop, duizenden jaren terug omhuld door een zachte en onvoorwaardelijk liefdevolle energie. In mijn lichaam, in mijn buik voel ik het heilige land. Mijn buik is de Rode Aarde, de Nieuwe Aarde. 

Met mijn magie, die zoals het voelt diep uit de verbinding met verborgen delen uit de aarde komt en verbonden is met mijn hart, begeleid ik je graag naar jouw oorsprong! Zodat ook jij de zon kan laten opgaan in jouw Heilige Land en jij vanuit jouw essentie kan gaan leven. Je frequentie zal daarmee omhooggaan, gelijk de frequentie van de aarde. Met elkaar creëren we de Nieuw Aarde, de toekomst voor de mensheid.

Daarom geef ik ook in mei een korting op je sessie. 

Een sessie op afstand is nu € 80,- ( ipv € 120,-) De sessie neem ik voor je op. 

Voor een schriftelijk uitgewerkt verslag (waar de energie doorheen verweven zit) betaal je extra. Op mijn website kan je velen sessieverslagen lezen.

Shalom, Christine