Nieuwsbrief maart 2020De rode Aarde. 

Het begint bij een ‘zonneschijven workshop’ van Patries van Elsen. 

Er ligt een cirkel met 12 zonnen kaartjes. Ik pak een kaartje. Het blijkt Talampaya in Argentinië te zijn, waar ik nog nooit van gehoord heb. Ik heb het kaartje vast en sluit mijn ogen. Met mijn innerlijk oog zie ik rode aarde terwijl ik in de aarde getrokken word. Patries zegt: “daar is de aarde rood”. Wonderlijk, dat heb ik net gezien. 

Een uitwisseling met Manon van den Boorn volgt enige tijd later. Een intense diepe verbinding met de Rode Aarde in het Heilige Land wordt gemaakt. Het is diep voelbaar in mijn buik, baarmoeder en eileiders. Nog nooit heb ik dit zo intens gevoeld. Dagen ben ik ‘met’ mijn buik.

Ik voel me rustig en stil. Ik wandel en zit bij bomen bij de rivier. Ik voel, resoneer en val samen. Tegelijk bellen mensen voor een afspraak. Ik breng ze allemaal in verbinding met hun oorsprong terug naar de Aarde. Hoe mooi lopen deze processen synchroon.

Ik ben diep in de Aarde of ik ben in mijn grote Stilte velden met mijn gidsen, in de velden van Mozes en Abraham. Het lijkt net of ik het niet met elkaar verbonden krijg. 

Tijdens een andere uitwisseling met Manon van der Boorn opent zich ‘de vortex’ van de Heilige Tabernakel, the holy of holies, in mij.

Coderigen, oude wijsheden, kennis uit de sterren en buitenaarde informatie stroomt door mijn kruin. Tegelijk verlaten oude traumalagen uit vorige levens waar deze wijsheden en gevoeligheden niet geleefd mogen worden, mijn systeem via mijn kruin. Heel intens allemaal. Ik sta onder hoge stroom. 

Gigantische hoofdpijnen volgen tegelijk met downloads die ’s nachts tot mij komen. Diep diep ademend krijg ik mezelf weer in balans. 

‘s Ochtends word ik wakker terwijl de energie, aanvoelend als kristallen in stromend water uit mijn handen spuit. Ik voel mij krachtig en tegelijk liefdevol. Engelen zijn om me heen. 

Wil je ook een inwijding tot jou Universele Zelven en jouw re-connectie naar de aarde halen om in hier & nu te leven vanuit jouw oorsprong?

€120,00 voor inwijding, re-connectie en healing

Het is een intens en diep werkende sessie van anderhalf tot meestal wee uur. Je krijt een schriftelijk verslag en de audio opname van de sessie!

De sessie kan ook op afstand. Het voordeel daarvan is, je kan na de behandeling lekker blijven liggen (slapen) waardoor deze goed kan doorwerken. 

Neem de tijd na een sessie!

Jouw proces kan ondersteund worden door Aura-Soma. Je kiest 4 flessen, waarvan de tweede gekozen fles voor dagelijks gebruik is. Door het op je lichaam te smeren, komt het diep in al je cellen. Je kan ook een Aura-Soma sessie krijgen, los van je Inwijding. Meestal pendel ik of Aura-Soma wenselijk voor je is. Zie mijn website voor meer info.

Maandagavond: Stilte avond

Om de week is er op maandagavond van 19.30 – 21.00 uur, een stilteavond. In een klein en fijn groepje kunnen je gedachten tot rust komen zodat er ruimte ontstaat waar je hart zich kan openen. Het aandachtig ademen zorgt vanzelf voor je aarding. Dit zijn dierbare avonden. Kosten: €10,-.

Shalom