Sessie verslag

Gidsen Healing: de herinnering van de oorsprong van Thuis, van Atlantis.
De sluiers lichten op, we zijn in Atlantis. De prachtige stad herrijst zich uit het water. Ik zie dolfijnen zwemmen in verbinding met ‘all what is’. Er is een diepe wijsheid en intelligentie voelbaar, een onbeschrijfelijke diepe liefde in verbinding met elkaar. Ik zie al een tijdje een grote dolfijn, totdat ik me realiseer dat dit A. is.  A. is thuis. A heeft zijn gids, de dolfijn gevonden.

Er zwemmen andere vissen mee, er is wijsheid, speelsheid, vertrouwen, verbinding, kracht en Liefde.

De healing start met een zachte tedere subtiele verbinding met A. zijn hart op elfjes achtige manier. Er wordt een vortex geopend vanuit het hart waar de kristallen: pink amathist, Inner Source op liggen. De energie van de kristallen komen het hart binnen.

Julia, mijn gids, dient zich in een diepe stilte aan. Vanuit de diepe stilte en verstilling wordt gevraagd of A. een diepe adem wil maken om zichzelf in deze stilte te beademen. Zodat deze stilteplek, zijn plek kan worden, als zijn eigen huis/thuis waarin hij zich kan laten zakken. Wetende dat hij daarin gedragen wordt door een bodem van roze rozenblaadjes waarmee hij zacht heen en weer wordt gedeind. Zachte stromende als vanzelf gaande kabbelende energie.

Zacht – Kabbelend – Stromend.

A. geeft een blokkade in onderrug aan. De kabbelde roze energie gaat naar de onderrug. Ik vloei donker zwart af en A. ademt roze zachte energie binnen die als een lemniscaat door het centrum van de blokkade heen gaat. Doordat ik afvloei, kan het zacht en vloeiende roze energie langzaam binnenkomen.

De wind steekt op en blaast (ik blaas als zijnde een kanaal) door A. zijn cellen heen. Ook door de plek in de zijn onderrug en ook door zijn hart. Het hart gaat open en het hart wordt warm vurig. De stroom komt opgang. De wind wakkert het vuurtje in A. zijn hart aan. Vuur, kracht, passie en liefde.

Vanuit de verbinding van zijn hart, opent zich er een transparant kanaal waar een waanzinnige kracht van boven doorheen komt, waarmee de Inner Source verbinding maakt en hersteld wordt.

Op de kaken zit spanning van het ‘niet uiten’ van krachten. Het is van belang dat er geuit wordt!

De wind neemt toe, en de krachten van de natuur nemen toe. De Golven, de wind: “Ga er in mee en eigen het je toe! Anders kan je niet leven. Daar ben je verbonden en kan je met die oerkrachten op de Aarde komen.”  Er worden oer-geluiden gemaakt. Vanuit de stuit is er continu een stroom.

Adem – Adem – Adem door, Leef!

Overal komen handen van mijn team op A zijn lichaam. Er wordt bewogen en gewiegd. Alles is in beweging in het ritme van de zee, de golven en het water. Alles deint mee.

Dan komt het Licht! Het Licht, jouw Licht. Jouw thuis. Jouw oorsprong komt binnen. Alles is in trilling en geopend om het heldere transparante Licht te ontvangen. Alles beweegt continu. Krachtige figuren als gidsen en engelen zijn gepaard met het Licht. A. wordt uit de Aarde laag van dualiteit, negativiteit, conflicten en strijd opgetilt naar een helder krachtig veld van licht.  Zo zuiver. Stralend.

“Houdt het niet in, straal je kracht en je licht in Liefde.  Zoek de krachtplekken op waarmee je je kan verhouden tot deze kracht! “

De etherische elfjes en de nature spirits in de subtielere etherische lagen dienen zich in zachtheid aan. Als zacht stromend water wordt A. helemaal gezuiverd, afgespoeld en opgeschoond.

We komen weer in de grote Stilte. Een stilte dekentje wordt over hem heen gelegd zodat alles kan bezinken en op zijn plek valt. De elfjes doen hierin hun werk.

In een klik en klak taal is er toestemming gevraagd en zijn er wezentje in de hersenen kleine draadjes opnieuw aan het losmaken en anders vastzetten. A. ziet heel mooi blauw, alles wordt blauw. De wezentjes, soort elfjeswereld uit de subtieler wereld van de natuur her- verbinden. Er is speelsheid en grappigheid en verwondering voelbaar.

Na klanken opent zich de wereld van dolfijnen. Een troost van zwemmende dolfijnen, waternimfen, wezens en energieën zwemmen om A. heen. A krijgt een healing vanuit een andere dementi, een andere wereld. Het is prachtig.  Wijsheid en Liefde. Zo mooi.

Je kan met ze communiceren via voelen, intuïtief weten. Het is je THUIS! HET IS JOUW WERELD.

Er is vreugde in herkenning. In rust stroomt het weten. Het is goed. Alles heeft zijn eigen tempo en tijd en is zoals het is. Het deint. Ruimte. Stilte. Eigen kadans. Eigen zijn. Verbinding met een grote familie, met elkaar. For ever en voor altijd. Een eindeloze wereld waar je thuis bent: je inspiratie, je weten, je voelen, je stroom, je stilte, je vriendjes.

Jij bent de grote vis! in het centrum van de oceaan. De anderen zwemmen met je mee, achter je aan. Je houdt van een dolletje. Het stroomt in zacht en kracht en zoveel lagen van speelsheid en manieren. Deze ervaring verbindt A. in zijn Hart.

De oude pijn en woede wordt duidelijk als zijnde het afgesneden zijn van dit thuis- en het kapot gemaakt zijn van deze prachtige wereld. Het is nu de tijd om deze wereld weer terug te halen. In het weten en vertrouwen van deze wereld van Atlantis. Herinner je oorsprong en Leef het voor!

Diepe Stilte – Amen.

Elke cel heeft dit gehoord.

De Oceaan, vol met allerlei soorten energieën, de ruimte is van jou.  Het is all yours!

Dit draag je met je mee, je hoeft er nooit meer uit weg te gaan.

Tarot Kaart: Kracht gekoppeld aan de Herkimmer Diamant (New York)
Kristallen: Inner Source Lemurian, Scheeliet uit Turkije, Emhydro Vera Cruz Amethist, Sacred Heart Lemurian, Pink Amethist, Oranje Calciet, maansteentjes.
Alle zorgvuldig gependelde kristallen liggen op en om A.

 

Gidsen Healing: De geboorte van een draak.
Wouw! Vandaag voor het eerst van mijn leven de geboorte van een draak mogen bijwonen tijdens een healing sessie. Natuurlijk in co-creatie met de gidsen en de teams van M. en mij. Het voelde of ik zelf een geboorte meemaakte. Heel intens, ontroerend en Ooo Zo Bijzonder Mooi.

Na  ‘voorwerk’ van healing met de gekozen flesjes van Aura-Soma, ondersteuning van gependelde kristallen die op M liggen en de gekozen Tarot kaart Kracht met de daaraan gekoppelde Herkimmer Diamant (New York), dient er uit het grote veld van diepe stilte en Oneness, een nieuw veld aan. Het lijkt op het Abrahamveld, maar het is anders…. ‘Elijza’ komt erbij.

In dat veld maak ik met mijn handen op de grond een enorm ei, een drakenei. Het ei barst open en al vrij snel zie ik het koppie. Dat voelde echt ontroerend. Als de draak uit het ei is, dient er zich een nieuwe wereld aan: groen en vol magische wezens als elven en feeën aanvoelend. Ik voel tegelijk het innerlijk kind van M. Ze kent deze wereld, het is bekend en toch nieuw. Alsof deze wereld weer aan haar wordt teruggegeven.

De draak heeft gouden glitter schubben die twinkelen in de zon. De draak trekt in het lichaam van M. en versmelt zich met elke cel.

Het enorme veld van Elijza met de intense stilte dient zich wederom aan: alles is stil. Heel stil. Er is niets, helemaal niets. Niets willen, niets hoeven, niets verlangen of doen. Helemaal niets.

Uit die diepe en intense stilte groeit een drakenstaart uit M haar stuit, diep de Aarde in.

Ik sta met mijn handen op de grond en voel vanuit de diepe stilte en de staart die de aarde in gaat een gigantische kracht ontstaan. De draak is op/in de Aarde gekomen.

Ik voel mij als een vroedvrouw van de draak die ik los moet gaan laten. Ik voel vertrouwen dat het haar, zowel de draak als M, samen gaat lukken. Maar ik wil de draak nog niet loslaten. Ik blijf nog bij je, nog even blijf ik bij je.

Een kostbaar moment. Ik ben ontroerd, ik huil zelfs. Dan is het moment dat ik vol vertrouwen de draak laat gaan. Ze kan het, ze kunnen het. Ik ga haar los laten, ik laat haar los. Ik stap uit het energieveld.

De draak is geboren en geankerd in de Aarde.

Wouw!

In research ontdek ik dat Elijza een profeet was die bekend staat voor ‘het leven teruggeven’.

Shalom.

 

Gidsen Healing: Zuiveringsritueel
De healing start onmiddellijk met een stevige aarding via de stuit en healing via mijn handen die E. haar heupen geruime tijd vasthouden: “sappig warm gezond en vitaliserend bloed stroomt krachtig door E.haar aderen”.

Vanuit deze aarding breekt er langzaam iets open, als barsten in een ei. E. dient zichzelf ‘toestemming’ te geven met een “Ja”, naar dit veld wat zich voor haar aandient. “Ben je er klaar voor?”

Na haar toestemming komt er heel l a n g z a a m een super helder wit transparante energie in slow-motion dichterbij. Ik begin te tonen/ klanken waardoor het dik en vloeibaar aanvoelende veld, zich opent.

Er wordt ruimte gemaakt zodat dit veld E. kan omhullen.

Ik loop achteruit, maak geluid waarmee resterende oude energie wordt afgevoerd met mijn handen op de grond.

Via tonen ontstaat er een zuiveringsritueel van een indianenstam waar E. onderdeel van is. Op haar voorhoofd heeft E. een grote witte stip. Stamleden- verwanten zitten in een kring om haar heen. Ze hebben witte strepen op hun armen. Er is veel rook. Mijn armen zijn omhoog en mijn handen wapperen enorm. Ik maak geluid. Ik zie allerlei symbolen: witte stip, stromend water, witte vogel, rook. Na de zuivering is er blijheid voelbaar vanuit de kring. Eén persoon komt sterker naar voren: een tante. Ze is heeel blij met E. haar ‘thuiskomst’.

Vanuit deze indianenwereld dient zich een enorm grote witte vogel aan met grote sterke geopende vleugels met een enorme spanwijdte. Tegelijk zie ik tot in detail de zachte kleine veertjes. De geopende vleugels openen E. haar hart. E. is deze vogel!
De vleugels sluiten zich als een cocon om haar hele lichaam heen waarbinnen het veilig is. Ik sta bij haar voeteneinde met haar voeten tegen mijn buik met gekruiste armen, hoofd lichtgebogen rustend op mn armen en handen in een geopende namastégebaar. Deze houding, als een stil gebed en in tijdloosheid, zal E. in haar dagelijks leven terug naar haar indianenfamilie brengen van zuivering, stilte en bescherming. De houding zal haar verbinden met haar tante en de enorme witte vogel.

Alleen via haar hart, kan E. terug naar de Aarde komen. Als zij het gevoel heeft dat ze veilig is, dat het goed is en in alle rust en stilte en zachtheid, dan kan ze landen via haar hart🙏🌸

Een diepe buiging van erkenning en respect voor haar leven op aarde, zoiezo dat ze voor dit leven heeft gekozen, want dat is niet makkelijk voor haar geweest.

Ter afsluiting dient zich een groot prachtig zacht vrouwelijke energetisch veld van Maria Magdalena. In dit veld kan E. zich aarden. Dit is haar aarding.

Er is Dankbaarheid naar mij en naar E. vanuit de gidsen en teams, dat wij in co-creatie het goed hebben gedaan. Knap werk en goed gedaan!

Via haar stuit komt er weer aarding opgang. We eten wat en drinken iets warms. Poes komt op dat moment binnen.

 

Gidsen Healing: Openbaring.🙏
Vanochtend heb ik T. een diepe healing mogen geven samen met de gidsen.
In de afstemming hoor ik: T. omhullen in Liefde en opnemen in Liefde in het geheel. She is a child of God- in Love. 🌸

De Toren van de Tarot met bijpassende Lemurisch Lighting-struck, slaan in als een bliksem. Zo treffend in het thema waar T. Healing voor wenst.🙏

Openbaring
Er openbaart zich een gebed in diepe Stilte,in diepe concentratie gekoppeld aan handgebaren. In Stilte de handen voor het hart🙏, zonder woorden- zonder willen of weten waar het gebed over gaat zodat de woorden geen loopje met haar nemen waarin ze zich vastzet. Een gebaar in diepe concentratie en in diepe Stilte. De handen openen zich in overgave om te ontvangen🤲 en sluiten in Dankbaarheid waarbij het derde oog licht wordt aangeraakt🙏.

Stilte-Openen-Overgave-Ontvangen-Dankbaarheid.

In de opbouw naar deze Openbaring, zo wordt dit gebed door T. ervaren, wordt er eerst vanuit haar stuit continu een aarding gemaakt. Ook de poes komt binnen om mee te helpen aan de aarding.
Een transparante lichtkoker wordt boven T. haar hart geplaatst. Ze komt in een licht capsule te liggen die van de sterren naar de Aarde wordt gestuurd. Ze weet alleen niet hoe te landen. T. geeft aan, niet te willen landen. Een lichtpyramide wordt boven haar gemaakt van waaruit een Vortex ontstaat waar het gebed uit voortkomt. De energie van Yeshua is hierbij heel krachtig aanwezig in een eindeloze en onvoorwaardelijke zachtheid omhullend en beschermend;“All is Well”. “Heb je lichaam lief tot in het kleinste onderdeel, tot de nagel van je kleine teen”.

 

Gidsen Healing: Opgetild in de nieuwe aarde
Vandaag een prachtige healing mogen geven met behulp van gidsen, engelen, andere liefdevolle lichtwezens, klanktonen en kristallen.

Na een stevige diepe aarding ( met de staf van mijn gids Julia) wordt het dak van P. letterlijk omhoog getild. We mogen ruimte gaan geven en haar energie een niveau om hoog tillen. Er is een koker gemaakt waar wit helder licht continue doorheen stroomt afkomstig van P haar HogerZelf.
De energie van hard werken is los gemaakt en afgevoerd. Via klanktonen is het veld van totale Stilte in Oneness geopend. Diepe verankering via stamvader Abraham. Engelen liefdevol, zuiver en met een precisie helen haar hart. P. is letterlijk een niveau om hoog getild en daar in de Nieuwe Aarde verankert. 🙏🙏🙏 🧙🏻‍♀️