Sessie verslag

Inwijding: thuiskomen in een liefdevolle oerfamilie na een diepe healing, 10-10-’19

Thema: sexualiteit en spreken, inhouden – dingen niet zeggen

Na een brainbalancing met Phi tuningforks kiest E. haar vier flesjes uit het Aura-Soma systeem welk bestaat uit 116 verschillende gekleurde flesjes.

E. ligt op de behandeltafel met verschillende krachtige kristallen op haar lichaam, o.a. haar buik. De kristallen zijn van tevoren speciaal voor haar gependeld. E. heeft zelf een oer-ketting meegenomen die is gemaakt van walvisbot en een blauw kristallen schedeltje. Beide liggen onder de behandeltafel.

We starten met een diepe aarding in een diepe volle ademende buik. Met de staf van Julia, mijn gids, komen we in diepere lagen in de Aarde. Het voetenchakra gaat open om te kunnen afvoeren en te ankeren. We zakken de stilte in om ruimte te maken.

Van hart tot hart wordt er een verbinding gemaakt. Ik hang over E. op harthoogte, om er dieper in te kunnen zakken.

Het eerste gekozen Aura-Somaflesje: helder /diep magenta kondigt zich aan. Dit flesje zet een healing in gang.

Geruime tijd zijn we in een energetisch veld van Stilte: geen beweging en geen informatie. Rust & Stilte. Met alle geduld mogen we dieper en dieper in energetische lagen zakken.  Rustig, afwachtend, niks forcerend en in eigen tempo, vindt het zijn eigen weg. Bij de slapen zet ik mijn vingers om stilte en een opening in het hoofd te brengen.

De heldere energie van de fles stroomt in E. haar hoofd. De engel Metatron is verbonden met deze fles en geeft een krachtige energie waarmee een verbinding met E. haar onderbuik wordt gemaakt. Ik zie grote witte vleugels in haar buik, die daar bescherming geven. De vleugels worden meer zichtbaar. Er komt een dieper gevoel in de buik, diepte achter de witte vleugels. Daaronder kan E. gaan voelen. De vleugels blijven dicht ter bescherming. Pijn wordt voelbaar. Adem in de diepte in de buik, naar de pijn. De pijn is aanwezig. We doen er echter niks mee. Er is nog steeds de bescherming van de witte vleugels. We zijn aanwezig in de buik. Heel diep zit daar de pijnplek. We hebben het even aangeraakt. Woorden zijn te veel. Erover praten kan niet, dan gaat het gevoel meteen weer weg. We spreken er niet over. We voelen, dat kan en mag nu. Ik begin te tonen- zuchten- ademen. Heel zacht en liefdevol wordt er energetisch geroerd. Er druppen langzaam kristallen dauwdruppeltjes naar binnen. Ze vallen op de vleugels door de beschermlaag heen. In de juiste dosering, op het juiste moment vallen de druppeltjes er heel voorzichtig met een enorme precisie doorheen. Ter ere en beschermen, niets forceren.

Dan komt er een lichtbundel van duizend miljoen kristallen de buik in. De bescherming blijft, het gaat door de vleugels heen. Totdat we weer bij een pijn laag komen. Nu komt er een heftige misselijkheid in mij, alles in het volste respect. Het stopt. Het gaat over in een fase van rustig afvoeren- met de staf erbij. Wat we hebben mogen aanraken wordt diep afgevoerd in de diepzwarte rode aarde laag.

Tweede flesje Rood/Goud, geeft warmte in de pijn en warmte over het hele lichaam. Ee
n warme gloed van de zon, een warme deken van de ‘Ik ben fles’. Alles wordt warmrood voor mijn ogen. Passie en kracht, leven en volle energie is voelbaar.

We komen in een nog diepere stilte met een warme gloed van goud. Met geluiden en klanken komt er opening: een luide krachtige klankstoot komt vrij. “Adem je vrij”!

Verbinding naar hoofd kan nu eindelijk gemaakt worden, het stroomt naar hoofd en terug, het licht kan nu binnen komen.

Er wordt aan het hartgebied gewerkt. Verdriet wordt voelbaar. Ik uit het en laat het stromen in klanken en gezang, waarbij mijn keel helemaal dicht geknepen wordt. Piepend geluid komt uit mijn keel.

Derde fles helder/helder dient zich aan: helderheid en een grote healing komt in de keel. Alles tintelt en ik heb kippenvel all over. Langzaam komt er wat ruimte en een opening in de keel. Klanken hoor ik in mijn hoofd, hele hoge tonen, frequenties, komen naar E. toe. Met nog meer klanken vindt er een opschoning in de buik.

Dan zie ik een soort witte vogel, de vleugels waren niet van een engel maar van een vogel. De vleugels gaan voor het eerst open en weer dicht. Een kleine witte draak, heeft er al die tijd met dichte vleugels in haar buik gezeten en wordt nu waker. Het draakje vindt het spannend om gezien te worden als zodanig en is verlegen en bang.  Schuchter trekt hij zich terug. Hij lag daar heel veilig verstopt in de buik waar dan opeens beweging is gekomen. Hij blijft toch liever nog even verstopt met gesloten vleugels, veilig in de buik terug. Stapje voor stapje.

Alles wordt opeens paars- koningsblauw- heldere blauw- diepblauw.

Alle kleuren van het kleurenspectrum zijn zichtbaar. Niets, ruimte in een groot stil helder veld. We maken ruimte en ruimte. Dan opeens is alles heel helder. Fris helder en opgeschoond. Frisse wind, frisse adem en lucht. Ruimte en helderheid. Alles is schoon.

Een grappig wezentje is aan de readel, met grappige heldere geluidjes. “Mmmmtrallala.”

Veertjes als van het opschudden van een kussen, dalen neer in speelsheid en lichtheid.

Aan de rand van het witte veld van lichtheid, helderheid, zuiverheid en opschoning sta ik een eindje van E. vandaan met het vierde flesje, magenta/magenta. Ik loop om E heen waarbij het witte veld aan alle kanten wordt gevuld met magenta. Magenta sijpelt in het ei rondom E. Het ei is een grote eigen wereld, een universum. Magenta vloeit als ecoline in het witte veld. Het draakje is veilig in de buik opgeborgen.

“Ik sta hier als een beschermer, als een poortwachter van de andere zijde”, hoor ik mezelf zeggen. Er stroomt enorm veel liefde haar ei, haar wereld, haar universum binnen.

Alle liefde straalt naar E. toe en komt door haar slapen naar binnen waar ik eerder met mijn vingers was. Dat was kennelijk om te openen, zodat haar hoofd helemaal gevuld kan worden met Divine liefde. Een enorme stroom van liefde sijpelt door E. haar hoofd en keel. Het vult zich van binnenuit, met liefde van de andere zijde. Her en der nog wat pijnlijk, maar dat kan ook niet anders. Het vult zich via het derde oog, naar hart, zonnevlecht-centrum, buik, benen, voeten. De ster chakra in de aarde opent zich waardoor E. opgevuld wordt met liefdevolle energie uit de aarde. Liefde komt vanuit de aarde naar boven. Van twee kanten wordt E. opgevuld met liefde van boven en benden: een warm bad.

Julia laat mij een beeld zien van engelen die om E. heen staan: bescherming door de engelen en gidsen.

Kristallen worden verwijderd. Boven E. haar hart wordt zacht ‘geroerd’. Haar hart wordt in zachtheid geopend en wordt nogmaals verbonden met pijnplekken. Dan hoor ik een onbekende taal uit haar hart komen. Het is een soort gebed. Groene wezens zijn aanwezig met gerimpelde gezichten en monden. Ik praat de taal in zachtheid. Respect en liefde is voelbaar in de taal. Een omaatje met een oud verschrompeld gezicht geeft E. een zegening.

We hoeven geen afscheid te nemen van dit liefdevol oervolkje-voorouder-familie van E. Ze zijn altijd bij haar. Een groen vriendelijk eigen volkje met een eigen taal. E. wordt opgenomen als het verloren kind. Ze wordt getroost en geheeld. Ze zingen en bidden voor haar. Klanken-taal-heling.  Een oeroud volkje die een oertaal spreekt met heel veel liefde. Een gevoel van een oma die troost en E. zingend opneemt in het geheel van E. haar familie. Ze worden één.

In dit veld van E haar oerfamilie, wordt E geankerd in de nieuwe Aarde op 10-10-’19. Een samenzang- in een nieuw platform.

Shalom

 

 

 

 

 

 

Inwijding: thuiskomen bij lichtfamilie met een intens diep respect, 3-10-’19

Thema: angst, mezelf kwijt, uit balans zijn. Verlangen naar rust & balans.

Na een brainbalancing met Phi tuningforks gaat R. op de behandeltafel liggen waar ik allerlei liefdevolle kristallen op en om haar heen leg die ik van tevoren voor haar heb gependeld.

 

Vanuit haar hartstreek komt er een hele zachte liefdevolle slowmotion flow opgang. Deze flow gaat richting R. haar hoofd als een percolator wordt er licht in haar hoofd gebracht.

Na een tijdje houd ik mijn vingers tegen verschillende plekken bij haar hoofd en stroomt er licht in haar hersenen, er wordt flink opgeschoond en gezuiverd.

Heftige keelpijn dient zich aan. Het voelt voor mij alsof haar hoofd met een mes van de rest is gesneden. Geruime tijd staan mijn handen bij haar keel en vindt er healing plaats.

Ik klank en toon en mijn handen beginnen flink te bewegen. Ik hoor mezelf een klaagzang zingen. Dat opent een enorm veld van licht en ruimte. Vanuit dit geopende veld voel ik R in een prachtig helder en zuivere energie. Kristal helder. Geruime tijd ademt R in deze energie. Het voelt rustig en zuiver.

Dan wordt het me duidelijke dat er vanuit dit energetische veld een familie is waar R. bij hoort. Ze zijn vreugdevol dat ze weer de weg naar huis heeft gevonden. Ik zie mensen allemaal in het wit. Het is een wit energetisch veld. Ze omhelzen haar niet, maar ze voelen blij dat ze er is. Op het moment dat ik dit uitspreek komt er een intensiteit in dit familiegevoel. Vanuit dit intense familiegevoel komt er enorme rust. Een enorm vertrouwen en een enorm gevoel van erbij horen en onderdeel zijn van deze groep. Dat geeft naast de rust een stevigheid. Een stevigheid in het weten wat te doen. Handelingen als vanzelf vanuit rust en weten. Dan zie ik een man- een soort gids, die altijd bij R. zal zijn om haar dit familiegevoel te blijven herinneren. Hij zal haar voortdurend deze thuisenergie geven.

Er verschijnen vele velen engelen en lichtwezens om R heen. Ze ademt en baadt in het licht en liefde. Het is een ontroerend moment. Vanuit deze ontroering zie ik opeens mijn grootvader van mijn moeders kant verschijnen. In hetzelfde Licht en Liefde.

Hij laat mij een respect voor mij en voor R. voelen. Het is een respect voor waar wij mee bezig zijn: een enorm RESPECT. Tranen rollen over mijn wangen van ontroering.

Vanuit het licht verandert er iets in het energieveld, alles wordt paars. R. ziet nog meer kleuren van roze en paars. We zijn geruime tijd in deze paars-roze wereld. Het voelt als transformatie en helende energie.

Als ik het gevoel heb dat we kunnen gaan afronden, vraag ik altijd nog aan Julia of er nog iets is. Op dat moment, krijg ik weer hevige keelpijn. R. voelt het ook. Ze vroeg zich net af of ze dit alles wel kan vasthouden. Dat vraag ik aan de energie: ik hoor Sahaya. Dat woord draagt de energie.

Aan het einde van de sessie wil ik R. verankeren met moeder Aarde, haar terugbrengen. Maar dat lukt helemaal niet. Het wordt me duidelijk dat we niet terug kunnen. R. dient niet terug te gaan naar haar oude structuren van haar oude wereld. Ik dien haar te verankeren in haar nieuwe wereld. De nieuwe wereld van haar thuis, in het witte Licht & Liefde en zachtheid. In het Roze. In het vrouwelijke. In de nieuwe wereld.

Shalom

 

 

 

 

 

ET- Gidsen Sessie: inwijding tot een reconnectie van de priesteres, 9-9-’19

Thema: een bodem en een basis maken om hier op aarde te zijn vanuit onvoorwaardelijke liefde voor mijzelf.

Vele zorgvuldig gependelde kristallen zijn op en om L. heen gelegd. De vier gekozen Aura-Soma flesjes worden ook bij de inwijding gebruikt in samenwerking met de gidsen en ET-ers.

Flesje 1, opent L. haar hart in een vortex met een zachte draaiende beweging. Er wordt een veld geopend waar ‘veel’ energie en beweging is in een aanmoedigende energie.

Een kristal, verbonden met de sterren, ligt op haar voorhoofd en verbindt zich met het eerste olijfgroene flesje. Een herinnering tevens reconnection wordt gemaakt vanuit de kristal zodat L. zich herinnert wie zij is in haar vrouw zijn als heiligdom: met eerbied en respect. De mysteriën van het vrouw zijn met het diep diepe voelende. Een priesteres- een vrouwelijk leiderschap, die weet heeft van vrouwelijke energieën, hoe ze daar mee omgaat.

Het kristal op haar hoofd opent al die herinneren.

De energie wordt zachter in een golvende beweging. Niet zo versplintert, maar in volle zachte warme diep wetende intuïtieve energie. Er komt een verstilling in de energie van waaruit de vrouwelijke energie meer en meer aanwezig komt.

Een druk bij de slapen in haar hoofd wordt voelbaar. Meer ruimte in haar hoofd-hersenen wordt door Julia en haar team gemaakt. Een precisiewerkje wordt gedaan met kleine draaiende bewegingen en vocale toon-trilling.

Dit alles in de zachte vrouwelijke energie. Veel zachtheid wordt geopend die L. van binnenuit weer herinnert en zij zichzelf mee opvult. L. haar herinnering komen door mij – als channel – heen. In deze prachtige co-creatie openen we samen deze herinnering. Het is een hoopvolle energie. Er zijn mogelijkheden en kansen tot creëren. De priesteres komt steeds sterker naar voren. Op een zachte en vrouwelijke manier komt ze steeds dichterbij en komt ze naar L. toe. Dit gebeurt vanuit L. haar hart.

Haar derde oog wordt geopend. Het kosmische weten wordt geopend vanuit het hart en derde oog verbinding. Er komt enorm veel zuiver helder licht en kosmische energie binnen. Er komt zoveel kosmische informatie binnen, dat die geaard dient te worden. Ik sta bij haar voeten en de energie stroomt door haar heen. Het schoont haar ogen en hoofd op en achter in nek-hoofd. Het brandt alles op en open.

Flesje 2. Violet op violet. De energie van st Germain brengt een diepe transformatie (terwijl L. in slaap is gevallen). ( St. Germain is Merlijn en Julia, mijn gids, ze heeft de blauwdruk van Merlijn. )  Achterin haar hoofd-nek kruipt de violet transformerende energie naar binnen om daar nog dieper naar binnen te kunnen komen.
Er wordt op die plek een ster gelegd van meerdere violette lange kristallen. Die ster is blijvend.

Fles 3. De turkoois-violette energie brengt L. de energie van vertrouwen, basis, rust, wetend wat je doet en wie je bent. Intuïtie komt binnen vanuit de kosmische verbindingen die zijn gelegd en vanuit het hart met de priesteres. Openingen zijn gemaakt, een violette ster is gelegd van een heleboel kristallen die in een cirkel in een opening in je nek liggen. Dit geeft voortdurend impulsen en trillingen. Vanuit alle verbindingen die gelegd zijn komt een stroom opgang vanuit het innerlijk weten, vooral het weten wie je bent. Het geeft een grote rust in het weten wie je vanbinnen bent. Een weten wat je doet. Het gaat vanzelf. De ster vanuit je nek geeft impulsen trillinkjes informatie waardoor je weet wat je doet, wie je bent.

Flesje 4, met de rood-rood energie wordt een super basis gemaakt in alles wat gedaan is: opgeschoond, verbindingen die gemaakt zijn, kristallen die gelegd zijn in L. haar nek. Het geeft een enorme gronding in de bekkenbodem waar dit alles een plek krijgt in een vruchtbare bodem.

Lemniscaten worden in de bodem gedraaid, zodat alles wat net gebeurd is kan doorstromen in een stevige bodem, ook in de benen in knieën.

Via aardende klanken/tonen/haast een taal, opent zich het veld van een draak. Het drakenveld geeft haar kracht. Kracht in wie ze is. L. heeft zelfs vleugels gekregen, drakenvleugels in een heel wijds krachtig veld.

Alles wat is gebeurd, de herinneringen die zijn geactiveerd en geopend zijn verankerd in de nieuwe Aarde. Een nieuwe krachtig bodem is gelegd en diep in het drakenveld verankerd.

In de stilte kan L. de draak roepen en herinneren en kan hij tot haar komen.

Jubelende belletje uit de kosmos wordend gemanifesteerd door de kinderen die voorbij  fietsen met hun fietsbelletjes ter vreugdevolle bevestiging van deze inwijding.

Aan het einde geeft Julia nog wat meer ruimte, om de ervaringen te laten integreren en nieuwe energieën op hun plek te laten vallen.

 

 

ET- Gidsen Healing: een inwijding en reconnectie met haar ET – gids

Thema: Hoe kan ik het beste omgaan met mijn gevoeligheid en energieën die ik van anderen voel?

We starten met een openen en intuning voor wat er allemaal mag gaan gebeuren in deze sessie.

Spanning en een zenuwachtig gevoel wordt afgevoerd. Dat gaat over in een ademen naar de buik. De aandacht ligt in de buik. T. haar buik wordt steeds warmer en zachter. In de zachtheid wordt ruimte gemaakt zodat alle gevoelens er allemaal mogen zijn. Door de aandacht in de buik, gaan de benen en voeten stromen. De voeten tintelen en worden warm. Haar buik wordt na een zwangerschap weer eigen gemaakt. De zachte vruchtbare doorbloede binnenkant van de buik is voelbaar. We zijn ruim in de tijd in een tijdloze stilte in de zachte buik.

Een stilte van ‘ZIJN’.

Zonder iets te willen, te verwachten of te hoeven, worden de voeten steeds tintelend warmer. De bekkenbodem vult zich ook met de zachte tintelende energie. Tegelijkertijd masseren ET-wezentjes haar benen.

Verbinding hart en derde oog wordt gemaakt.

Er is een hogere energie voelbaar. Zachte transparante rustige witte sluier schimachtige energie komt heel voorzichtig dichterbij. Zacht, vriendelijk en liefdevol. Heel zacht als crème wit satijnzacht. Voelend als water stromend, zonder vorm.

Ik nodig haar uit. Door tonen opent zich een veld. Ik hoor tonen in haar hart. Nog meer tonen maak ik, we komen in een nevel mist. Sluiers tussen haar afkomst worden weggehaald.  De sluiers worden geopend. Plakkerige spinnenwebben worden uit elkaar getrokken en geopend. Een prachtig helderblauw licht (kleur vd engelensteen) komt tevoorschijn, een vrouw komt sereen tevoorschijn. Ze is blauw in de kleur van T. haar ogen. Verder tonend gaat het veld verder open.

Ik wil naar de vrouw uit de mist toe, ze heeft een aantrekkingskracht op mij, maar ze blijft op afstand. We nemen alle tijd, in haar tempo. Ze komt niet naar beneden.

De sluiers zijn geopend. Ze is boven en blijft boven. Heel helder en krachtig is ze energetisch voelbaar. Ze staat toch opeens achter T. Ze geeft haar kracht. Ze stroomt helemaal door T. heen.  Ze vallen samen. “I am your Queen”.

Ze geeft pulserend stromend licht energie, als lichtflitsen.

Ze is haar gids en komt steeds dichterbij.  (Sahaya, hoor ik zacht)

De sluiers zijn geopend.

De gids energie- komt van ver, heel ver.

T. is via haar gids verbonden met een andere planeet – een ruimteschip – ET’ers.

Er wordt verbinding gemaakt met het ruimteschip. Lichtflitsen, groene wezens, groen-blauw licht, codering, korte klank stootjes, downloads. Verbinding.

 

Rust en vanzelfsprekendheid is voelbaar.

 

Het lijkt net of ze T. zijn komen halen. Haar frequentie is omhoog gebracht, ze past meer in zichzelf in een zachte vriendelijke groenachtige wereld.

Lichtflitsen.

Lichtflitsen worden intenser.

De oogflitsen gaan een tijd door.

De flitsen worden stroopachtig stromend.

Golven van flitsen met informatie komt naar haar toe.

Downloads

Ontvangen

Downloads

Nagolven

Hartverbinding

ET-er

Frequentie verhogen

Stroom

Verbinding herstellen

Bedradingen weer actief gemaakt

Welkom Home!

Opgewaardeerd.

Opgeladen in eigen stroom.

 

Krijg je thuis lichtflitsen: laat het zijn, neem er de tijd voor. Laat het gebeuren. Ze communiceren via lichtflitsen met je. Er zit informatie. Het lijkt erop dat T. via haar ogen coderingen binnenkrijgt en dan in haar systeem brengt.

 

Als laatste wordt er een zachte liefdevolle cocon gemaakt vanuit het hart.

Heel veel liefdevolle zachtheid,

witte zachte zijde.

Omhullend en beschermend.

Sereen

Zacht

Ruimte ademend.

 

 

ET- Gidsen Healing: een inwijding tot eigen Engel/multidimensionale Zelf om de Aarde in hogere trilling te brengen.

Thema verzoek: meer in mijn vrouwelijkheid zakken in mijzelf.

Bij het Stil worden in aanvang van de sessie dient zich een warme en zachte weidse energie aan vanuit moeder Aarde waarin alles wegvalt. Er is alleen nog die warme zachte energie van Gaia, voelbaar in de onderbuik. Ik lees de eerste zin voor van het gedicht van de getrokken Tarotkaart: Gaia, Godin van moeder Aarde. Ohhh, hoe treffend.

Op de behandeltafel verankeren we ons nog eens goed in de Aarde.

Vanuit de warme buik is er een mysterieuze wereld voelbaar waar verborgen spannende energieën zitten. Er dient zich een krampachtige spannings- en menstruatiepijn aan in de onderbuik die afgevloeid wordt via mijn voeten en via een diepe ademhaling. We komen weer in dezelfde zachte warme aarde laag. We zakken dieper en dieper in de Aarde waar een ander volkje zich aandient. Het zijn niet de elementaire. Het voelt lila aan, verbonden met de Avaloniet. De wereld van de oude magie en druïde volk. Een stille plek waar een mysterieuze wereld achter zit.

Ik hang lange tijd over M. haar onderbuik heen. Julia duwt mij meerdere malen en gedurende lange tijd over de onderbuik heen. M en ik smelten samen in de mysterieuze aarde wereld waarmee ze via een trage stroop en liquidachtige energie verbonden wordt. Deze wereld komt langzaam tot leven.  De wereld wordt vruchtbaar, sappig en mossig. Een lekker regenbuitje, alles voelt en ruikt lekker.

Geduld in tijdloosheid.

We komen in een andere tijd, in een andere wereld met geen tijd waar we langzaam in oplossen. Het is heeeel stil. Heeeel lang zijn we in tijdloosheid, net zo lang totdat alle gedachtes, verwachtingen, verplichtingen, aanpassingen opgelost zijn in tijdloosheid, in de grote holte van het niks. Totdat er niks meer over blijft.

Niks.

In de mysterieuze Druïdeachtige mosbos wereld verschijnt een een diep, diep donker zwarte poel met zwart water. Als we er ooit aan toekomen, dan kunnen we naar dat zwarte water. Ik kan een klein beetje door het water zien, ik zie een soort witte stad. Maar we moeten eerst nog véél langer wachten totdat alles wegvalt. Warm-koud, prettig of onprettig, alles valt in de diepe zwarte poel weg. Er is een enorme diepte onder. Niks is er meer, geen gedachtes. We worden de zwarte poel, we vallen er mee samen. We worden zwart water waar we in oplossen. Een volgende laag om in overgave met heel veel geduld in op te lossen waar van alles te voelen is. Het is dubbel. Het is er heel rijk en er is veel te voelen en tegelijk is het er niet en doet het er niet toe. M. krijgt het warm. Ze dient zich eraan over te geven, aan leuk of niet leuk. Dan ben je de warmte, dan ben je de poel. Eerst er helemaal aan overgeven. Totale eenwording in overgave aan dat wat er is.

Dan vallen we weer in een tijdloosheid waar we lang in diepe stilte vertoeven.

De tijdloosheid is Gaia. In Gaia is alles goed. Gaia heeft geen tijd. Jij bent Gaia, jij bent de zwarte poel. Dieper en dieper.

Gaia laat zien en voelen dat zij onderdeel is van het universum. Er is een enorme weidsheid voelbaar. We zijn heel diep in Gaia gegaan, in een enorm veld van tijdloosheid. Gaia en de Kosmos. We versmelten in Oneness. Daar vertoeven lange tijd in tijdloosheid totdat M. aangeeft dat er een grote witte Engel boven haar komt.

De engel komt uit de wereld van Oneness naar haar toe. De Engel is de verbinding met het universum en de aarde waar alle informatie is en waar ze alle vragen en antwoorden kan krijgen. De engel is een afgevaardigde van haar multidimentionale Zelf. Zij is de Engel.

Respect en Liefde straalt vanuit de Engel naar M. haar menspersoon. In bescherming altijd aanwezig. Haar voedingsbron, haar energie. M wordt gevoed met Zichzelf. Ze wordt opgenomen in haar Engelzelf.

Er komt ruimte in haar lichaam, keel en borst, om haar kosmische zelf te ontvangen. Er is veel witte energie die van haar Engel, haar mulitidimentionale Zelf, in M. haar hele lichaam door alle poriën in alle cellen heen stroomt. In haar hoofd en in haar hersenen.  Alle bedradingen worden gevuld met wit licht. Witte stralen vanuit haar kosmische zelf dalen neer. Het gaat dwars door haar hele lichaam heen en komt er aan de onderkant weer uit en straalt de Aarde in.

“Jouw frequentieveld is door jouzelf omhoog gebracht”.

Ruimte wordt gecreëerd om M. heen. Ze wordt helemaal opgeladen vanuit de Engel, de afgezand en boodschapper vanuit de andere dementie. Het witte licht met energie gaat door M. heen de Aarde in.

De witte energie vanuit M. haar kosmische Zelf doet iets met de Aarde. Zij lift de Aarde op naar en hogere frequentie. Zij haalt de Aarde uit de duisternis. Zij brengt de Aarde in hogere trilling. Er is een nieuw platform, de Nieuwe Aarde met een hogere frequentie.

Daar staat zij overtuigend met rechte rug en lange nek. Geen millimeter twijfel. Dit is zoals het gaat en wat zij doet. Ik heb de Aarde vast. Ik heb wijde vleugels. Ik draag de Aarde als een schat. Ik zie het kristallen-grid om de Aarde. M. is één van de mensen is die verbonden is met dit kristallen-grid netwerk.

De witte engel geeft een beweging waarmee M. in verbinding met haar witte Engel kan voelen, als ze het even kwijt is. Arme wijd en de Aarde vasthoudend in een dans koestert zij Liefdevol en Zorgzaam de Aarde, een Tressure.

Een diepe diepe Dankbaarheid vanuit de Aarde en de Engel naar M.

Respect voor alle lagen waar we geweest zijn.

 

Gaya Godin van Moeder aarde

Keizerin in alle vormen

Symbool van verlangens

Zuivere gedachten

Watervallen van emoties

Stroom van alle levens

Vruchtbaarheid van vrouwelijkheid

Moeder

Schoonheid in volle bloei

Betovering…nevelen van Avalon

Ridders uit vergane glorie

Jij Keizerin oersymbool van Liefde

 

Tarot Kaart: De keizerin met bijbehorende Kristal: Avaloniet (oude magie)

Kristallen: Code keeper of Freedom, Scheeliet uit Turkije op de keel, Vanadiniet op de onderbuik, Emhydro Vera Cruz Amethist, Roze Amathist in de navel, Magdalena Kristal, roze maansteentjes, Sacred Heart Lemurian, Lemurian verbonden met Hathors (ben de naam even kwijt) Groene Oranje Calciet onder de tafel.

 

ET- Gidsen Healing: een inwijding tot de Zonnekoningin om zonnekracht en zonnecoderingen naar de Aarde te brengen.

Thema verzoek: wat is mijn bijdrage aan deze wereld vanuit mijn spiritualiteit? Er is iets belangrijkers of groters wat ik moet doen vanuit mijn Spiritualiteit, maar door mijn saboteur lukt dat niet. Mijn ziel is groter en kan niet in mijn lijf door de saboteur. Wat is mijn saboteur en hoe kan ik er mee omgaan en het liefst vanaf komen. Daarnaast ligt er een vraag naar een dierenallergie.

Voordat Nathalie er is, voel ik bij intunen een intens krachtig lichtveld. Deze is van korte duur omdat er zich een intense negatieve energie aandient die met haar meelift en ervoor zorgt dat Nathalie niet in haar Licht kan blijven of komen. Deze energie voelt als een andere entiteit of parasiet. Niet een energie van Nathalie zelf.  Dit blijkt ook de vraag te zijn waarmee Nathalie komt.

Tijdens een flinke krachtige aarding wordt duidelijk dat het de bedoeling is dat Nathalie haar Licht hier op Aarde komt brengen. Tijdens deze Aarding komt de saboteur om de hoek zetten. We onderbreken even het proces om op de behandeltafel verder te gaan. Daar dient zich als eerste de Stilte aan, waarin een grote heldere kracht energie van boven door mij heen gaat en mij zelfs aard. Nathalie is een channel die zich met de Grote Centrale Zon verbindt en naar de Aarde brengt. Een beeld van een grote Zon Leeuw dient zich aan. Dan wil de saboteur dichterbij komen. Ik blijf stromen in de Grote Centrale Zon waardoor de saboteur geen toegang meer heeft.

Mijn gids Julia buigt mij over Nathalie heen: van zonnevlecht op zonnevlecht. Er komt een enorme kracht en fel licht uit de zon door de zonnevlechten heen dat alles wat er niet hoort verbrandt. Er komen zelfs zonnecoderingen. Het is een opening van Nathalie haar zonnevlecht en een initiatie in zonnecoderingen. Haar goudgele zonnevlecht en koningsblauw derde oog gaan nu tegelijk open. Ik denk aan haar AuraSoma flesje 47: The old Soul Bottle, die Nathalie ooit als eerste fles heeft gekozen.

Julia maakt ruimte om Nathalie ruimte te geven naar haar zielenopdracht. Haar zielenopdracht is zonnekracht en zonnecoderingen naar/ in de Aarde brengen. In deze inwijding wordt Nathalie daaraan herinnerd en weer mee in verbinding gebracht.

Et-ers staan om Nathalie heen met lange dunne witte vingers- ze houden het energetisch veld vast en brengen deze energie via hun lange vingers de aarde in. Ik hoor een lichttaal, een zonnetaal. De komende tijd zal deze lichttaal meer in Nathalie haar bewustzijn komen, als een oude herinnering. De ET-ers/ zonnewezens brengen de zonnefrequenties en coderingen in Nathalie haar hoofd. Het sijpelt via haar hoofd met kleine goudgele stralende bewegingen via hoofdbedradingen haar lichaam in. De lichtgevende gouden leeuw straalt haar derde oog in met een enorm krachtveld licht. Het is haast ondraaglijk zo fel. Het verbrandt alles wat er niet hoort.

Er wordt vertrouwen bijgebracht: “She knows the way and she knows what to do”. Jouw weten wordt geactiveerd. Dan gaat mijn hand heel snel bewegen waarbij ik een taal spreek in hele hoge klanken frequenties. (De hond in de huiskamer doet mee in deze klanken.) Er opent zich een energetisch veld van een frequentie die bij Nathalie hoort. Een heleboel goedaardige en heel vriendelijke liefdevolle zachte ET-wezens zijn aanwezig en vullen in stilte Nathalie haar energieveld. Ze nemen de stilte en de rust om op een zachte geleidelijke manier aan elkaar te wennen. Deze frequentie is Nathalie haar sterrenfamilie waarmee ze verbonden is. Via klanken en tonen en beweging opent zich het sterrenfamiliefrequentieveld. Er schrijdt een Koningin naar voren. Ze treedt binnen. De Koningin schoont het hart van Nathalie en opent een kanaal. Er zijn drie kanalen, de zonnevlecht, het derde oog met koningsblauw en het heldere hartkanaal. Nathalie wordt tijdens dit proces continu geaard via een kristal Vanadiniet en bijbehorende wezentjes die onder de tafel ligt. Zo boven- beneden, het is in evenwicht.  Ze nemen de tijd om deze Koningin-energie er te laten zijn. De Koningin weet precies wat ze doet. Er wordt ruimte gemaakt. Julia en ik gaan naar achteren. Ruimte en Overgave wordt gecreëerd in Nathalie naar haar sterrenfamilie en Koningin. Overgave in haar keel zodat zij opgenomen kan worden in deze energiewereld die er nu voor haar is. Heldere parelmoeren lichtstralen met alle kleurtjes van de regenboog sprenkelen zich over haar lichaam heen. Het lijkt wel of Nathalie heel groot is gegroeid als een reus. Jij bent de Koningin. Dit is een inwijding tot jouw Koninging. In jouw sterrenwereld ligt jouw wijsheid. Deze is helder met heel veel mogelijkheden. Jij bent een geïnspireerde dirigent die het orkest dirigeert vanuit de hogere machten. Er is een verstilling in dit veld om nog meer ruimte te maken en haar hart nog meer te openen dan het al was. Het goudgele licht vanuit zonnevlecht komt nu in haar hart. Oogverblindend. Je kan dit. Jij kan dit. Dit kan jij. Er is niets wat dit hoeft tegen te houden. Het is heel krachtig.

Weer komen er klanken in de lichttaal vanuit de Koningin waarna alles zich kan laten bezinken, coderingen klanken, goudgele coderingen dwarrelen naar beneden om een bodem te maken in Nathalie haar nieuwe wereld. Een laagje goudgeel. Ik ervaar Nathalie nu als de koningin. De koningin is haar gids met een enorm weids veld van een andere wereld. Ze is sereen en zuiver. Ze beweegt zich in slow motion. Rustig en gracieus, respectvol en op eerbiedige wijze beweegt zij zich als de Koningin.

Nathalie krijgt een beweging van haar Koningin, de zonnen gids. Het is een openen van haar hart via een openmakende beweging van armen wijds naar boven en weer naar beneden, via een duik de aarde in met een openmakende scheppende beweging vanuit de aarde de armen weer wijds openend en omhoog. In die beweging kan ze haar gids oproepen.

Tarot Kaart: De zon, gekoppeld aan een kristal: Kundalini Citrien.

Kristallen: Twee zonnekristallen liggen op haar zonnevlecht, Code keeper of Freedom, Mount Shasta opaal, Fairy Dream Madagastar, Scheeliet uit Turkije, blauwe keel stenen, Emhydro Vera Cruz Amethist, Tibetaans kwarts, Inner Source Lemurian, Vanadiniet.

Alle zorgvuldig gependelde kristallen liggen op en om Nathalie en ook onder de tafel.

 

ET- Gidsen Healing: een inwijding in een nieuwe hoge intelligentie
Thema verzoek: meer naar buiten komen met wie ik werkelijk ben.

Er ontstaat een nauwkeurige en liefdevolle samenwerking tussen onze beide gidsen. Mijn gids Julia geeft om te beginnen als voorwerk een goede aarding.

Het eerste chakra, het bekken en diep in vagina wordt gevuld met warme zachte energie met de uitnodiging om diep in de bekkenbodem te ademen. Om ons heen dansen ‘de sisters’ van het team van S. terwijl S. diep ademt en Julia met haar staf de energie verankert in de aarde.

Er wordt een gouden draad gesponnen de Aarde in. Het bekken vult zich met energie terwijl de draad vanuit één punt geconcentreerd en gecentreerd continu de aarde ingaat. De aandacht zit in de buik, ze wordt gevuld met warmte en energie. Er is rust en warmte in de buik, diep roze roodachtig. De energie is open en ontvangend en het wacht in haar eigen tijd en ritme. Het is tijdloos. Het is een vruchtbare bodem. Het ademt, het leeft in rust. Het gevoel en de energie van leven en beweging wordt intenser in de baarmoeder. De gids van S. is wijs en weet wat ze doet, ze is nauwkeurig. Of is het mijn gids? Ze prepareert. Ze maakt een ritueel, een heilig inwijdingsritueel met al haar sisters van haar team erbij. Er zijn geuren en bloemen en kristallen om S. heen ter ondersteuning van het ritueel. Schoonheid en Zuivering. Er zijn hele hoge zuivere klanken. Hele hoge zuivere tonen worden gezongen. Door te tonen verandert er iets in het energetisch veld. Het roze verdwijnt en het wordt donker. Ik toon verder en er komt wit licht naar haar hart. Er opent zich een ander energetisch veld met een hele hoge frequentie. Heel helder en zuiver. S. haar hart wordt verbonden met dit prachtige heldere witte licht wat voelt als haar Bron. Het witte licht straalt in haar hart. Alles gaat heel rustig en we nemen overal de tijd voor zodat alles in eigen tempo kan gaan.

‘Iets’ neemt het over en er komt beweging. Een portal wordt geopend.

Overgave in de keel. Ook hier wordt de tijd genomen. Het enorme licht wat net is geopend komt nu in haar keel. Er gebeurt iets in de keel. Buiten Aardse wezentjes, out of space, nemen de healing in de keel over. Met kleine bewegingen, heel precies nauwkeurig en verfijnd. Het is een wijze hoge intelligentie die weet wat ze doen. Witte handelingen en bewegingen. Er zit een hoge intelligentie achter. Er worden verbindingen gemaakt met deze wezens en S.

Er komt een elfjesblauwachtige energie in. Er is iets gebeurd in de keel en na deze ingreep wordt er met de speciale blauwe energie iets op gelegd, om het zacht en rustig te maken. Het wordt weer een geheel en het wordt eigen gemaakt. De blauwe energie wordt doorgetrokken naar beneden: borstkas, hart, armen. Bij het middenrif kan de nieuwe blauwe intelligentie energie niet verder. Er zit een misselijk gevoel. Ook hier neemt het blauwe intelligentie de tijd. Het wacht.

Met zachte helende openmakende penetrerend achtige bewegingen vindt het zo zijn weg. Als een percolator duwt het blauwe licht met kleine stroompjes en duwtjes door het misselijke gevoel heen. Het wordt geopend. En neemt de tijd in alle rust en het wacht. Totdat het ook hier zelf zijn weg in kan vinden. Het wordt rustig en geeft een opluchting met een vreugde gevoel in het thuiskomen.

In alle rust en in eigen tempo. Wachten. Dat voelt heel prettig.

Het gebied voelt wat beurs, met oud zeer. Met de rust en de nieuwe energie, kan de beursheid van oud verdriet er ‘zijn’. Er hoeft niks te veranderen, weg te halen of op te lossen. Het mag en kan er zijn in alle zachtheid. Koesterend en liefdevol, aaiend en troostend. Het is goed. Er kan doorgeademd worden.

De nieuwe intelligentie vermengt zich met de beursheid en de nieuwe intelligentie neemt het helemaal over in een wit blauwachtige kleur. Het komt in S. en ze wordt opnieuw gevuld. Het lijkt net of S. een nieuw systeem krijgt.

In alle tijd, ze nemen de tijd, alle tijd.

Weer een nieuw onprettig laagje, een donker laagje, wil naar boven komen. Een diepe afgrond lijkt het wel. S. is omringd met de nieuwe intelligentie energie, om de diepe afgrond heen. De afgrond lijkt dieper dan hij is. De afgrond wordt helemaal opgevuld met de witte energie. De lijnen worden terug naar S haar hoofd gemaakt, heel intens.

Dan komt er toch weer een laatste donker stukje naar boven terwijl S. helemaal opgelicht en opgevuld is. Dit éne donkere plekje in maag-mild gebied mag ook naar het licht. Dit donkere gedeelte zit heel diep en wil bevrijd worden. Mijn handen gaan dan heel snel bewegen. Er wordt een vortex gemaakt. Het ademt zich een weg naar boven, het ademt zich eruit. Dan ligt het open en kwetsbaar. Heel kwetsbaar. De nieuwe energie ademt jou.  S. ademt diep door haar hele lichaam heen. Haar hele lichaam ademt. De nieuwe intelligentie energie ademt.

S. haar hart is helemaal geopend, ze ligt in een zacht mosgroen veld te ademen. Prachtig! S. is in een totaal ander energetisch veld gekomen. En toch vindt alles hier op de Aarde plaats. De nieuwe energie lijkt van out of space te komen om het tegelijkertijd hier op de Aarde te brengen. De nieuwe wereld wordt via Julia, kristallen en Julia haar staf geaard en via S haar eigen adem.

Ook hier wordt de tijd voor genomen.

Tarot Kaart: De zon, gekoppeld aan Kundalini Citrien
Kristallen: Calciet- Oranje en Regenboog, Emhydro Vera Cruz Amethist, Inner Source Lemurian, Larimar, Maansteentjes, Rozenkwarts, Pink Amethist, Sacred Heart Lemurian, Vanadiniet.
Alle zorgvuldig gependelde kristallen liggen op en om S. Een witte lap van zijde ligt over S heen. Het ziet er prachtig uit.

 

Gidsen Healing: de herinnering van de oorsprong van Thuis, van Atlantis.
De sluiers lichten op, we zijn in Atlantis. De prachtige stad herrijst zich uit het water. Ik zie dolfijnen zwemmen in verbinding met ‘all what is’. Er is een diepe wijsheid en intelligentie voelbaar, een onbeschrijfelijke diepe liefde in verbinding met elkaar. Ik zie al een tijdje een grote dolfijn, totdat ik me realiseer dat dit A. is.  A. is thuis. A heeft zijn gids, de dolfijn gevonden.

Er zwemmen andere vissen mee, er is wijsheid, speelsheid, vertrouwen, verbinding, kracht en Liefde.

De healing start met een zachte tedere subtiele verbinding met A. zijn hart op elfjes achtige manier. Er wordt een vortex geopend vanuit het hart waar de kristallen: pink amathist, Inner Source op liggen. De energie van de kristallen komen het hart binnen.

Julia, mijn gids, dient zich in een diepe stilte aan. Vanuit de diepe stilte en verstilling wordt gevraagd of A. een diepe adem wil maken om zichzelf in deze stilte te beademen. Zodat deze stilteplek, zijn plek kan worden, als zijn eigen huis/thuis waarin hij zich kan laten zakken. Wetende dat hij daarin gedragen wordt door een bodem van roze rozenblaadjes waarmee hij zacht heen en weer wordt gedeind. Zachte stromende als vanzelf gaande kabbelende energie.

Zacht – Kabbelend – Stromend.

A. geeft een blokkade in onderrug aan. De kabbelde roze energie gaat naar de onderrug. Ik vloei donker zwart af en A. ademt roze zachte energie binnen die als een lemniscaat door het centrum van de blokkade heen gaat. Doordat ik afvloei, kan het zacht en vloeiende roze energie langzaam binnenkomen.

De wind steekt op en blaast (ik blaas als zijnde een kanaal) door A. zijn cellen heen. Ook door de plek in de zijn onderrug en ook door zijn hart. Het hart gaat open en het hart wordt warm vurig. De stroom komt opgang. De wind wakkert het vuurtje in A. zijn hart aan. Vuur, kracht, passie en liefde.

Vanuit de verbinding van zijn hart, opent zich er een transparant kanaal waar een waanzinnige kracht van boven doorheen komt, waarmee de Inner Source verbinding maakt en hersteld wordt.

Op de kaken zit spanning van het ‘niet uiten’ van krachten. Het is van belang dat er geuit wordt!

De wind neemt toe, en de krachten van de natuur nemen toe. De Golven, de wind: “Ga er in mee en eigen het je toe! Anders kan je niet leven. Daar ben je verbonden en kan je met die oerkrachten op de Aarde komen.”  Er worden oer-geluiden gemaakt. Vanuit de stuit is er continu een stroom.

Adem – Adem – Adem door, Leef!

Overal komen handen van mijn team op A zijn lichaam. Er wordt bewogen en gewiegd. Alles is in beweging in het ritme van de zee, de golven en het water. Alles deint mee.

Dan komt het Licht! Het Licht, jouw Licht. Jouw thuis. Jouw oorsprong komt binnen. Alles is in trilling en geopend om het heldere transparante Licht te ontvangen. Alles beweegt continu. Krachtige figuren als gidsen en engelen zijn gepaard met het Licht. A. wordt uit de Aarde laag van dualiteit, negativiteit, conflicten en strijd opgetilt naar een helder krachtig veld van licht.  Zo zuiver. Stralend.

“Houdt het niet in, straal je kracht en je licht in Liefde.  Zoek de krachtplekken op waarmee je je kan verhouden tot deze kracht! “

De etherische elfjes en de nature spirits in de subtielere etherische lagen dienen zich in zachtheid aan. Als zacht stromend water wordt A. helemaal gezuiverd, afgespoeld en opgeschoond.

We komen weer in de grote Stilte. Een stilte dekentje wordt over hem heen gelegd zodat alles kan bezinken en op zijn plek valt. De elfjes doen hierin hun werk.

In een klik en klak taal is er toestemming gevraagd en zijn er wezentje in de hersenen kleine draadjes opnieuw aan het losmaken en anders vastzetten. A. ziet heel mooi blauw, alles wordt blauw. De wezentjes, soort elfjeswereld uit de subtieler wereld van de natuur her- verbinden. Er is speelsheid en grappigheid en verwondering voelbaar.

Na klanken opent zich de wereld van dolfijnen. Een troost van zwemmende dolfijnen, waternimfen, wezens en energieën zwemmen om A. heen. A krijgt een healing vanuit een andere dementi, een andere wereld. Het is prachtig.  Wijsheid en Liefde. Zo mooi.

Je kan met ze communiceren via voelen, intuïtief weten. Het is je THUIS! HET IS JOUW WERELD.

Er is vreugde in herkenning. In rust stroomt het weten. Het is goed. Alles heeft zijn eigen tempo en tijd en is zoals het is. Het deint. Ruimte. Stilte. Eigen kadans. Eigen zijn. Verbinding met een grote familie, met elkaar. For ever en voor altijd. Een eindeloze wereld waar je thuis bent: je inspiratie, je weten, je voelen, je stroom, je stilte, je vriendjes.

Jij bent de grote vis! in het centrum van de oceaan. De anderen zwemmen met je mee, achter je aan. Je houdt van een dolletje. Het stroomt in zacht en kracht en zoveel lagen van speelsheid en manieren. Deze ervaring verbindt A. in zijn Hart.

De oude pijn en woede wordt duidelijk als zijnde het afgesneden zijn van dit thuis- en het kapot gemaakt zijn van deze prachtige wereld. Het is nu de tijd om deze wereld weer terug te halen. In het weten en vertrouwen van deze wereld van Atlantis. Herinner je oorsprong en Leef het voor!

Diepe Stilte – Amen.

Elke cel heeft dit gehoord.

De Oceaan, vol met allerlei soorten energieën, de ruimte is van jou.  Het is all yours!

Dit draag je met je mee, je hoeft er nooit meer uit weg te gaan.

Tarot Kaart: Kracht gekoppeld aan de Herkimmer Diamant (New York)
Kristallen: Inner Source Lemurian, Scheeliet uit Turkije, Emhydro Vera Cruz Amethist, Sacred Heart Lemurian, Pink Amethist, Oranje Calciet, maansteentjes.
Alle zorgvuldig gependelde kristallen liggen op en om A.

 

ET- Gidsen Healing: de geboorte van een draak.
Wouw! Vandaag voor het eerst van mijn leven de geboorte van een draak mogen bijwonen tijdens een healing sessie. Natuurlijk in co-creatie met de gidsen en de teams van M. en mij. Het voelde of ik zelf een geboorte meemaakte. Heel intens, ontroerend en Ooo Zo Bijzonder Mooi.

Na  ‘voorwerk’ van healing met de gekozen flesjes van Aura-Soma, ondersteuning van gependelde kristallen die op M liggen en de gekozen Tarot kaart Kracht met de daaraan gekoppelde Herkimmer Diamant (New York), dient er uit het grote veld van diepe stilte en Oneness, een nieuw veld aan. Het lijkt op het Abrahamveld, maar het is anders…. ‘Elijza’ komt erbij.

In dat veld maak ik met mijn handen op de grond een enorm ei, een drakenei. Het ei barst open en al vrij snel zie ik het koppie. Dat voelde echt ontroerend. Als de draak uit het ei is, dient er zich een nieuwe wereld aan: groen en vol magische wezens als elven en feeën aanvoelend. Ik voel tegelijk het innerlijk kind van M. Ze kent deze wereld, het is bekend en toch nieuw. Alsof deze wereld weer aan haar wordt teruggegeven.

De draak heeft gouden glitter schubben die twinkelen in de zon. De draak trekt in het lichaam van M. en versmelt zich met elke cel.

Het enorme veld van Elijza met de intense stilte dient zich wederom aan: alles is stil. Heel stil. Er is niets, helemaal niets. Niets willen, niets hoeven, niets verlangen of doen. Helemaal niets.

Uit die diepe en intense stilte groeit een drakenstaart uit M haar stuit, diep de Aarde in.

Ik sta met mijn handen op de grond en voel vanuit de diepe stilte en de staart die de aarde in gaat een gigantische kracht ontstaan. De draak is op/in de Aarde gekomen.

Ik voel mij als een vroedvrouw van de draak die ik los moet gaan laten. Ik voel vertrouwen dat het haar, zowel de draak als M, samen gaat lukken. Maar ik wil de draak nog niet loslaten. Ik blijf nog bij je, nog even blijf ik bij je.

Een kostbaar moment. Ik ben ontroerd, ik huil zelfs. Dan is het moment dat ik vol vertrouwen de draak laat gaan. Ze kan het, ze kunnen het. Ik ga haar los laten, ik laat haar los. Ik stap uit het energieveld.

De draak is geboren en geankerd in de Aarde.

Wouw!

In research ontdek ik dat Elijza een profeet was die bekend staat voor ‘het leven teruggeven’.

Shalom.

 

ET- Gidsen Healing: Zuiveringsritueel
De healing start onmiddellijk met een stevige aarding via de stuit en healing via mijn handen die E. haar heupen geruime tijd vasthouden: “sappig warm gezond en vitaliserend bloed stroomt krachtig door E.haar aderen”.

Vanuit deze aarding breekt er langzaam iets open, als barsten in een ei. E. dient zichzelf ‘toestemming’ te geven met een “Ja”, naar dit veld wat zich voor haar aandient. “Ben je er klaar voor?”

Na haar toestemming komt er heel l a n g z a a m een super helder wit transparante energie in slow-motion dichterbij. Ik begin te tonen/ klanken waardoor het dik en vloeibaar aanvoelende veld, zich opent.

Er wordt ruimte gemaakt zodat dit veld E. kan omhullen.

Ik loop achteruit, maak geluid waarmee resterende oude energie wordt afgevoerd met mijn handen op de grond.

Via tonen ontstaat er een zuiveringsritueel van een indianenstam waar E. onderdeel van is. Op haar voorhoofd heeft E. een grote witte stip. Stamleden- verwanten zitten in een kring om haar heen. Ze hebben witte strepen op hun armen. Er is veel rook. Mijn armen zijn omhoog en mijn handen wapperen enorm. Ik maak geluid. Ik zie allerlei symbolen: witte stip, stromend water, witte vogel, rook. Na de zuivering is er blijheid voelbaar vanuit de kring. Eén persoon komt sterker naar voren: een tante. Ze is heeel blij met E. haar ‘thuiskomst’.

Vanuit deze indianenwereld dient zich een enorm grote witte vogel aan met grote sterke geopende vleugels met een enorme spanwijdte. Tegelijk zie ik tot in detail de zachte kleine veertjes. De geopende vleugels openen E. haar hart. E. is deze vogel!
De vleugels sluiten zich als een cocon om haar hele lichaam heen waarbinnen het veilig is. Ik sta bij haar voeteneinde met haar voeten tegen mijn buik met gekruiste armen, hoofd lichtgebogen rustend op mn armen en handen in een geopende namastégebaar. Deze houding, als een stil gebed en in tijdloosheid, zal E. in haar dagelijks leven terug naar haar indianenfamilie brengen van zuivering, stilte en bescherming. De houding zal haar verbinden met haar tante en de enorme witte vogel.

Alleen via haar hart, kan E. terug naar de Aarde komen. Als zij het gevoel heeft dat ze veilig is, dat het goed is en in alle rust en stilte en zachtheid, dan kan ze landen via haar hart🙏🌸

Een diepe buiging van erkenning en respect voor haar leven op aarde, zoiezo dat ze voor dit leven heeft gekozen, want dat is niet makkelijk voor haar geweest.

Ter afsluiting dient zich een groot prachtig zacht vrouwelijke energetisch veld van Maria Magdalena. In dit veld kan E. zich aarden. Dit is haar aarding.

Er is Dankbaarheid naar mij en naar E. vanuit de gidsen en teams, dat wij in co-creatie het goed hebben gedaan. Knap werk en goed gedaan!

Via haar stuit komt er weer aarding opgang. We eten wat en drinken iets warms. Poes komt op dat moment binnen.

 

ET- Gidsen Healing: Openbaring.🙏
Vanochtend heb ik T. een diepe healing mogen geven samen met de gidsen.
In de afstemming hoor ik: T. omhullen in Liefde en opnemen in Liefde in het geheel. She is a child of God- in Love. 🌸

De Toren van de Tarot met bijpassende Lemurisch Lighting-struck, slaan in als een bliksem. Zo treffend in het thema waar T. Healing voor wenst.🙏

Openbaring
Er openbaart zich een gebed in diepe Stilte,in diepe concentratie gekoppeld aan handgebaren. In Stilte de handen voor het hart🙏, zonder woorden- zonder willen of weten waar het gebed over gaat zodat de woorden geen loopje met haar nemen waarin ze zich vastzet. Een gebaar in diepe concentratie en in diepe Stilte. De handen openen zich in overgave om te ontvangen🤲 en sluiten in Dankbaarheid waarbij het derde oog licht wordt aangeraakt🙏.

Stilte-Openen-Overgave-Ontvangen-Dankbaarheid.

In de opbouw naar deze Openbaring, zo wordt dit gebed door T. ervaren, wordt er eerst vanuit haar stuit continu een aarding gemaakt. Ook de poes komt binnen om mee te helpen aan de aarding.
Een transparante lichtkoker wordt boven T. haar hart geplaatst. Ze komt in een licht capsule te liggen die van de sterren naar de Aarde wordt gestuurd. Ze weet alleen niet hoe te landen. T. geeft aan, niet te willen landen. Een lichtpyramide wordt boven haar gemaakt van waaruit een Vortex ontstaat waar het gebed uit voortkomt. De energie van Yeshua is hierbij heel krachtig aanwezig in een eindeloze en onvoorwaardelijke zachtheid omhullend en beschermend;“All is Well”. “Heb je lichaam lief tot in het kleinste onderdeel, tot de nagel van je kleine teen”.

 

ET- Gidsen Healing: Opgetild in de nieuwe aarde
Vandaag een prachtige healing mogen geven met behulp van gidsen, engelen, andere liefdevolle lichtwezens, klanktonen en kristallen.

Na een stevige diepe aarding ( met de staf van mijn gids Julia) wordt het dak van P. letterlijk omhoog getild. We mogen ruimte gaan geven en haar energie een niveau om hoog tillen. Er is een koker gemaakt waar wit helder licht continue doorheen stroomt afkomstig van P haar HogerZelf.
De energie van hard werken is los gemaakt en afgevoerd. Via klanktonen is het veld van totale Stilte in Oneness geopend. Diepe verankering via stamvader Abraham. Engelen liefdevol, zuiver en met een precisie helen haar hart. P. is letterlijk een niveau om hoog getild en daar in de Nieuwe Aarde verankert. 🙏🙏🙏 🧙🏻‍♀️