Soul Body Fusion

Soul Body Fusion® is een krachtig proces waarbij er een versmelting plaats vindt tussen de energie van je ziel en je lichaam. Hierdoor kunnen blokkades, oude trauma’s, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam versterkt. Er komt balans tussen lichaam en geest.

De fusion komt tot stand door intentie en resonantie. Verder hoef je NIETS te doen. Je richt je op het waarnemen van lichamelijke sensaties en gedachten vallen stil. Dit proces wordt geleid door jouw Hogerzelf, je laat het proces gebeuren.

Een aantal mogelijke effecten: meer energie
, balans tussen lichaam en geest, meer zelfvertrouwen,
 meer focus en richting, blijer, meer in je kracht staan,
 beter grenzen aan kunnen geven
, gezonder
, paranormale gaven worden sterker of ontwaken
, snelle spirituele groei
.

Een fusion behandeling vindt 3x plaats in 4 weken. De behandelingen kunnen eventueel ook op afstand via skype plaatsvinden of via de telefoon.

 

Enkele reacties
“De fusions die ik gekregen heb via Christine zijn zeer krachtig en helder. Ik voel de energie al vrij snel door mijn lichaam stromen, ik krijg het helemaal warm.  Ik voel me rustig worden. Ik vind het heel bijzonder! Dank je wel Christine!”

“De fusions van Christine zijn een bijzondere ervaringen. Issue’s waar ik al lang mee ‘worstel’ vielen door de fusion weg. Het was intens, maar wel verhelderend. Christine werkt op een liefde- en respectvolle manier”.

“Door de fusion voel ik mij in mijn lichaam komen. Het lijkt wel of oude belemmeringen en angsten worden getransformeerd. Ik ga de wereld in vanuit kracht en enthousiasme. Voorheen werd ik hierin geremd door innerlijk angsten en blokkades. Heel bijzonder en krachtig deze SoulBodyFusion. Ik ben onder de indruk.”

” Na de fusions voel ik mij meer geaard, dichter bij mezelf, ik denk minder, ik ben meer in mn lichaam en in balans! Dat voelt krachtig! WOUW!