Volwassenen

De nadruk van mijn werkwijze ligt op het liefdevol accepteren van alles wat er in jou aanwezig is aan gedachtes, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen. Het gaat om het herkennen en erkennen van deze geblokkeerde plekken zodat deze vrij komen van oude gedachtes en patronen en jouw oorspronkelijke levensenergie vrij kan stromen.  Je komt steeds dichter bij jouw oorsprong, je essentie van Liefde.

Er zijn verschillende werkvormen waar ik mee werk 
In mijn werkwijze maak ik gebruik van verschillende werkvormen, afhankelijk van de persoon en wat op dat moment het beste aansluit in het proces van bewustwording en healing. Dat kan zijn: energetisch healing, SoulBodyFusion®, AuraSoma, innerlijk kind, authentic movement, (zelf)vergevingsritueel en tekenen.

SoulBodyFusion & AuraSoma
In een combinatie met een energetische healing en gebruik makend van AuraSoma kleuren en geuren kom je in drie wonderbaarlijke sessies weer in Balans.

De healing komt tot stand doordat ik mij richt op jouw energie. Via een krachtige energetische werkwijze, SoulBodyFusion®, vindt er een versmelting plaats tussen de energie van je ziel en je lichaam.

AuraSoma is een prachtig kleurensysteem. In deze balanssessies maken we gebruik van de door jou zelf gekozen kleuren, de aurabeschermers of pomander en chakraflessen.

”Je bent de kleuren die je kiest”