Workshops

Udu maken

Op zondag 9 juli 2017 kan je je udu komen maken. De udu is een instrument wat haar oorsprong vindt in Nigeria. Oorspronkelijk is het een waterkruik met openingen aan de zijkant en aan de bovenkant. Door met de handpalm op een van de openingen te slaan, krijg je een diep weergalmend geluid wat in je lichaam resoneert.

Zelf een Udu maken is een inspirerend proces.

Op een zachte en intuïtieve manier kom je in contact met jezelf in jouw centrum, jouw baarmoeder. Je baarmoeder is jouw plek van zachtheid en kracht, creativiteit, vruchtbaarheid, sensualiteit en spiritualiteit. Door meditatie en het kneden en aaien van de klei wordt het contact met jouw baarmoeder in gang gezet.

Op een idyllische locatie in een historisch pand in Goidschalxoord kan je met een klein groepje vrouwen jouw eigen Udu maken.

Heb je interesse, neem contact met mij op zodat er een proces in gang gezet kan worden…

Kosten: incl. klei, stookkosten, begeleiding, thee en soep: E 75,- voor een hele dag.

 

Worldwide Womb Blessing
Screen Shot 2016-01-23 at 4.56.19 PMOp donderdag 10 mei 2017 is er ‘de Worldwide Womb Blessing’ van Miranda Gray. Vele vrouwen uit vele verschillende landen zitten op hetzelfde moment in stilte en ontvangen na een begeleide meditatie de baarmoeders zegening. In de meditatie zal er een afstemming zijn met de aarde, je hart, de maan en je baarmoeder. Na de zegening is er een ‘deel de zegening meditatie’ waarin je in verbinding bent met alle vrouwen. Een hele krachtige verbinding is dan voelbaars.

“Deze gevoelsrijke Baarmoederzegening is een cadeau voor iedere vrouw, ongeacht haar leeftijd of ervaring, die dit cadeau wil ontvangen- een cadeau om onze vrouwelijkheid te versterken, te helen, een cadeau voor onze baarmoeder, onze cyclus, onze kracht creatief te zijn, onze vruchtbaarheid, onze seksualiteit en onze spiritualiteit.”

Als je komt neem dan mee:
– twee kommetjes (voor water en een lichtje),
– een sjaal (om je schouders te bedekken waarmee je laat zien dat je in de aanwezigheid bent van de godinnenenergieën),
– wat lekkers (om te delen achteraf voor de aarding),
– E 10,-

 

Open Monumentendag
Screen Shot 2016-08-17 at 12.43.33 PMzaterdag 10 september 2016
van 12.00 uur tot 17.00 uur
 
‘Boerderij Bouwlust’
Goidschalxoordsedijk 65
Oud-Beijerland
Toegang en workshops GRATIS

*sfeervolle markt in de tuin
*creatieve en spirituele workshops
*yoga, meditatie, natuurlijk-genezen, engelenreading enz *puur ‘Eten en Drinken’ op ons gezellig terras *mandala maken met natuurmaterialen voor kids *mooie muziek in de eeuwenoude schuur.

13.00 uur: Sonsètoe droomtijd-klankbad 15.00 uur: Martine Slangen zang 17.00 uur: Conny Biesheuvel cabaretMmv oa: onderderegenboog.eu, puuranders.nl, sundancer.nl, tanjahilgers.nl, madebyfire.etsy.com, jacoliendekoning.nl, angellove.nl, kuri.nl, zielsgewoonmanja.nl, droomjedromen.nl,do-in-school.nl, christinecohen.nl, dewilgenwei, anandaklankschaal.nl, wereldwinkel.nl, martineslangen.nl