Workshops

Spelen met energieën

In deze workshop kom je op speelse wijze in aanraking met de energetische werking van intentie. Zoals je aura reinigen, je verbinden met de aarde en de kosmos, hartactivatie en de kracht van het netwerk van licht. Ook mag je een kleur kiezen uit het Aura-Soma kleurensysteem: “Je bent de kleuren die je kiest”. In deze workshop kies je die kleur- dat thema- die jouw ziel beschermt wil hebben.

Leuk om met een vriendinnen groepje te doen, of een collegae groep.

De workshop duurt 2 uur en kost E 25,-

 

 

Worldwide Womb Blessing
Screen Shot 2016-01-23 at 4.56.19 PMOp donderdag 30 april 2018 is er ‘de Worldwide Womb Blessing’ van Miranda Gray. Vele vrouwen uit vele verschillende landen zitten op hetzelfde moment in stilte en ontvangen na een begeleide meditatie de baarmoeders zegening. In de meditatie zal er een afstemming zijn met de aarde, je hart, de maan en je baarmoeder. Na de zegening is er een ‘deel de zegening meditatie’ waarin je in verbinding bent met alle vrouwen. Een hele krachtige verbinding is dan voelbaars.

“Deze gevoelsrijke Baarmoederzegening is een cadeau voor iedere vrouw, ongeacht haar leeftijd of ervaring, die dit cadeau wil ontvangen- een cadeau om onze vrouwelijkheid te versterken, te helen, een cadeau voor onze baarmoeder, onze cyclus, onze kracht creatief te zijn, onze vruchtbaarheid, onze seksualiteit en onze spiritualiteit.”

Als je komt neem dan mee:
– twee kommetjes (voor water en een lichtje),
– een sjaal (om je schouders te bedekken waarmee je laat zien dat je in de aanwezigheid bent van de godinnenenergieën),
– wat lekkers (om te delen achteraf voor de aarding),
– E 10,-

 

Udu maken

De udu is een instrument wat haar oorsprong vindt in Nigeria. Oorspronkelijk is het een waterkruik met openingen aan de zijkant en aan de bovenkant. Door met de handpalm op een van de openingen te slaan, krijg je een diep weergalmend geluid wat in je lichaam resoneert.

Zelf een Udu maken is een inspirerend proces.

Op een zachte en intuïtieve manier kom je in contact met jezelf in jouw centrum, jouw baarmoeder. Je baarmoeder is jouw plek van zachtheid en kracht, creativiteit, vruchtbaarheid, sensualiteit en spiritualiteit. Door meditatie en het kneden en aaien van de klei wordt het contact met jouw baarmoeder in gang gezet.

Op een idyllische locatie in een historisch pand in Goidschalxoord kan je met een klein groepje vrouwen jouw eigen Udu maken.

Heb je interesse, neem contact met mij op zodat er een proces in gang gezet kan worden…