Child of the sun

Intentie: zich laten leiden door eigen informatie vanuit haar Hoger Zelf in verbinding met haar zielenoorsprong 

Een stevige aarding wordt ingang gezet terwijl spanningen worden afgevoerd. Ze komt in haar basis waar haar kracht voelbaar is. 

Het stilteveld wordt geopend. 

Een angst om naar hogere frequenties te komen dient zich aan. 

Stilte.

Haar kosmische beschermer, haar oma, staat op de rand van haar energetisch veld en houdt haar veilig. Ze krijgt tijd en ruimte om zonder angst in een vredige en liefdevolle energie te ‘Zijn’.  

De gidsen openen haar hart naar de vredige energie die nu stevig en ruim om haar heen is, in een violette kleur. Het liefdevolle veld is geopend naar hogere informatie. 

Haar Hoger Zelf komt naar beneden in een samenspel met oma. 

Iets ouds, wat wiebelig en kwetsbaar is en wat met haar angst voor de kosmische frequenties te maken heeft, dient zich aan. Ruimte aan deze angst geeft een opening in haar hartgebied. Oma helpt haar hierbij. 

Ze is omhuld in stilte en rust door het weidse veld van de violette energie.

Langzaam komen er lichtwezens dichterbij die op haar energie afkomen. De lichtwezens, haar beschermers, staan op de rand van haar energetisch veld. Ze hebben dezelfde trilling, ze horen bij haar. Haar energetische veld wordt rustig gevuld. 

Zo ontstaat haar spirituele verbinding met haar kosmische Zijn. 

Kalmte en rust stroomt naar haar toe. 

Achter haar beschermers staat een tweede cirkel van witte lichtwezens van een hogere orde. Helderwit licht komt van de witte wezens via de cirkel van haar beschermende gidsen naar haar toe. Haar hoofd wordt gevuld met helderwit licht. Ze wordt opgeschoond.

Het heldere witte licht neemt haar mee naar ‘Huis’ waar ze een heling krijgt. Ze vertelt snikkend hoe moeilijk het allemaal was op Aarde en wat ze allemaal heeft meegemaakt.  Ze wordt liefdevol opgevangen. Haar hart wordt met het heldere licht opgevuld. Langzaam wordt ze opgeladen in haar oorspronkelijke energie van blijdschap en vreugde. 

Ze was vergeten dat ze een vreugdevol wezen is en dat ze deze energie naar Gaia komt brengen. Er zijn speciale zonnegidsen die haar daarin ondersteunen. Ze is een ‘child of the sun’.  De vreugdevolle zonne-energie wordt als een percolator door haar heen geduwd tot haar knieën. In haar knieën, waar haar angst zat opgeslagen, circuleert het goudgele licht. Al haar cellen trillen en dansen. 

Het goudgele licht heeft een hoge trilling wat wordt verankerd op aarde via een ritueel, begeleid wordt door de zonnegidsen. 

In dankbaarheid voor haar gave en het besluit wat haar ziel ooit heeft gemaakt dit te komen doen, buigt Gaia naar haar en opent Gaia zich naar haar. In het hart van Gaia is ook de zon. Ze krijgt toegang tot de zonneschijf die in Gaia zit. Een intense golf van geelgoud licht stroomt krachtig uit Gaia. 

Het geelgouden licht is nu in haar en weids om haar heen. Ze straalt van binnenuit.

Ze daalt rustig naar haar aardse lichaam terwijl ze in de weidse energie blijft. Haar aardse adem is omhuld met de goudgele energie. 

Namasté 

Shalom.