De geboorte van een draak

Wouw! Vandaag heb ik voor het eerst van mijn leven de geboorte van een draak mogen bijwonen. Het voelde of ik zelf een geboorte meemaakte: intens, ontroerend en Ooo Zo Bijzonder Mooi.

Na  ‘voorwerk’ van healing met de gekozen flesjes van Aura-Soma: flesjes 92, 35, 102, 58 en het plaatsen van gependelde kristallen, dient er uit het grote veld van diepe stilte een nieuw veld aan. Het lijkt op het Abrahamveld, maar het is anders…. ‘Elijza’ komt erbij.

In dat veld maak ik met mijn handen op de grond een enorm ei, een drakenei. Het ei barst open en al vrij snel zie ik het koppie. Dat voelt echt ontroerend. Als de draak uit het ei is, dient er zich een nieuwe wereld aan: groen en vol magische wezens als elven en feeën aanvoelend. Ik voel tegelijk het innerlijk kind van M. Ze kent deze wereld, het is bekend en toch nieuw. Het is alsof deze wereld weer aan haar wordt teruggegeven.

De draak heeft gouden glitter schubben die twinkelen in de zon. De draak trekt in haar lichaam en versmelt zich met elke cel. 

Het enorme veld van Elijza met de intense stilte dient zich wederom aan: alles is stil. Er is niets, helemaal niets. Niets willen, niets hoeven, niets verlangen of doen.

Uit die diepe en intense stilte groeit een drakenstaart uit haar stuit, diep de Aarde in. 

Ik sta met mijn handen op de grond en voel vanuit de diepe stilte en de staart die de aarde in gaat een gigantische kracht ontstaan. De draak is op de Aarde gekomen. 

Ik voel mij als de moeder van de draak die ik los moet gaan laten. Ik voel vertrouwen dat het haar en de draak gaat lukken. Ik wil de draak nog niet loslaten. “Ik blijf nog bij je, nog even blijf ik bij je”.

Een kostbaar moment. Ik ben ontroerd, ik huil zelfs. Dan is het moment dat ik vol vertrouwen de draak laat gaan. Ze kan het, ze kunnen het. Ik ga haar los laten, ik laat haar los. Ik stap uit het energieveld. 

De draak is geboren en verankerd in de Aarde. 

Wouw!

Shalom.

In research ontdek ik dat Elijza een profeet was die bekend staat voor ‘het leven teruggeven’.