De herinnering van Atlantis

De sluiers lichten op, we zijn in Atlantis. De prachtige stad herrijst zich uit het water. Ik zie dolfijnen zwemmen in verbinding met ‘all what is’. Er is een diepe wijsheid en intelligentie voelbaar, een onbeschrijfelijke diepe liefde in verbinding met elkaar. Ik zie al een tijdje een grote dolfijn, totdat ik me realiseer dat ‘hij’ dit is. Hij is thuis. Hij heeft zijn gids gevonden.

Er zwemmen andere vissen mee, er is wijsheid, speelsheid, vertrouwen, verbinding, kracht en liefde.

De healing start met een zachte tedere subtiele verbinding met zijn hart op een elfjes achtige manier. Er wordt een vortex geopend vanuit zijn hart waar de kristallen: pinkamethist en een Lemeria Inner Source op liggen. De energie van de kristallen komen zijn hart binnen. 

Julia, mijn gids, dient zich in een diepe stilte aan. Vanuit de diepe stilte wordt gevraagd of hij diep wil ademen zodat deze stilteplek zijn plek kan worden als zijn eigen thuis waarin hij zich kan laten zakken. Wetende dat hij daarin gedragen wordt door een bodem van roze rozenblaadjes waarmee hij zacht heen en weer wordt gedeind. Zachte stromende als vanzelf gaande kabbelende energie. 

Zacht – Kabbelend – Stromend.

Een blokkade in zijn onderrug dient zich aan. De kabbelde roze energie gaat naar zijn onderrug. Ik vloei donker zwart af terwijl hij de roze zachte energie binnen ademt wat als een lemniscaat door het centrum van de blokkade heen gaat. Door het afvloeien kan de zachte en vloeiende roze energie langzaam binnenkomen.

De wind steekt op en blaast (ik blaas als zijnde een kanaal) door zijn cellen heen. Ook door de plek in zijn onderrug en ook door zijn hart. Zijn hart gaat open wordt vurig warm. De stroom komt opgang. De wind wakkert het vuurtje in zijn hart aan. Vuur, kracht, passie en liefde. 

Vanuit de verbinding van zijn hart, opent een transparant kanaal waar een waanzinnige kracht vanuit de kosmos doorheen komt. Spanning van het ‘niet uiten’ van zijn krachten, heeft zijn kaken verkrampt. “Het is van belang dat er geuit wordt”! 

De wind neemt toe en de krachten van de natuur nemen ook toe. De golven, de wind: “ga er in mee en eigen het je toe!  Anders kan je niet leven. Hier ben je verbonden en kan je met de oerkrachten op aarde komen.”  Er worden oer-geluiden gemaakt. Vanuit de stuit is er continu een stroom.

Adem – Adem – Adem: Leef!

Overal komen handen van mijn team op zijn lichaam. Hij wordt bewogen en gewiegd. Alles is in beweging in het ritme van de zee, de golven en het water. Alles deint mee. 

Dan komt het Licht! Het Licht is zijn Licht, zijn Thuis, zijn oorsprong. Alles is in trilling en geopend om het heldere transparante Licht te ontvangen. Alles beweegt continu. Krachtige figuren, gidsen en engelen zijn gepaard met het Licht. Hij wordt uit de aarde laag van dualiteit, negativiteit, conflicten en strijd opgetild naar een helder krachtig veld van licht.  Zuiver en stralend. 

“Houdt het niet in, straal je kracht en je licht in Liefde.  Zoek de krachtplekken op waarmee je je kan verhouden tot deze kracht! “

Wezentjes uit de subtielere etherische lagen dienen zich in zachtheid aan. Zij zuiveren hem. Het voelt aan als stromend water. afgespoeld en opgeschoond. 

We komen weer in de grote Stilte. Een stilte deken wordt over hem heen gelegd zodat alles kan bezinken en op zijn plek valt. De wezentjes doen hierin ook hun werk. 

In een klik en klak taal is er toestemming gevraagd. De wezentje maken kleine draadjes in zijn hersenen los en zetten ze opnieuw en anders vastzetten. Andere verbinden worden gemaakt. Alles wordt heel mooi blauw. Er is speelsheid en grappigheid en verwondering voelbaar.

De wereld van dolfijnen opent zich. Dolfijnen, waternimfen, andere wezens en energieën zwemmen om hem heen. Ze troosten hem. Hij krijgt een healing vanuit een andere dimensie, een andere wereld. Het is prachtig. Liefde en wijsheid is voelbaar. Zo mooi. 

Hij kan met deze wezens communiceren via voelen, intuïtief weten. Het is zijn Thuis! Het is zijn wereld. Er is vreugde in herkenning. In alle rust stroomt het weten. Het is goed. Alles heeft zijn eigen tempo en tijd en is zoals het is. Het deint. Ruimte. Stilte. Eigen cadans. Een eigen Zijn. Er is verbinding met een grote familie, met elkaar. For ever en voor altijd. Een eindeloze wereld waar hij thuis is: inspiratie, weten voelen, stroom, stilte, vriendjes.

Hij is de grote vis in het centrum van de oceaan. De anderen zwemmen met hem mee, achter hem aan. Hij houdt van een dolletje. Het stroomt zacht en tegelijk is dit de kracht in vele lagen van speelsheid en manieren. Deze ervaring verbindt hem in zijn hart.

Zijn oude pijn en woede wordt duidelijk als zijnde het afgesneden zijn van dit thuis en het kapot gemaakt zijn van deze prachtige wereld. Het is nu de tijd om deze wereld weer terug te halen. In het weten en vertrouwen van deze wereld, van Atlantis. “Herinner je oorsprong en leef het voor”.

Diepe Stilte, Amen.

Elke cel heeft dit gehoord. 

De Oceaan is vol met allerlei soorten energieën, deze ruimte is van hem. Hij draagt dit met zich mee en hoeft er nooit meer uit weg te gaan. “It’s all yours”.

Shalom.