De indaling van haar goddelijke zelf via haar innerlijke kind

Intentie: verbinding ervaren met mijn Hoger Zelf

We starten met een stevige en diepe primaire aarding.  Al draaiend met m’n staffel worden lagen in de aarde geopend waarmee ook haar eerste chakra en voetenchakra’s. Stampend, draaiend en klankend wordt er van alles geopend en losgetrild wat door haar lichaam stroomt. 

De energie verschuift van oer naar sensueel vrouwelijk. We zakken de stilte in en Gaia opent zich in haar en vloeit met haar samen in haar baarmoeder.

Het stilte veld opent zich verder. 

Lichtwezens dienen zich zacht en liefdevol aan. Ze brengen haar wiegend in een krachtige geopende ontvangende houding. 

Overgave in stilte. 

Rust en geduld: niets willen, niets verwachten, niets sturen, niets doen. Adem in het geaard zijn en in de geopende ontvangende stilte. Basis, bodem, buik, voeten in de aarde. Nog meer openen en ontvangen: Zijn in Stilte!

De Stilte opent zich meer en meer, wijder en wijder. Ze kan langzaam met haar voelsprietjes in de stilte voelen wat er in potentie aanwezig is.

Het healingteam zuivert haar hart en keelgebied. Ook in haar hoofd wordt het opgeschoond. Haar hoofd is licht, transparant, sereen, zuiver en helder gemaakt. Rondom haar hoofd wordt het kosmisch wijd. 

Met een hoge heldere toon wordt haar frequenties omhoog gebracht. Haar begeleiders zijn liefdevol aanwezig en staan rondom haar hart. Ze wordt geaaid, gestreeld en geliefkoosd door haar familie uit het licht. Er is heel veel warmte en liefde vanuit haar zielenfamilie naar haar. Ze zingen en klanken vanuit hun hart. Hiermee opent het kosmische eenheidsveld. 

Terwijl we in hartverbinding zijn is de aarding de hele tijd gaande.

Er ontstaat een druk op haar kruin. Een misselijk en spannend gevoel is aan de orde vanuit haar kruin. Het voelt als een oud gevoel uit vorige levens waarin het leven vanuit haar goddelijkheid nare ervaringen heeft gehad. Dat gebied weer te openen, is spannend voor haar. Haar warme zielenfamilie staat bij haar om haar te steunen. Ze zeggen tegen haar: “all is wel, het is goed”. Een verschuiving in de energie is voelbaar.

Met een luide krachtige klank, opent er weer een laag.

ET-ers friemelen bij haar hoofd en maken wat geluidjes. Het zijn verfijnde bewegingen, een finetuning. Haar hart en hoofd wordt een zachte geheel. Het voelt subtiel en sereen. 

Integratie Pauze.

ET-ers werken zacht en liefdevol aan haar keelgebied. Ze weten precies wat ze doen en moeten doen. Ze maken een soort papje wat uit een bijzondere frequentie bestaat die precies bij haar past. Ze wordt liefdevol geprepareerd en klaargemaakt. Het is een voorwerk om haar in de juiste frequentie te krijgen. Ze zijn liefdevol, verfijnd, subtiel en geconcentreerd aan het werk. Het papje wordt op haar gesmeerd. Het is een ritueel ter voorbereiding.

Dan pak ik haar hoofd op en glij met het bijzondere papje langzaam naar haar achterkant: achter haar nek, rug en ook de achterkant van haar hart. Met de energie frequentie uit het papje wordt ze etherisch en fysiek in een andere frequenties gezet. Het komt in haar botten en cellen.

Haar zielenfamilie staat tijdens dit voorbereidende ritueel liefdevol om haar heen. Ze bewaken het proces.

Integratie pauze. Tot rust komen om het door te laten werken. 

Ik hoor heel ver weg een hoge klank in een hoge frequentie. Ze komt dichterbij. Ze voelt dat ze ontvangen gaat worden. Ze voelt dat er op een zuivere liefdevolle manier voorwerk is gemaakt, dat alles is klaargemaakt voor haar. Alsof zij de koningin is die gaat komen. Ze is ontroerd dat ze ontvangen gaat worden. 

Langzaam in een vloeiende zachte gelijkmatige beweging, vloeit ze als vanzelf via haar hart in de preparatie. Haar energie is nu heel sterk voelbaar. De preparatie kent ze en voelt lekker. Het is fijn om zo ontvangen te worden. 

Al dat voorwerk is nu een geheel met haar. Haar goddelijk zelf vloeit als water door haar lichaam heen.

Pauze. Tijd om het te laten gebeuren en te voelen wat er te voelen is.

Het vloeibare goddelijke zelf sijpelt langzaam in haar buik. Het vloeibare wordt stroopachtig. Haar goddelijke zelf komt meer in haar lichaam waardoor de energie verdicht. In slow motion wordt haar lichaam gevuld met de samenvloeiing van haar goddelijke zelf en de preparatie van het magische papje. Haar buik, haar armen, benen, organen en cellen. Alles wordt gevuld.

In haar lichaam stroomt de stroop. Het ziet eruit als groene met gouden lichtgevend dikke stromende lava.

Onder haar nek wordt een hand gelegd. Het is een kristalheldere grote hand van andere zijde. Het vraagt haar te ontspannen en haar hoofd en wil los te laten in de goddelijke kosmische hand. Haar hoofd ligt in de kosmische hand. Er is een zwaarte voelbaar wat in de  hand wordt gelegd. 

Dan komt er helder transparant kosmische licht uit de kosmische hand in haar hoofd en ogen. Het is een waanzinnig helder krachtig licht. De hand is geruime tijd onder haar nek en hoofd

“Laat alles maar los, ontspan, ontspan en laat het maar gebeuren”.

Haar hoofd straalt van binnenuit. 

De hand is even weggehaald terwijl de goddelijke energie zacht naar haar toe blijft komen. De energie vult en omhult haar. Ze vloeit er mee samen. Er is een eenwording met het goddelijk licht. 

De goddelijke lichtgevende hand ligt weer onder haar en met een kracht komt de energie onder haar nek haar lichaam in. Dat plekje onder de nek wordt de ‘zetel van de ziel’ genoemd. 

Pauze. Integratietijd. Ze voelt zacht, sereen, lichtheid, speels en blij.

Ze baadt in de energie van lichtgevend goudgeel plasma. Ze wordt er mee omhuld, ook haar achterkant en zijkanten. Het is een cocon van het prachtige gouden licht. Vanuit de cocon sijpelt het gouden licht in haar. Ze is een stralende ster.

Er is rust, kalmte en vrede. Er is blijdschap en speelsheid.

Op het moment van eenwording met het goddelijke licht ervaart ze haar innerlijke onbevangen en volmaakte kind in haar kuipen. 

Het is fijn dat ze nu in de Corona tijd, de ruimte en tijd heeft om die tijd en ruimte te nemen voor haar innerlijke goddelijke kind. Het vraagt nu om in stilte te gaan, in eigen rust en eigen ruimte. Er zit heel veel wijsheid in haar innerlijke goddelijke kind. Er zal een samenwerking komen. Haar goddelijke innerlijke kind zal haar gaan begeleiden zodat ze veel dieper in haar eigen wijsheid gaat komen. 

Haar goddelijke zelf is via haar innerlijke kind ingedaald.

Dat voelt vreugdevol! 

Shalom