De indaling van haar stralende ster in de heilige versmelting van haar baarmoeder met Gaia

Intentie: leven vanuit een open hart met passie en levensvreugde.

Onmiddellijk vindt er een stevige aarding en gronding plaats waarbij spanning wordt afgevoerd.

Vanuit de gidsen komt de uitnodiging om met haar aandacht naar haar adem te gaan. Haar voetchakra’s worden enorm geopend. Vanuit de voetchakra’s schieten wortels de aarde in. Als een boom is ze stevig geworteld. Ze staat en blijft staan. Er is op dit moment niets anders dan de boom en de wortels uit de geopende chakra’s van haar voeten. 

Stevig geaard.

Adem – geaard- wortels – geopend in de aarde.

Stevig, heel stevig. 

In alle rust ademt ze door in de tijdloze eeuwige adem van de boom.

Het stilteveld opent: niets brengt haar in de war of van haar stuk. Ze is een boom, ze ademt en ze is geworteld. En het is stil.

Boom – wortels – voetchakra – zakken.

Afvoeren door de wortels: “laat alles maar los. Alles is goed. Er kan niks verkeerd gaan. Vloei het maar af de aarde in.” Gaia is neemt het liefdevol van haar op. Gaia weet dat het voor haar is om in hogere frequenties te komen. Gaia ondersteunt dit proces.

De sappen vloeien uit haar wortels. Gaia neemt het op en transformeert het. Het gaat vanzelf. Gaia is zacht en liefdevol en opent zich helemaal naar haar zodat ze in Gaia’s schoot kan wegzakken. Gaia opent haar armen: “kom maar lieverd, kom maar naar mij. Geef je maar over. Het is allemaal goed. Je bent veilig in mijn schoot. Laat het maar gaan. Het is helemaal goed”.

Smoouth en zacht versmelt ze met Gaia tot één geheel. Terwijl de boom stevig geaard is, komt er een zachte liefdevolle bries van Gaia naar haar en van haar naar Gaia. Het gaat vanzelf. 

De liefdevolle versmolten energie komt omhoog en nestelt zich in haar buik. De armen van Gaia zijn om haar buik. In haar armen wordt haar buik gedraaid en gewiegd, heen en weer. Haar buik versmelt met Gaia.

Gaia voelt als een engel en geeft haar een krachtige en intense blessing via mijn handen boven haar baarmoeder. De energie van Gaia voelt zuiver en zacht als haar Lemurische oorspronkelijke energie. 

Ontspan en laat het gebeuren. 

De blessing in haar baarmoeder is een heilig en intens moment. Bij haar hoofd staat een cirkel van lichtwezens. Ze kijken toe en beschermen dit heilige proces. Mijn gids bekrachtigt het nog eens. 

Geruime tijd wordt ze vanuit haar baarmoeder naar de aarde verbonden.

Er komt een zachte beweging in haar bekkengebied. Het zijn zachte vrouwelijke energieën die wakker gemaakt worden door de beweging. Langzaam, zacht, sensueel en diep voelend wordt ze in de diepte van het verborgene in haar getrokken, naar het voelende vrouwelijke in haar. De volle maan energie trekt en doet mee. 

Het verborgene zit in de diepe verbinding met Gaia. Zacht, teder, subtiel, kwetsbaar, voorzichtig en heeel gevoelig. Ze is geconcentreerd. Haar buik is een veilig nest waardoor de vrouwelijke energie steeds meer en meer durft te komen. Ze opent zich in het zachtroze veilige pasgeboren nestje. De energie is daar heel zacht. Alle voelsprietje voelen wat er diep in het verborgene te voelen is. 

De zachtheid en het diep voelende in haar buik komt tot stand door de verbinding met Gaia.

Er is een vertraging in de tijd, een terughalen van de tijd. Twee tijdlijnen worden op elkaar gezet.

Er is een zegening van lichtwezens naar haar prille, zachte en net geopende vrouwelijk voelende. Ze begeleiden, helpen, bekrachtigen haar en helpen ook bij de aanvaarding: dat dit echt gebeurd!

Het is een diepgaand proces. Het is stevig in de aarde verankerd. Hier in de aarde in alle zachtheid en openheid. Hier. Diep en geaard. 

Dan komt er opeens een intens krachtig licht vanuit de kosmos. Een krachtige stralende ster daalt neer met heel veel licht! Haar ziel, haar kracht, haar vreugde en passie kan nu indalen, nu er een bodem is gemaakt. 

Er is een veilig nest gemaakt waarin haar gevoeligheid kan zijn. Ze ziet zichzelf als een pasgeboren baby in haar buik. De baby wentel zich helemaal in het geborgen en veilige gevoel. Ze is in tranen ontroerd: “Voelen is veilig! “ 

De etherische energie van Gaia heeft zich naar haar geopend en is bij haar. Vele lichtwezens van Gaia zijn bij haar om haar te helpen. Er is een eenheid van Gaia en de wezens. Ze zijn vreugdevol.

Gaia is zacht in haar buik geopend. Het is een veilige plek waarin ze voelend kan gaan ontdekken. Dat geeft speelsheid en vreugde. Er is een blije verbinding. Elfjes dansen blij met haar.