Een lichtaarding

Intentie: openen naar wat er mag gebeuren voor haar ‘highest good en best’.

Gidsen, begeleiders en haar multidimensionale delen zijn uitgenodigd voor een co-creatie, een samenwerking.

Er wordt ruimte gecreëerd zodat ze kan landen. De buitendeur gaat open. De wind en het geruis van de blaadjes aan de bomen helpen haar landen.

Een hoge serene zuivere toon dient zich aan. Door de resonantie van de klank van de toon, komt een trilling van vrede en zuiverheid via haar hart binnen. De energie is vlijmscherp in helderheid.

De heilige stilte is aanwezig.

Ze voelt ‘solo’ aan. Door het ruimer te maken rondom haar hoofd, komt de energie als een geheel binnen in haar derde chakra, in haar centrum en wordt daar verankerd. Zo kan ze uit haar denken blijven.

De energie die net gecentreerd is in haar derde chakra, ziet er als een soort beamer uit die de energieën de kosmos uitstralen en waar andere delen op afkomen. Fragmenten van haar kosmische delen worden op deze manier in de kosmos verzameld. Ze komen bij elkaar in een hoge energie. De beamer activeert ook haar pijnappelklier.

Geluiden en onrust die buiten haar liggen komen nu niet meer binnen, het raakt haar niet meer. Er is een soort bescherming om haar heen. Ze laat zich niet meer meeslepen. Ze is nu stevig verankerd in haar hoge kosmische delen, in haar helderheid. Ze voelt rustig.

De kosmische delen voelen nu smooth in heelheid aan en worden fysiek geankerd. In deze heling komt een zachte, serene, liefdevolle vrouwelijke energie als éen geheel in Gaia en dan in haar lichaam. De energie kruipt omhoog van haar voeten naar haar buik. De zachte vrouwelijke eenheidsenergie komt in haar buik. Daar wordt het krachtiger en krachtiger als een mooie aarding in haar lichaam.

Door de opbouw van eenheid en de zachte stevige aarding en de pijnappelklieractivatie, komt ze een ‘octaaf’ hoger. Er is een nieuw platform gecreëerd waar haar Hogere Zelf, haar Divine verbinding kan maken. Haar Divine komt naar haar en zij gaat naar haar Dinine in een prachtig heldere energie in een gigantische hoge trilling. Als het platform stevig is, komen er nog meer hogere trillingen bij.

Het is een verzamelen van hogere delen om tot eenheid te komen in een Master energie.

Haar hoofd wordt gevuld met hoge kristalheldere energie. De energie verandert in een soort compressie, wat een aanpassing is naar het aardse. Door te ontspannen kan de energie zakken. De bundel zakt haar lichaam in waar het ook tot een geheel komt en zich als een zachte vlek uit spreidt.

Het voelt zacht en liefdevol, ontroerend liefdevol. Ze krijgt een heling voor alles in zachtheid en in liefde.

Het hele gezin krijgt hiermee ook een heling. Haar ex-man en kind komen in dezelfde resonantie. Zo liefdevol. Karmische banden worden geheeld. Haar ex-man komt los, het systeem is losgekomen.

Haar zoontje is in het liefdesveld bij haar. Het doet hem goed om deze liefdesenergie te voelen. Het is een deel van zijn taak geweest om in liefde dit karmische deel op te lossen.

De ziel van het kind is een krachtig en liefdevol wezen. Hij is enorm aanwezig en met haar verbonden. Hij komt in haar lichaam, zo voelt het. Ze helpen elkaar in het hogere. Hij heeft haar geholpen en nu helpt zij hem. Ze voedt hem. Ze helpt hem herinneren waar hij vandaan komt. We gaan een eind terug in de tijd, buiten deze tijd op aarde, waar ze samen als twee master zielen al iets met elkaar hebben. Hun sterke verbinding is daar al, als een krachtige eenheid.

Zij helpt hem herinneren dat hij van oorsprong een hoogste afkomst heeft zodat hij zijn eigen energieveld op kan pakken. Hij komt in zijn eigen hoogste energiestroom. Er is een re-connectie voor hem en er is een re-connectie voor haar.

Ze hebben bijna dezelfde resonantie. Ze tappen uit dezelfde Bron met ieder een eigen lichtlijn en allebei een eigen verankering op aarde. Ze zijn op hun eigen lijn gebracht. Dat voelt goed. Op de aarde komt het weer bij elkaar en in de aarde gaat het weer als twee lijnen verder. De twee lichtlijnen doen ook weer iets met Gaia.

Haar lichtlijn verankert zich in het licht van Gaia. Er is een wisselwerking, een samenwerking met Gaia. Het is voor haar goed en het is voor Gaia goed. Het is een prachtige lichtverbinding in Gaia, een lichtaarding.

Haar hele lichaam resoneert van onderuit, uit het licht van Gaia. Alle chakra’s en al haar cellen resoneren in het licht van Gaia.

De versmelting van boven met het licht van Gaia pulseert dieper in haar botten, in haar heupen, vooral haar rechter heup. Het lijkt wel op een röntgenfoto. Het aardse licht met haar Divine breiden zich uit in haar skelet. Haar bottenstelsel wordt opgevuld met Licht.

Het licht van Gaia is verbonden met het kosmische licht en komt in haar keel waar het een heling geeft. Er komt van alles los in de keel en met de intense heling komt er licht in haar keel. Het licht straalt nu in haar keel. De lichtstralen gaan door heel veel lagen heen: de opper laag, diepere lagen en kosmische lagen. Ze kan gaan spreken vanuit haar licht.

De energie wordt minder intens, zachter, gewoner en aardser aanvoelend.

Na de heling is er een ontheemd gevoel. Ze dient opnieuw haar plek te vinden. Ze is op zoek naar een nieuwe plek.

Met haar voeten tegen mijn buik aan, kan ze zakken en aarden en haar plek vinden. Alles wordt geïntegreerd.

Ze loopt op licht. Als ze loopt brengt ze licht in Gaia en Gaia brengt licht naar haar.

Met de staf wordt al haar licht op een sjamaanachtige manier diep verankert in het hart van Gaia.

Er wordt haar gevraagd rustig te blijven liggen, de tijd te nemen en niet te veel te bemoeien wat er zojuist allemaal energetisch gebeurd is.

Met respect voor haar krijgt ze een diepe buiging voor het grote werk wat ze heeft gedaan.

Namasté.

Shalom.