Sessie: Healing

In een sessie komt er een energetische reading waaruit blijkt wat er geheeld mag worden vanuit de verbinding met jouw kosmische Zelf en jouw Lichtteam.

Een transformatie en helingsproces wordt ingang gezet. Ik voel achter jouw persoonlijkheid het verborgene, wat dat dan ook op dat moment is, wat gezuiverd en/of gezien wil worden ‘for your highest good and best’. Je wordt als het ware een octaaf hoger gebracht.

Ieder mens heeft een zielenfamilie, een lichtteam. Soms zijn dat voorouders, maar dat kunnen ook lichtwezens zijn die eenzelfde energetische trilling hebben als jij. Vandaar dat het zielenfamilie wordt genoemd. Het is de plek waar je je thuis voelt. De plek waar je ziel vandaan komt en waar in een sessie de re-connectie mee komt. 

Van tevoren heb ik geen idee wat er gaat gebeuren. Jouw ziel is in charge en stuurt het proces aan. Het is een kwestie van overgave, vertrouwen, luisteren en toestaan!!

Je komt uit je controlerende denken, wat voortkomt uit angst en het goed willen doen, naar eigen informatie van innerlijk weten en wijsheid. 

Je kan met een vraag of thema komen die als intentie wordt ingebracht. Let wel: je krijgt wat je vraagt. 😀 Je kan ook open in een sessie gaan en zien waar de energie ‘ons’ heenbrengt voor ‘your highest good and best’.

Ik werk o.a met kristallen, kleur en energie.

Bij een sessie en meditaties maak ik een kristallegging. Ze doen mee met de healing. Van te voren tune ik in op jouw energetische veld zodat ik de kristallegging kan maken die tijdens de sessie bij je zijn en meedoen aan de healing.

Kristallen zijn energie frequenties en zijn onderdeel van de planeet en het Universum. In vele ouden beschavingen werden kristallen gebruikt voor genezing, ondersteuning en bescherming. Ik tune in op jouw frequentie en kies de kristallen die bij jouw frequentie resoneren.

Kleuren hebben een eigen trilling. Er is een prachtig kleurensysteem gemaakt door Vicky Hall. Zie bij het kopje Aura-Soma voor meer informatie. In het kort: je staat voor een kast met meer dan 120 flesjes van verschillende kleur combinaties. Je kiest 4 flesjes, eigenlijk kiezen de flesjes jou. De flessenkeuze staat als een spiegel van je Ziel.

Tijdens een sessie lig je op de behandeltafel met een dekentje of zijde lap over je heen. De specifiek voor jouw gekozen kristallen worden bij je gelegd. Dan gaat de magie beginnen…

De sessie wordt opgenomen en krijg je achteraf.

Bij fysieke beperkingen zoeken we naar een houding die passend voor je is. Je kan b.v. op de grond met kussens liggen of op een stoel zitten.

Deze sessies kunnen ook op afstand gegeven worden. Dat kan via FaceTime. Ik tune dan in en geef de sessie alsof je live bij me bent. De speciaal voor jou uitgekozen kristallen liggen tijdens deze sessie voor me. Van te voren krijg je de foto van je kristallen. De sessie wordt opgenomen en stuur ik via de app.

Je hoeft niet eens via FaceTime live aanwezig te zijn. De werkwijze is precies hetzelfde. Ik tune in op jou energie en doe de sessie alsof je bij me bent met de kristallen en ik neem alles op. Dit is een prachtige en krachtige manier tot healing als je niet in staat bent om live aanwezig te zijn.