Healing in haar trauma op het verbod zichzelf te zijn

Intentie: leren hoe ik mijn dochter kan begeleiden in het vergroten van een positiever zelfbeeld.

Ze ligt op de behandeltafel in de healingkamer (anderhalve meter afstand) met een Toermalijnkwarts op haar hart en een Scolesiet op haar derde oog. 

Met een diepe klank die een aardingresonantie in zich heeft, trekt Gaia haar naar zich toe. Elfjes en natuurwezens helpen haar op een zachte, liefdevolle, speelse manier met een aarding. Ze heeft van nature een makkelijke verbinding met de liefdevolle etherische elfjesachtige wezens uit Gaia. 

Met een zachte hartklank wordt haar energieveld in de resonantie geopend en naar haar kosmische frequentie gebracht. Een verbinding vanuit haar hart wordt met haar Hogere Zelf, haar goddelijke trilling, haar licht gemaakt. Vele engelen staan om haar heen.

Met klank resonantie van verschillende toonhoogtes wordt een web gesponnen van lichtgevende draden die voortkomen uit haar hogere frequentie. Het web wordt weid om haar heen geweven. Er ontstaat een transparante cocon uit haar eigen verfijnd en teder trillingsveld.

Tegelijk wordt ze door de etherische elfjesachtige wezentjes vanuit de Aarde op een zuivere en precieze manier met haar Hogere Kosmische Zelf afgestemd. 

Haar hogere frequentie komt in één lijn in haar lichaam, in haar warme buik. Ze wordt in haar buik getrokken als in een veilig nest in zichzelf. Met een hand op haar buik en de andere hand op de aardkorst komt haar oorspronkelijke energie via een navelstreng naar de aarde. Passie, stromend levensbloed en levenskracht stroomt door haar heen. Tegelijk worden afvalstoffen, oude en overbodige energieën door de navelstreng afgevoerd de aarde in. 

Ze is haar evenwicht en houvast kwijt: ik sta te tollen en ben duizelig. 

Naast een diepe adem in haar buik en de afvoering via de navelstreng, groeien er wortels uit haar voeten. De wortels geven haar stevigheid, houden haar op haar plek en geven rust. De bomen verbinden hun wortels met haar wortels, en helpen haar eigen plek in het grote geheel van de aarde te vinden.

Haar buik is zacht en sappig als een holletje voor een jong konijntje. Deze energetische  verbinding geeft haar vernieuwing, verjonging, vreugde en speelsheid.

Een veilige bodem is gelegd waardoor de enorme spanning in haar maag voelbaar wordt. Ze krijgt een healing via een hand boven haar maag en een hand op de aardkorst. Uit mijn hand komt licht en ruimte. De andere hand voert af de aarde in. Het licht kan niet door de harde spanningslaag heen. Misselijk en hoofdpijn komt erbij. Kleine subtiele druppeltjes lucht komen door de hardheid heen en maken het zachter. Liefdevolle elfjesachtige gidsen helpen haar daarbij. Ze bewegen op een bepaalde manier dat er een stroom in de lucht komt en die stroom brengt subtiel iets in beweging. Een aantal elfengidsjes blazen in de maag. De etherische elfengidsjes weten precies wat ze doen in een prachtig teamwork. De maagknoop is open en zachter. Ze kan erdoorheen ademen. 

Er dient zich iets in de keel aan wat achter de maagknoop zit. Haar keel zit dicht. 

Ze wordt in de kosmos getrokken, wat onmiddellijk in haar keel een tegenwerking geeft. Er is een verbod op haar kosmische verbinding. Een verbod op haar wezenlijke zelf. We gaan het ‘verbod’ in. In de duisternis zit een teruggetrokken in elkaar gerold klein meisje wat aan het stikken is. 

Ze krijgt een healing. Haar adem komt tot rust. Er is een kleine balans. 

Integratietijd.

De kosmos trekt enorm wat druk op de slapen geeft. Vanuit druk op de slapen wordt ze kosmisch wijder gemaakt, zonder het verbod. Ze heeft een enorm grote beschikking in haar kosmische energieën. Het mag, het kan en het gebeurt nu. 

Ze is een krachtige ziel in de kosmos. Haar keel is open, kosmische energieën stromen naar haar toe. De kracht die zij heeft vanuit de kosmos is enorm. Haar keel wordt gezuiverd door haar eigen kosmische licht. Het gaat door haar keel, door haar maag. Ze kan diep en vrij ademen. Ze geeft zich over aan een diepe ontspanning. 

Adem je eigen adem!

Alle kosmische energie wordt geaard. Het is een kosmische aarding. 

Ze ervaart een druk in haar achterhoofd op de plek van de zetel van de ziel. De druk in haar achterhoofd trekt naar iets wat gezien wil worden wat nu verborgen is. We worden diep in de aarde getrokken. Daar is een wereld met bossen en prachtige natuur. Ze zit bij een boom op zacht en warm mos. Het is veilig en alle etherische natuur wezentjes zijn er weer. 

Haar donker pijnplek is de toegangspoort tot deze wereld. Ook hier is een verbod voelbaar. Ze mocht/mag niet in deze wereld zijn. Hier is veel liefde voor plantjes en dieren. Hier is haar thuis.

Ze krijgt een healing van wezens uit de binnen aarde met lapjes en papjes, kruiden en besjes. Ze weten precies wat ze doen. De preparaties worden op haar pijnplek gelegd. Er is een vreugdedans met de wezens omdat ze blij zijn dat ze er eindelijk is. Het is een rijkdom in haar wereld. Ze zingen ook speciale liedjes met klanken die genezing geven. Er is harmonie, onbevangenheid en vrolijkheid. 

Nog steeds ervaart ze druk in haar hoofd.  Er zit een uitnodiging in om in haar pijn te gaan, naar het mosbos te gaan in de aarde. Een hand vanuit de aarde wordt onder haar hoofd gelegd. Ze kan haar hoofd in overgave op de hand leggen. Met een andere hand wordt afgevoerd.  

Ze ziet een grote schildpad. De schildpad is de reconnectie met de aarde. 

De pijnplek is warm en staat in brand. Het wordt uitgebrand, gezuiverd, getransformeerd.

Ze ligt in de kindhouding in een healingkamer in de natuur in de aarde, dicht bij zichzelf en geborgen. Veel spanning wordt afgevoerd.

Weer is er een laag waar ze niet in mag. De keel knijpt weer heftig samen.

Net als bij de kosmische laag waar het verbod lag op haar wezenlijke goddelijke zelf, is nu het verbod in de aarde laag om dichtbij zichzelf te zijn. 

Ze krijgt een healing vanuit de aarde van wijze wezens op alle pijn en traumaplekken. 

Hier kan ze zijn wie ze in haar oorsprong. Ze is veilig. Ze ademt diep in zichzelf in verbinding met haar thuisplek en de wezens in de aarde.  Er komt rust. Ze moet bijkomen van de grote ‘operatie’ die ze heeft gehad. Ze krijgt nazorg. 

Stilte.

Het Stilteveld is gevuld met engelenenergie. De engelen maken een afronding. Voor nu is het genoeg.

Integratietijd.

Ze krijgt de uitnodiging om vaker in de stilte te zijn zonder gedachtes of iets te doen of te moeten. Ze zweeft in de leegte. Ze is opgenomen in de leegte. De leegte gaat door haar heen. Ze is in 1000 stukjes verdeeld in de leegte. De stukjes komen weer tot een geheel en vallen weer uit elkaar, ze zweeft in de lucht in losse delen. Het is een soort spel. Ze raapt zichzelf weer bij elkaar, alle stukjes en delen komen weer bij elkaar. Het voelt als een opschoning. 

Ze zakt weer af in het aardse bewustzijn. Ze wordt liefdevol op de tafel gelegd waar ze nu is. Ze is op verschillende plekken tegelijkertijd in de aarde, in de kosmos en hier op de tafel. In dit ene moment komen al haar verschillende delen en verschillende plekken waar ze vertoeft in dit moment, hier & nu. 

Shalom