Healing van haar gids Quan Yin

Intentie: helderheid en beweging

Stilte – Niets 

Dromeland: lekker wegdromen in een dromerig gevoel. Dromeland wordt geaard, ze komt meer in haar lichaam. Met lijnen wordt ze letterlijk de aarde ingezet. Ze voelt zich als een zak aarde. (hahaha)

De aarde opent zich voor haar. Verborgen wezens komen tevoorschijn in gekke grillige vormen om haar te helpen met de aardeverbinding. Het voelt als een diepe vurige aarding. “Dieper, dieper, dieper, dieper, dieper”. De Zwaartekracht en aantrekkingskracht van de aarde roept angst op. Enorme kracht is voelbaar in de diepte van de aarde en in de diepte van haar. Het is de angst voor haar eigen kracht. Ze voelt de kracht en de angst tegelijk. 

Er komt rust en stabiliteit in de aantrekkingskracht in een warme gloed. De aarde voelt nu als een koestering en een veilige plek in een prettig gevoel. 

Een stevige aarding is gemaakt waardoor we een laagje zakken. Kramp in haar buik, misselijkheid en een onrustige laag dient zich aan. Deze onrust ervaart ze de laatste maanden. Via beweging wordt er wat losgemaakt. 

Door de benoeming en het gezien worden van ‘de onrust’, opent zich meteen een immens paarse kleur uit een andere wereld. Het wordt heel rustig. Er komt een prachtige energie dichterbij. Het is een heldere en vrouwelijke energie. Het is Quan Yin, in licht geel en licht lila. Een rustige, serene en zachte energie trekt naar haar buik. Quan Yin komt healing brengen. 

Sereen, zacht, rustig en vredig.

Via klankresonantie opent haar derde oog. Er komt een hart, derde oog en onderbuik verbinding. Helderheid en rust wordt haar gebracht. De zachte Quan Yin energie komt als een zachte veilige deken over haar heen. Ze krijgt een prachtige lila geel oranje omhulling als een cocon. Ze is enorm verbonden met Quan Yin. Quan Yin is haar gids, haar beschermer.

Quan Yin vraagt me haar hart met haar keel te verbinden: dat ze gaat communiceren vanuit haar hart. Als ik dit doe, is de helende energie van Quan Yin intens voelbaar. Dat geeft een ontroering en verdriet omdat ze zo graag vanuit haar hart wil spreken en dat niet doet omdat ze altijd in haar hoofd zit. Ze krijgt hier een healing, een transformatie. Diepe tranen. 

Zachte vrouwelijkheid is in haar voelbaar en wordt diep in haar lichaam getrokken, in haar eierstokken. 

Deze zachte vrouwelijke intuïtieve energie is juist haar kracht! Ze komt deze energie de wereld in brengen. Dit is haar taak. Elke cel is deze zachte vrouwelijke weg. Ze mag zichzelf vergeven voor die keren dat ze dat niet heeft gedaan. Diepe tranen. Harte pijn is voelbaar. 

Een enorme kracht en intensiteit is in de zachte energie van Quan Yin voelbaar en móét geaard worden, anders kan ze het niet handelen. Het wordt verankerd in de aarde op een zachte stromende manier. Het gaat allemaal vanzelf in een natuurlijke flow vanuit deze verbinding die hersteld is. Het is zo zacht en fijn. Engelen gezangen komen erbij. 

In de zachte vrouwelijke flow zit een serene transparante helderheid.

Ruimte wordt voor haar prachtige energetisch veld gemaakt. 

Nogmaals is er een verankering op een zachte stromende meebewegende manier. Zacht transparant water gaat door haar heen, het stroomt in en uit haar. 

“Op de aarde, op de aarde, op de aarde, op de aarde”. 

Ze versmelt met de aarde. De aarde als ondersteuning in de vrouwelijke flow. Ze is niet ‘lost’ ergens in het universum. Ze is hier samen met de aarde. Ze doen het samen. De aarde geeft haar steun en verdieping.

Nogmaals de twee stromen komen samen: de aarde en de zachte transparante vrouw flow.

Rust, sereniteit en zacht.

Buik, lichaam, voelen.

Ze kan haar gids in haar buik terugvinden, in het voelen. Quan Yin nestelt zich in haar buik. Het is haar eigen warme nest. Het is alsof ze zwanger is van zichzelf, van de prachtige zachte energie. Ze is een voedingsbron in zichzelf. Ze is helemaal verbonden met de kosmos en de zachtheid van de aarde wat in haar buik samenkomt. 

Voor altijd en altijd.

Shalom