Het samenkomen van haar magische krachten in haar zachte oranje bodem

Intentie: dat de sessie een bijdrage, een ondersteuning mag leveren aan het vervullen van mijn doel op aarde.

Ze ligt met de kristallen die voor haar zijn gekozen op de behandeltafel. Haar verfijnde hoge trilling is meteen voelbaar en wordt gegrond in haar eerste chakra.

Het Stilte veld wordt geopend met een hoge klank.

Aan de andere kant van de behandeltafel staat een gids die zijn hand boven haar hart legt. Het energieveld verandert. In haar hoofd wordt ruimte gemaakt, overtollig ruis wordt afgevoerd. Witte zijdeachtige draden worden uit haar getrokken als een soort spinnenweb waarmee een wit en ruim energetisch veld om haar heen wordt gecreëerd. De witte ruimte wordt in het Stilte veld verankerd. 

Als een bewaker sta ik aan de rand van haar witte heilige veld.

Hoge tonen.

Haar ziel resoneert met de hoge tonen en haar ver rijkende antenne wordt geopend.

De tonen openen een precisie. De toon tikt precies op één plekje in haar derde chakra. De toon resoneert daar in haar incarnatie ster. Haar zielenenergie wordt fijn en zuiver in haar ster gelegd. Een lange dunne witte vinger van een begeleider raakt in eenzelfde precisie haar ster. Er komt stroom, witte energie uit de vinger. Lichtwezens met vleugels staan in haar heilige ruimte om haar heen. Ze beschermen dit heilige moment. 

De tonen worden krachtiger waarmee een zachte waterachtige energie wordt geopend die wijds over haar heen wordt gelegd. Liefdevolle wezens, moederlijke verzorgers smeren een lichtgroen papje op haar hart. Het papje zit vol met plantenextracten en kristallen die precies de energie bevatten die bij haar horen. Het papje verbindt haar met haar bestaan. Het papje wordt verder om haar heen gesmeerd in een energie laag die haar voedt.

Haar keel duwt haar in een pijn laag. 

Het lichtgroene papje wordt compact gemaakt en op een liefdevolle zachte manier ruim om haar keel gesmeerd. Er zit veel kracht in het papje, het is haar energie. Langzaam komt het papje dichterbij en wordt het intenser. Het papje doet zijn werk in een wisselwerking met haar keel. Angst wordt getransformeerd in een warme oranje vrouwelijke energie. 

De vrouwelijke energie wordt meer aanwezig gemaakt. Ze neemt deze energie in met haar adem, met warmte voor zichzelf en elkaar. 

Zachtheid en warmte. 

Haar oranje bloem is groot en helemaal geopend in haar tweede chakra: harmonieus, zacht, ontvangend en stralend. De bloem opent haar hart, keel en derde oog. Er wordt haar gevraagd om nogmaals haar intentie uit te spreken: “dat ik met al mijn kracht mijn doel mag dragen”. 

Haar tweede chakra, haar oranje schaal, haar baarmoederbodem draagt haar hogere doel in haar aardse fysiek. Haar bodem in het zacht oranje vrouwelijke, is haar kracht. Haar oranje schaal is gevuld met water waar bloemen in drijven. Het is een rijke creatieve plek met creatiekracht. 

Ze voelt haar omgeving met haar sensitieve voelsprieten in een verfijnde zorgvuldige precisie. Ze voelt zoals het bedoeld is, zoals het hoort. Vanuit de oranje schaal worden haar voelsprietjes via draaiknopjes nog meer verfijnd. Ze wordt geaard in haar zachte vrouwelijkheid; water en voelend.

Haar doel is om met haar zachte fijngevoeligheid te werken aan de Nieuwe Aarde. Ze is een onderdeel van een netwerk van Gaia, samen met vele andere wezens als b.v. de spirit of nature en kristallen. 

Ze krijgt een zegening uit dit netwerk voor haar kwaliteiten vanuit de verbinding met de zachte etherische wereld. De zegening gaat ook naar de plekken waar het moeilijk is geweest en soms nog is, in de harde plekken. Ze wordt totaal opgenomen in het etherisch en van daaruit wordt ze kosmisch wijds getrokken. 

Er komt een energetische versmelting van de zacht oranje vrouwelijke energie, de etherische wereld van Gaia en het komische licht. Dit geeft een enorme kracht: buitenaardse krachten komen naar haar toe. Als een tovenaar sta ik op een berg. Er komt bliksem van onweer uit mijn handen. Deze mega power krachten gaan naar haar. 

Een shift in de energie. 

De krachten zijn aan het afdalen en komen naar de aarde in een soort draakachtige energie. Een witte draak met grote vleugels geeft draakgeluiden in haar keel. 

Stilteveld geopend. 

De draak zit in de stilte, daar waar niets is. Er komt drakenenergie uit zijn bek gericht op haar keel. Haar keel is nu helemaal geopend. Hij heeft haar vriendelijk in zijn klauwen. De draak trekt zijn klauwen in en nestelt zich zacht in haar keel met zijn vleugels om zich heen en zijn oogjes dicht. Het lijkt of hij slaapt waarmee hij vraagt of we stil willen zijn zodat hij met zijn magische krachten in haar keel kan doen wat hij moet doen.

In de stilte wordt een krachtig kristal in haar keel gelegd.

De kracht van het heldere kristal straalt in haar hoofd wat een beetje drukkende hoofdpijn geeft. Het helpt om rechtop en stevig in haar leeuwentrots te gaan staan. 

Haar rechteroog en slapen worden in de kracht opgeschoond. Het kristal brengt licht in de donkerte die als migraine voelt. (ze blijkt veel migraine te hebben gehad) Terug naar de zachte oranje met water gevulde schaal in haar bekken. De oranje vrouwelijke liefdevolle waterenergie stroomt door de pijn in haar hoofd en spoelt haar migraine los. 

Deze healing wordt op een zachte manier geaard door etherische aardewezens. Een golf misselijkheid komt los die zacht en liefdevol afgevoerd wordt. In het zachte veld van liefde van de aardewezens wordt haar misselijkmakende donkerte uitgekotst. 

Ze wordt in haar eerste en tweede chakra geaaid door de aardewezens en liefdevol naar de aarde gebracht. Ze staan haar bij. Het nare stuk komt in zachtheid en vriendelijkheid.

Het zachte volkje durft nu naar haar toe te komen. Donkere gif draden sijpelen als honing naar beneden. Ze zijn vies en vervuilend. Vele natuurwezens vangen het op, zodat het kwaad niet de aarde inkomt. Al die vriendelijke aardewezens maken de zwarte brei schoon. Ze brengen het terug naar het licht. Er ontstaat een lichtgevende krachtige kolom, een kanaal waarin het donkere gezuiverd wordt. 

Nog een laagje misselijkmakende energie dient zich aan die uit haar systeem gepuft wordt. 

Duizelig. 

Klanken en puffen.

Ze moet zich opnieuw verhouden en verankeren in haar energie. Haar kracht en haar zachtheid moet zijn plek vinden zodat ze daarin op een helder manier kan gaan staan. De zachte energie is de bedding voor haar buitenaardse krachten. 

Haar licht beweegt en stroomt. Vanuit het licht komt een spot, een lichtplek, waar ze in dient te gaan staan. Haar Iichtplek is nog leeg. Het is haar kanaal, maar ze staat er niet in. Ze staat op de rand. 

Ik zit op de grond. Vanuit haar eerste chakra zakt ze de donkere aarde in. Het lijkt wel of ze haar licht kwijtraakt als ze die wil verankeren in de aarde. Ze dient eerst diep in de donkerte van de rode aarde te zakken om eerst primair aards te zijn. Het is donker. 

Dan komt het licht uit de aarde, dieprode lichtgevende aarde. Het voelt lekker, basic. 

Haar ongeduld komt om de hoek kijken. De aarde heeft haar eigen tempo. Daar is niets anders dan aards-zijn: zonder tijd en iets te willen of ergens anders heen te willen. Er wordt gevraagd of ze een nachtje in haar tentje op de aarde wil gaan slapen, in alle eenvoud.

Ze dient zich op een basale eenvoudige manier tot de aarde te gaan verhouden, dan kunnen haar enorme oerkrachten erbij komen. 

De trommel dient zich aan. 

Op een zachte manier worden haar krachten en haar zachte oranje vrouwelijkheid door de trommel met elkaar verbonden. De aandacht is in haar bekken. De zachte oranje verbinding stroomt in haar bodem. In die zachte bodem heeft ze haar kosmische en de aardse krachten. De krachten moeten in een zachte bodem, anders is het te heftig. 

Ter afronding wordt de deur opengezet zodat ze naar de wind kan luisteren. De wind neemt haar mee naar andere werelden. Een elfje besprenkelt haar met sterrenstof zodat ze in de magische wereld mee kan gaan.

Aan het einde van de sessie loopt poes weg. Hij heeft de hele sessies buiten voor de geopende deur gezeten, als een magisch beschermend wezen.

Shalom