Inwijding in haar gouden zon

Intentie: bezield leven vanuit eigen kracht en rust.

De heilige stilte valt in.

Preparaties worden in de energie gemaakt zodat ze zich in vertrouwen kan openen en in overgave kan gaan.

Een fijne stilte omhult haar waarin de gidsen aan het ‘opruimen’ zijn. Er wordt de tijd genomen om haar ‘leeg’ te maken.

Door verschillende klanken is er een resonantie die bladzij voor bladzij door haar levensboek bladeren. Vele bladzijdes van ‘gedoe’ worden opzij gebladerd om tot haar essentie te komen.

Ze wordt in een rechte lijn uitgelijnd in een helderheid uit de kosmos.

Door nog meer tonen resoneert een zacht en liefdevol energieveld dat over haar heen wordt gesmeerd.

Stilte.

Ze ligt in een zacht en teder energetisch ei. Voorzichtig komt de liefdevolle energie dichterbij. Haar innerlijke kind resoneert met deze energie. Er is een nieuwsgierigheid vanuit haar kind deel, tegelijk is er een terugtrekken door niet durven. De energie wordt voller en weidser in de zachtheid. Haar kind deel resoneert maar houdt zich rustig met een gevoel van “kom maar naar mij toe”. Als de energie dan het voortouw neemt en naar haar toekomt, ontstaat er een wisselwerking. De energie is zacht, liefdevol en speels. Ergens is er een bekendheid in de energie. Echter, het is zo lang geleden.

Twee partijen staan recht tegen over elkaar. Het lieflijke is veranderd in een zware energie, een donker blok en staat tegenover haar pure zelf. Ze krijgen beide de tijd en ruimte.

Ze dient te ademen in haar buik om in haar centrum te blijven. Door haar adem komt er beweging in de statische muur.

Beweging is belangrijk: de beweging wordt weider getrokken en groeit in een sierlijke speelsheid. Haar kind reageert op de speelse energie. Dat kent ze. Ze wil spelen. Ze wordt uitgenodigd. Ze speelt met een grote golf. Door dit spel groeit ze en wordt ze sterker. Ze krijgt meer zelfvertrouwen. Al snel neemt zij het voortouw: “volg mij”, zegt ze tegen de grote golf. Er is een samenspel: de golf volgt haar en andersom volgt zij de golf. Het spel voelt vertrouwd. Ze voelt zich vrij. In het spel en in de vrijheid groeit haar enthousiasme. De golven worden wilder en krachtiger en groeien tot hoge golven. Ze houdt van dit vurige en krachtige spel. Ze vliegt hoog in de lucht. Daar spat ze als vuurwerk uit elkaar in duizend glinsterende gouden deeltjes die over haar heen sprankelen.

Het goud draait ten hoogte van haar buik in een spiralende kolk naar boven, de kosmos in. Daar draait het nog verder. Haar frequentie stijgt. Ze wil weider, groter en meer. Er is zoveel meer kracht en grootsheid in haar. Ze speelt met haar kracht. Ze wordt aangemoedigd om haar kracht te pakken. Ze pakt haar kracht die rustig en in balans in zacht parelmoer naar haar toekomen. Een pasta van zacht parelmoer wordt over haar heen gesmeerd. In de pasta zitten vele kleurtjes van bewegende levendige energieën.

Als haar krachten naar de aarde komen, raakt dat een onzekerheid: “mag ik deze energieën tot mij nemen?” Door dit te benoemen, lost het vanzelf op.

Aan de ene kant is er een krachtig rebels gevoel, en aan de andere kant een ‘niet mogen’. Net als bij haar puurheid tegenover de zware muur.

Er is een verlangen naar waar de speelse en krachtige energie vandaan komt. Ze wordt ernaar terug gezogen, ze wil nog niet naar de aarde. Ze rijkt uit naar de wereld van ver. Het verre opent zich nog meer naar haar. Het voelt daar zo fijn en vertrouwd, als thuis.

Boven haar is een krachtige gouden zon. Het vreugdevolle licht van de zon daalt naar haar. Er is geen verzet en geen niet mogen. Al haar cellen openen en slurpen het gouden licht. Ze worden gevoed door de grote zon.

Ze is nieuwsgierig naar de zon. Wat en wie zitten er in die gouden bol? Ze is speels, nieuwsgierig en vrij. Ze spartelt onbezonnen in de gouden bol rond. Ze is zo blij om in de gouden bol te zijn. De bol wordt door oeroude lichtwezens bij elkaar gehouden. Ze zijn het goudenlicht. Ze zijn de gouden bol. Ze houden haar ‘thuis’ al héél lang voor haar vast. Ze zijn rustig. Ze kan op hen aan, wat ze ook doet in haar onbezonnenheid en speelsheid.

Doordat de lichtwezens rustig zijn, wordt zij ook rustig. De lichtwezens glimlachen en hebben, nu ze rustig is geworden, de mogelijkheid om naar haar te komen en haar te geven wat ze nodig heeft. De lichtwezens zijn haar liefdevolle voorouders in haar zielenwereld. Ze geven haar het gouden warme licht. Ze geven het haar krachtig, geduldig en liefdevol.Ze heeft nog wat moeite om hun liefde te voelen, of het echt wel mag. De voorouders, de Elders zijn geduldig bij haar. Ze geven haar rust en kalmte. Ze behoeden, voeden en zorgen voor haar: ze blijven haar verbinding met haar zielenlicht geven. Ze zijn oude wijze zielen die bij haar horen. Ze zijn blij dat ze de warmte van het gouden licht voelt. Ze hebben een onvoorwaardelijke liefde voor haar. Ze is hun lichtkind.

Alle inzichten van de sessie worden afgerond en op de aarde gelegd als een zaadje. Daar krijgt het een inwijding op een heilige plek in het heiligdom van de aarde. Het wordt opgevangen in de oudheid van Gaia waar het gezien wordt met een diepe buiging in respect voor haar.

Shalom