Inwijding in haar avatar

Een helderheid in haar hoofd is voelbaar terwijl ik een heldere toon hoor die de frequentie heeft die bij haar hoort. Het licht uit haar hoofd wordt eerst geaard waarna de tonen gemaakt kunnen worden.

Het healingteam maakt een verbinding met haar hart en de lichtplek in haar hoofd. 

Ik sta een eind van haar hoofd vandaan en vertegenwoordig haar Hoger Zelf. Energetische draden worden uit haar kruin getrokken. Met een soort graafbewegingen wordt een heldere en zuivere weg gemaakt en een plakkende brei aan de kant geschoven. 

Eerst moet al het ruis aan de kant geschoven zijn voordat de aarding van haar Hoger Zelf gemaakt wordt. De magneet van de aarde trekt aan haar Hoger Zelf. Mijn handen zijn gericht naar de aarde terwijl ik op de plek van haar Hoger Zelf sta. 

Er dient zich een misselijkheid en duizeling aan in de verbinding tussen haar Hoger Zelf en de aarde. Ik zoek steun en leun tegen de vensterbank. De frequentie van haar Hoger Zelf en de aarde lijken wat tijd nodig te hebben om aan elkaar te wennen. De frequentie van haar Hoger Zelf wordt in haar buik getrokken. Daar wordt de verbinding gemaakt. Tijdens de uitademing worden oude overtollige energieën afgevoerd. Tijdens het afvoeren neemt haar kracht toe in haar lichaam en in haar systeem om op eigen voeten te gaan staan en haar eigen plek in te nemen.

Uit mijn handen stroomt zachte onvoorwaardelijke liefdevolle energie van haar Hoger Zelf. Ik sta nog steeds op de plek van haar Hoger Zelf verankerd. Uit een bol die boven haar buik hangt ademt ze haar eigen onvoorwaardelijke liefde in terwijl het afvoeren van afvalstoffen en energieën die niet van haar zijn continu door gaat in een grote stroom de aarde in. 

De roze bol wordt weider getrokken en komt om haar heen. Ze ligt in de zachte wolk. Ze ademt diep in haar buik en zakt diep de aarde in. Ze ademt in haar eerste chakra, haar veilige plek, en alle onvoorwaardelijke liefdevolle energie stroomt haar eerste chakra in. Ze gaat nog dieper de donkere aarde in totdat ze niets meer ziet wat tot een soort paniek lijdt: “Wat moet ik nou? ik weet het allemaal niet”. De stem van haar Hoger Zelf spreekt tot haar: “Adem IN jou, niet in de donkere wereld om je heen, maar in de diepte IN jezelf”

Haar Hoger Zelf wordt als een baken gemarkeerd in de donkerte diep in haarzelf. Kleine lichtgevende vibraties stalen uit het baken. Met een strakke rechte lijn gaat ze nog dieper de aarde in en aan de andere kant recht omhoog. In deze uitlijning komt een intense stilte binnen. 

Adem.

Linkerhand naar beneden, recht om hoog, recht beneden en links omhoog. Langzaam wisselen mijn handen elkaar af. Ik rijk uit naar boven en ik reik uit naar beneden. 

Haar kanaal naar haar Hoger Zelf wordt met deze beweging duidelijker gemaakt, er komt een duidelijke heldere richting. 

Intense stilte.

Er is een prachtige verbinding met haar Hoger Zelf in de immens grote kosmische ruimte. Ze wordt stevig geaard in de heldere richting die vanuit haar Hoger Zelf komt. Al het heldere schone licht wordt in het hier en nu gebracht: “hier, hier, het is hier, nu op de aarde.”

Ze wordt rustig in haar heldere kanaal gelegd die als een buis om haar heen schuift. Ter hoogte van haar zonnevlecht, haar centrum, kan de buis niet verder. De buis wordt tegengehouden. Op wilskracht wil ze verder, maar ze kan niet verder. Dat voelt echt vervelend. “Shit, ik weet het allemaal niet. Ik kan niet verder maar ik wil verder.” Ze heeft de neiging haar hoofd te laten hangen. Echter, ze richt haar hoofd op waarbij haar keel en hart openen in de overgave naar haar Hoger Zelf, naar haar Licht. Ze vraag om leiding: “Neem het over”. Ze ademt in overgave in het Hoger Zelf, in haar Licht. Een innerlijke dialoog komt opgang: “ja maar, ik moet toch door en verder”, “ik blijf hier, in het licht.” Het dringt tot haar door dat ze niet verder hoeft, dat het hier in deze lichtplek is. Dat geeft een enorme bevrijding en een onwijs fijn gevoel. 

De buis groeit ter hoogte van haar zonnevlecht door naar boven en komt in een volledige verbinding met haar gouden zonnelicht dat haar derde chakra zacht en liefdevol instroomt. Dat geeft haar kracht en ook plezier. Haar Centrum ademt het gouden licht. Het goud stroomt haar centrum in en vult haar hele lichaam van binnenuit. Haar goddelijk wezen, haar buitenaards avatar is met haar aardse lichaam samengevallen en straalt in haar lichaam. De huid van de avatar is goud. Haar fysieke lichaam ademt zuurstof om op aarde te leven, tegelijk ademt haar avatar kosmische licht. Het is en dubbele adem. Elke cel ademt het gouden licht. Ze is een stralend wezen van goud licht. 

Dankbaarheid naar de gidsen.

Dankbaarheid naar haar persoonlijkheid die tijdens de sessie in slaap is gevallen waarmee ze haar avatar de ruimte heeft gegeven om helemaal te kunnen komen.

Dankbaarheid van de gidsen naar haar en naar mij in deze zuivere co-creatie.

Diepe buiging van de gidsen naar haar. Ze is heel diep gegaan. Ze kan vertrouwen op haar avatar, ze zal haar richting geven. Vanaf nu zal haar leven licht en vreugdevol zijn. 

Laatste boodschap: het zal fijn voor haar zijn om rustmomenten in stilte te nemen zodat haar avatar in haar bewustzijn kan komen. Al het ruis uit de omgeving is op zij gezet. 

Ze krijgt een compliment voor haar zachte warme buik die haar helpt met de aarding van haar avatar. 

In de magie zijn er aardewezens liefdevol en met humor bezig alles een plekje te geven en de overgang van de avatar naar de aarde te ondersteunen. 

Shalom