Inwijding tot priesteres

Thema: mijn vrouwelijk priesteres laten ontwaken en neerzetten 

Ze heeft haar vier flessen van Aura-Soma gekozen.

De sessie begint met een Aarding. Julia opent een groot stilte veld en er wordt ruimte gecreëerd.

Bij het tweede chakra, de onderbuik en de liezen wordt spanning flink afgevloeid. Julia, mijn gids, gebruikt hiervoor haar ‘staffel’. Onrust, een rot gevoel, misselijkheid, benauwdheid en pijn dienen zich aan en worden stevig afgevloeid voordat we verder kunnen met de door haar gekozen gekleurde flesjes van AuraSoma. 

Er trilt van alles los. Een ETgids komt bij haar door. Ze maakt een soort vogelgeluiden terwijl Julia aardt en afvloeit. 

Een enorm veld van ruimte is geopend: vleugels worden gespreid: “Spread your wings!”

Flesje 1: de violet-rode fles cirkelt op een krachtige manier over het hele lichaam heen. Het voelt aan alsof er in deze kracht iets geopend wordt: “de aarde wordt voor jou geopend” om al het paars: herinneringen van boven, van thuis, naar binnen te laten komen. Een herkenbaar en heel prettig en veilig gevoel van thuis stroomt door haar heen.

Tijdens de aarding van de thuisenergie zie ik de duivel. De duivel hoort ook bij de aarde. De aarde in de dualiteit. De duivel hoort erbij. Zonder goed of slecht of oordeel of weerstand. Het hoort erbij.

Er ontstaat balans en evenwicht. Er is balans.

Flesje 2: de licht violette-licht roze fles wil meteen naar haar hart. Pijn in haar hart is voelbaar. Er wordt liefde in de pijn gebracht. Misselijkheid en een benauwde gevoel dient zich aan wat gezien en gehoord wil worden, het hoort erbij. Het gezien willen worden is een tijd aanwezig. Ze ervaart hier niks van. Ze voelt zich Bliss. 

Langzaam komt er licht en zachtheid in de kramp. Een sprankelend jong meisje komt tevoorschijn. Ze is heel nieuwsgierig. Ze staat te wachten tot ze eindelijk kan komen: “ben je dan zover dat ik eindelijk kan komen en je mij kan toelaten”.

De pijn en de kramp is helemaal geopend. Het is nog wel een beetje beurs, napijn is nog wat voelbaar. De zachte liefdevolle energie is overweldigend aanwezig en geeft wat lichtheid in het hoofd. 

Ze wordt energetisch liefdevol en teder geaaid bij haar hoofd. Het is nu helemaal vrij in haar hart. Ze kan deze liefdevolle helende energie nu helemaal ontvangen.

Hele hoge klanken hoor ik in mijn hoofd. Ze komen van ver. Er wordt weer ‘iets’ geopend.

Een blokkade in de keel dient zich aan waaraan véél ruimte wordt gegeven. Hartkloppingen worden voelbaar, het is best spannend. “Kom maar, het is goed”, hoor ik. Ze geven haar liefdevol een zetje. Verwelkom de blokkade: “je wordt gezien, je hoeft niet open of weg”. Ik hoor bewegende klanken. Ze spelen met muziek in haar keel. Haar stembanden komen op een speelse manier in beweging door trillingen. Flesje nr 3. turquoise-violet, heeft zich vanzelf aangediend zonder dat ik het heb gepakt. Op een speelse manier kan ze haar keel gaan openen. Ik hoor een prachtige heldere klank die ik probeer te reproduceren. De klank opent van alles in haar hoofd. Er wordt gewerkt met hemelse klanken zonder dat ik ze ‘echt’ op fysiekniveau hoef te maken.  De trillingen van de klanken gaan door haar systeem. Het wordt gedaan. 

Stilte

Ruimte

Stilte. 

Alles sijpelt op zijn plekje en danst zelf zijn weg in millimeters precies. ET-ers weten precies wat ze doen. Ik houd het veld vast en laat de ET-ers hun precisiewerkje doen. Ze zijn dankbaar dat ik me er niet mee bemoei en hun gang laat gaan. Ze voelen zich gezien en gerespecteerd in dat wat zij doen, zonder dat wij als mens ons ermee bemoeien! Ze willen wel co-creëren. En ze willen hun eigen gang gaan in ons menselijk vertrouwen.

Dan wordt de energie heeel vreugdevol en blij. ET-ers dansen om E. heen. Het is een vreugdevol feestje!  Flesje 4, goud-goud heeft zich aangekondigd. Een mega ruimte wordt gevuld met Goud. Ik ga harder praten. Het gaat over manifestatie, met rechte rug.

 “Er kan gepraat worden. In alle tijd en rust en ruimte. De zon schijnt. De zon schijnt vreugdevol. Er is genoeg voor alles en iedereen. Het stroomt over. Opgevuld, helemaal opgevuld tot aan de rand en meer. Overvloed.” Al het goud en zon en overvloed wordt geaard in de Aarde en mengt zich met de Aarde.

Ik maak een Priesteres groet. 3x buig ik en leg mijn handen op de aarde. Vanuit de Zon en overvloed naar de aarde. Het is een eerbiedige buiging naar de priesteres, naar haar. 

Julia vraagt om tijd, om deze ruimte nog wat vast te houden en het goud de tijd te geven om haar te omhullen en vervullen. De staffel van Julia verankert het goud, deze priesteres en het respect voor haarzelf, in verschillende lagen in de Aarde. 

Op het laatst, bij de afronding dient er zich vanuit het wijdse veld een enorme kracht aan. Het is een drakenveld. Energie stroomt door haar benen en voeten en liezen. Alles stroomt lekker met warm goud licht. De draak is haar metgezel. Deze vriend komt uit het veld van het goud. De draak helpt om energieen te belichamen in haar buik. Het gebeurt vreugdevol en warm.

Plots opent er zich een prachtig groen drakenoog!!! 

Haar ogen worden geopend en opgeschoond met helder en groengeel licht. De draak is enorm aanwezig en wil van alles: spelen en vliegen. Wat een vreugde! De draak heeft een enorm krachtveld. Vuur en Kracht. Ik maak draakgeluiden.

De sessie wordt beëindigd met een verankering van alles wat gebeurd is in de ‘Nieuwe Aarde’.

Shalom