Kristallenstad

Ze neemt me mee naar de kristallenstad diep in de aarde.

Inwijding in haar verbinding met de kristallenstad in de aarde.

Itentie: de weg vrijmaken om in authenticiteit te leven.

Uitademend wordt losgelaten dat wat ze niet meer nodig heeft, terwijl zij loslaat wordt de frequentie omhoog gebracht. Ik hoor een hele hoge toon in mijn hoofd. De toon is een roep van haar ziel. Ik wil de toon uiten, maar voel een tegenwerking. 

Door de toon te maken, resoneer ik haar frequentie. De toon opent haar pijnappelklier in haar hoofd. 

Toon, lange hoge heldere toon. 

De resonantie geeft haar ontspanning in haar buik, tintelingen door haar hele lichaam en blijdschap dat ze uit haar harnas kan komen.  

Toon, lange hoge heldere toon. 

Terwijl ik met mijn handen boven haar hele lichaam een horizontale lemniscaat maak, stromen al haar cellen in de frequentie van de toon in een vloeiende waterbeweging, in een zachte speelse dans cadans beweging in pastel parelmoer kleurtjes die van alles lostrillen. Het zijn allemaal vriendelijke mogelijkheden. Deze energie vraagt haar zichzelf toestemming te geven om te mogen genieten van de rust, vriendelijkheid en speelsheid. 

Toon, lange hoge heldere toon. 

Terwijl de klanken gemaakt worden, trek ik draden uit haar energiesysteem waarmee ruimte in haar systeem gemaakt wordt zodat de toon haar systeem kan opvullen. Het geeft haar kracht om in eigen resonantie klank te zijn.

Toon, lange hoge heldere toon. 

Haar veld wordt verder geopend in energieën waarin ze kan wegdromen. 

De lange hoge toon gaat als een sirene omhoog. De frequentie wordt hoger en hoger opgeschroefd in nog hogere tonen.

Pauze. Tijd om in het geopende veld te voelen, niks te doen, te vinden, te willen, te moeten en vooral niet te denken. 

Een onrustige push ondertoon wil van alles met snel resultaat. Terwijl haar authentieke energie rustig, zacht, sereen en liefdevol is. De ontvangende en afwachtende energie zegt: “het is goed zoals het is”. Haar zachte energieveld waar niets hoeft en niets te doen is, hangt met zachte kleurscharkeringen boven haar. Hoe meer ze moet van zichzelf, hoe verder weg ze van haar eigen zachte energie gaat.

Met een lemniscaatbeweging wordt haar hartenergie verbonden met haar aardse bestaan. Gaia opent zich naar haar frequentie, die we net met tonen geopend hebben. Haar hart- en de aardefrequentie draaien naar elkaar toe. Het lemniscaat verbindt. 

Gaia nodigt haar uit, maar ze trekt zich terug in haar gedachten. Een oud beschermingsmechanisme. Gaia is liefdevol geduldig en blijft naar haar toe draaien. Gaia prepareert een voedingsbodem en opent de weg voor haar met een eindeloze draaiend spiraal. Gaia is klaar voor haar, ze kan instappen.

Er wordt vaart achter gezet, andere velden worden in een wervelstorm geopend. 

Met pittige gif geluiden: “Ssssshhhhh” wordt ze ontgiftigd. Troep wordt uit haar systeem geslingerd. De snelkookpan gaat aan. Op het moment van de ontlading komt er water uit de hogedruk waterslang, alle gleuven van een soort pindakaas pot die we net open gemaakt hebben worden schoongespoeld.

De druk wordt nog meer opgevoerd. Sneller en sneller bewegen mijn vingers en de tonen gaan hoger en hoger. We zijn in ander frequentievelden.

Dan is het stil, heel stil.

Ik ben een aardwezen wat in de aarde woont. Ik kriebel met snelle bewegingen met mijn klauwtjes aan mijn neus. Ik voel dat ik haren heb en een staart. Diepe, beetje persend kreunachtige geluiden resoneren met haar buik. Dit aardwezen helpt haar klaarmaken om naar de aarde te komen door middel van een gek taaltje en klanken: “goeggg”. Ik tril en voer af. Met aarde tonen, en stampen wordt ze in de aarde getrokken. Ze wordt verbonden aan: niet netjes in het ‘out of controle’ zijn. 

Het aardwezen zit op mijn handen en knieën. Ze wordt uitgenodigd dit ook te doen, om zichzelf als een klein bolletje te maken met haar hoofd op de grond. Ze wordt uitgenodigd diep in haar eerste chakra, bekkenbodem, onderrug en de hele achterkant van haar rug te ademen. 

Het vriendelijke aardwezen graaft een holletje in de grond. Het ruikt naar een zacht veilig baby nestje. Ze is veilig. Mijn vingers blijven bewegen, als een klauwende spinnende kat. De energie wordt zacht. Ze rolt zich op in de foetushouding. Ze is veilig in de aarde, in Gaia. Ze ligt heerlijk in haar eigen holletje en ze kan diep ontspannen in overgave aan dit moment van rust en niks hoeven. Hoe dieper ze loslaat en uitrust in haar veilige holletje, hoe meer haar krachten toenemen. 

Ze wordt uitgenodigd terug in de kindhouding te komen met haar derde oog op de grond. Ze vragen haar met intentie haar derde oog te open. “Wat zie je?” Ze ziet in de donkere diepte een rood puntje. Ze wordt uitgenodigd om met een soort lazerstraal naar het rode puntje te gaan. In de kern van de aarde vindt ze haar kristal die dezelfde frequentie heeft als zijzelf. De energie van de kristal verbindt haar door haar derde oog, die als een antenne werkt, met haar zielsfrequentie. Ze is nu niet meer verloren en hoeft nu niet meer overal buiten zichzelf te zoeken. Adem! “Adem de energie van je aardekristal door je derde oog, door je hele lichaam. Vul jezelf er helemaal mee”.   

Ze weet niet hoe te voelen omdat ze in haar hoofd zit. “Voel met je hart, kijk naar de kristal en heb de intentie: ik verbind me met de kristal en laat het gebeuren. Zet het denken uit!”  Dan voelt ze een lenteachtig gevoel in een zachte liefdevolle en frisse energie. 

De aarde draagt haar frequentie, ze is veilig. Ze kan zich nu verbinden met haar eigen frequentie in de aarde, in het aardse. Haar kristal in de aarde opent zich als een land. Lumeria, haar oorspronkelijke authentieke energie, is geopend. Uit de aarde herrijst een kristallenstad. Alles is precies goed op elkaar afgesteld en in balans. Elke vraag en elke gedachten die zij heeft is een prik, een schrik en een verstoring in dit prachtige geheel. 

Er zijn vele natuurwezens en elementaire wezens in de aarde die zorgen voor de natuur. Ze heeft verbinding vanuit haar hart met de kristallenstad en al die wezens in de subtiliteit, in de hogere frequenties in een diepe laag van het innerlijk voelend weten. Ze is verbonden met de subtiele gevoelige wereld in de aarde. Haar wezen is daar thuis en voelt zich vrij als ze zichzelf toestaat daar te zijn. 

Voor haar de nadrukkelijke uitnodiging om in stilte in de natuur te zijn en te voelen, te resoneren. Ze heeft een prachtige verbinding in een rijkdom wat haar gelukkig en blij zal maken. 

Ik voel haar steeds weggaan in gedachten. Opeens maak ik een aarderesonantie. Het is een roep van een resonerende frequentie golf uit de aarde naar haar hart. Ze noemt dat ze angst heeft om daar alleen te zijn. Echter, als ze daar is, heeft ze verbinding met vele wezens en is ze omringd met vele vrienden. Het is juist haar angst die haar afsnijdt. 

De natuurwezens zingen voor haar en staan om haar heen en heten haar welkom. Ze raken haar liefdevol aan. Ze leggen kristallen, vooral aquamarijntjes op haar ogen en hart en keel. Ze wordt verzorgd met mosjes en blaadjes. Ze krijgt een healing, subtiel en precies wat ze op dit moment nodig heeft van de inner earth beings. Vele wezentjes, faries en elfjes zijn met haar aan het werk op de manier dat de inner earth beings dat doen. (niet menselijk). Het is een rijkdom! Ze heeft toegang tot het rijk van de mineralen en de inner earth. Ze is in de innerearth, in de kristallen onderwereld thuisgekomen. Prachtig!  

Ze wordt gezegend en is onderdeel van deze familie.

Advies voor haar is om vele kristallen vrienden om haar heen te leggen. Ze zullen haar voeden! Om in stilte in de natuur te zijn, om hartcontact te maken met de verborgen etherische lagen van de natuur. Er zullen prachtige ontmoetingen ontstaan in dankbaarheid en respect. 

Dankbaarheid voor de kristallenstad en de inner earth beings dat ze zich hebben laten zien! De sluiers zijn voor haar geopend.  De kristallen stad is voor haar geopend. 

Shalom