Levensadem

Haar kristallen liggen op haar. De gidsen vragen naar haar geboorte: ze is opgewekt. Ze heeft zich moeten aanpassen aan het tempo en de druk van buitenaf. 

Haar ziel wil leren om op eigen tempo, eigen timing, eigen ritme, eigen manier te leven.  

We vragen om een healing op haar geboortetrauma. 

Kosmische tintelingen gaan door haar lichaam heen tegelijk ademt ze diep in haar buik. Met de Ohm klank opent Gaia haar warme aardende energie.

Een liefdevol lichtwezen vult haar met een zachte warme beschermende energie. Een donker deel in haar komt vrij en vloeit de aarde in. Alle energieën die niet van haar zijn vloeien weg. Het liefdevolle lichtwezen hoort bij haar adem: een zachte liefdevolle adem. 

Haar liefdevolle adem is haar veiligheid en bedding.

Stilte. Adem.

Al haar chakra’s zijn geopend. Ze is geaard. Kosmische energieën trekken aan haar. Vanuit de kosmos komt een kracht die op een rustige manier bezit van haar neemt. De kosmische kracht neemt intens toe en beademt haar. De kracht is haar levenskracht. 

Haar levenskracht is één geheel met haar gewordenHet voelt fijn en warm, stevig en groots.

Stevig. 

Vanuit de stevigheid komt een golf van duizeling en hartkloppingen. In de duizelig wordt haar kwetsbaarheid bloot gelegd in een ‘in de steek gelaten’ gevoel. Ze voelt naakt en onbeschermd. Haar stevigheid vangt de naakte kwetsbaarheid op en vloeit ermee samen in een dubbele adem. De dubbele adem van de rustige stevigheid en het verloren zoekende onzekere deel. 

“Ophouden met zoeken, maar laten gebeuren”, wordt haar opgedragen.  

Ze wordt totaal opgenomen door haar ademende levenskracht. Ze voelt stevig, rustig, warm en veilig. Een zachte warme gloed komt over haar heen.

Nog een duizeligmakende golf en hartkloppingen dienen zich aan. Een paniek gevoel trekt haar met dicht geknepen keel uit haar lichaam. Er is een overspoeling voelbaar aan ‘gedoe dingen’. In de resonantie van zachte aardende oer tonen wordt alles paars. Er komt een grote opruiming van al dat ‘gedoe’. Het wordt simpel en eenvoudig.

Nog een laag dient zich aan in een intens ‘ik mag er niet zijn’ gevoel. Er is geen verbinding nergens meer mee. Ze valt weg, ze is er niet meer. (ik val bijna flauw). Haar stevige adem komt als een vangnetwerk en geeft een bodem. Ze is er weer. 

”Ik adem, ik ben mijn levensadem. Ik leef. Ik adem. Ik ben. Ik besta. Ik besta in al mijn kracht”. 

In alle rust wordt ze met deze woorden verankerd in Gaia. Ze heeft veel steun aan Gaia.

Stilte en ruimte.

Er is een helder en kosmisch licht vanuit de stilte waaruit de engelen haar een zegening geven over haar adem. 

“Ik ben mijn eigen levensadem. Ik ademen vrij. Er is ruimte in mijn levensadem.”

De woorden komen uit de Bron, uit het Licht waar de zegening uit komt en dalen over haar heen in witte zuivere energetische sneeuwvlokjes. Haar hart en keel zijn geopend naar de zegening. Ze kan de zegening ontvangen.

Als een baby geboren wordt, krijgt deze van haar engelen en gidsen zegeningen om de reis hier op aarde te maken tijdens het doorknippen van de navelstreng. Op dat moment ademt de baby haar eigen adem en stroomt de eigen levenskracht. Dit zijn dezelfde zegeningen.

Rommel en gedoe wat in haar hoofd is opgeslagen worden door het healing-team gemasseerd en losgemaakt en afgevoerd. Een gouden helende stroop, soort honing, maakt de schedelrand schoon. 

Een verzachtende witte zalf wordt over haar heen gesmeerd dat alles tot rust brengt en beschermt zodat ze in haar rust en krachtige adem blijft. 

De kracht komt uit haar kosmisch zelf. Het is haar kracht, haar krachtige levensadem.

“Ik ben mijn levensadem”.

Het hele proces wordt diep in Gaia verankerd. 

Shalom.

De shalom wordt diep in Gaia verankerd.

Alle gidsen en engelen staan ter afsluiting om haar heen. In licht en liefde wordt ze gedragen in het gouden licht, in het zilveren licht en het witte licht. Vele, vele, velen lichtwezens zijn liefdevol als support van de andere zijde om haar heen.

Ook dat wordt verankerd in Gaia. 

De support van de lichtwezens wordt ingeademd. 

Ze leggen een stiltenet ruim om haar heen. Ze kan daar altijd naar terug.

Eenvoud en simpel. Stilte en leegte. Openheid en rust. Voeten op de grond.  Adem.

Shalom