Reconnectie

Intentie: eigen kracht beter leren kennen. Eigen kracht durven voelen, uiten en ruimte aan geven voor mezelf en de wereld. Op mijn eigen pad blijven in zachtheid, in liefde en in verbinding.

Bij het uitspreken van haar intentie voelt ze meteen energie onder haar voeten stromen. Ze heeft een vanzelfsprekende zachte verbinding met de etherische laag van de aarde. Ze wordt er mee opgevuld en gevoed, zodat al haar cellen zich het weer kunnen herinneren en mee kunnen verbinden. Het voelt als thuiskomen. Een zachte onderstroom is voelbaar.

Veiligheid in de vanzelfsprekende zachte onderstroom. 

Stil en zacht: ze wordt in stilte geaard in haar bijzondere zachte etherisch aardingsveld zodat  ze kosmisch kan openen. Haar etherische aardingsveld en haar kosmische opening is een eenheid. Er komt een herinnering aan haar man die een paar jaar geleden is overgegaan naar de andere zijde. Ze hebben elkaar herkend in deze energieën. Ze waren samen en toch ieder voor zich in dit kosmische tevens aardse gevoel van vrijheid.

Nog meer energetische velden openen zich zacht en geleidelijk. 

Haar hoofd doet nog niet mee. De aarding en kosmische opening wordt intenser. Het is tegelijk: niet het een of het ander. De onderstroom is heel krachtig. Een voorwaarde voor de heling die ze in haar hoofd krijgt: het is wit en kristalhelder in haar hoofd.

Geleidelijk zakken we weer in de onderstroom. Er is een integratie en een hervinden. Een reset. Het gaat vanzelf. Haar hoofd voelt er veel meer bij, als een geheel. 

Stilte en zacht. Intens stil.

Een energetisch veld vol potentie dient zich aan. Er is geen richting en er is geen keuze. Niets te doen, niets te beleven.

De stromen van boven en van onder trekken in haar lichaam. Spanning en ongemak wordt voelbaar in haar keel, schouder en nek. Haar hart opent zich in alle rust: zachtgroen en in zachte vanzelfsprekendheid voelbaar. De spanning sijpelt heel rustig, druppeltje voor druppeltje uit haar systeem. 

Ze zoekt steun en hulp. Ze is zoekende. Ze is onrustig. Ze is de weg kwijt. Ze weet dat ze oké is. Ze weet dat ze een basisstroom heeft, maar ze is onrustig en weet niet wat ze moet doen.  Spanning giert door haar lijf. Ik haal mijn ‘staffel’ erbij. De onrust neemt toe, in het ritme van de staffel op de grond. De spanning mag er helemaal zijn. Een hele diepe buikadem dient zich aan waarmee ze diep in haar centrum komt. De onrust en spanning is weg. Het ritme van de staffel geeft een lekker gevoel. 

Rust en Balans.

Het ritmisch stampen voelt net als het stampen van de vogels om wormpjes uit de grond te halen. Het lijkt net of de aarde wakker wordt getrild. Stampend wordt er verbinding met andere wezens gemaakt. Dat voelt fijn. Ze wordt opgenomen onder de wezens, haar vriendjes. Het samenzijn en niet meer alleen zijn, is een ontroerend moment. Er komt een eenheidsgevoel in haar hart, een zachte liefdes stroom, een geluksgevoel. Ze is verbonden met magische wezens. Ze helpen haar met het losmaken van haar nek. 

Ze is vergeten hoe dat geluksgevoel is. Het is overweldigend en voelt als te veel zuurstof. Het duizelt. Haar vader leidt haar in de magische wereld. Hij is haar gids, met een stok wijst hij haar de weg. Hij brengt haar weer thuis.

Integratie van de magische wereld. Haar adem kent de weg. Haar systeem weet precies wat ze nodig heeft. Het gaat geleidelijk.

Stilte.

Er is een zachte stroming in alles wat ze doet. Ze heeft een rustige vanzelfsprekendheid, in een eigen beweging. Voelend in wat er gebeurt.

De etherische contacten worden in de gewone aardse wereld gebracht en verankerd. 

Stilte in de weidsheid, zachtheid en goedheid. De kosmische oceaan is geopend. De liefdevolle gidsen en begeleiders zijn als stromend water. Als het maar stroomt, dan is alles goed voor haar. Ze wordt op een water-manier geaard. Oceanen van boven in de oceanen beneden.  

Een engelbegeleider staat aan de rand van haar heilige veld. Er is een prachtige verbinding vanuit haar hart naar deze engel. Groot, sterk, stevig en heel liefdevol in een oneindige stroom. No beginnings and no endings. De engel is haar gids. Ze is rustig met een diep weten. Ze weet precies wat ze doet in een natuurlijke flow. Ze staat stevig op de grond. Ze is goed geaard. Er is een continue stroom van de vanzelfsprekende uitwisseling. Zij is de engel.

Ze ziet zachte groen tinten (hartenergie). Ze voelt trillingen zoals de ribbeltjes op het strand in het zand.  Vanuit haar engel, haar kosmische zelf, is er continu een liefdevolle stroom.  Deze rustige liefdevolle stroom is er voor altijd en altijd. Dit is wie ze is. 

Met een buiging voor haar van de gidsen. Ga heen in vrede. 

Shalom