Ruimte voor de engelen

Intentie: contact met mijn innerlijke weten, mijn innerlijke engel.

Ze heeft haar vier Aura-Soma flesjes gekozen: nummer: 9, 10, 95 en 112.

Zodra de sessie begint dient zich de energie van ruimte geven aan. (het groen van haar eerste flesje geeft ruimte) Ik verlaat de healingkamer en geef haar letterlijk de ruimte om met zichzelf en de kristallen die op haar liggen.

“Laat haar even alleen”

Een warm gevoel is om haar heen. De energie van het eerste flesje komt via haar hart, haar hoofd in. Er is een drukkend gevoel in haar hoofd waar ruimte voor wordt gecreëerd.

In een zachte vloeiende beweging beweegt mijn hand bij haar keel waarmee ‘iets’ wordt geopend en uitgegooid, er komt ruimte. Dan maak ik een speciale toon. De toon resoneert met haar innerlijke engel. In de zachte vloeiende vriendelijke vrouwelijke draaibeweging wordt vervolgens haar hart geopend terwijl mijn andere hand naar de aarde is, voor de aarding. 

Een verbinding wordt gemaakt tussen haar hart en keel en haar innerlijke engel. Haar pure zijnsenergie voelt warm, vriendelijkheid en liefdevol. Alles is in turkoois. (fles1)

Weer wordt er een hoge toon gemaakt. Door de resonantie trilt haar pijnappelklier wakker.  Haar pijnappelklier en derde oog worden geactiveerd. Lichtgevend wit licht straalt vanuit haar pijnappelklier naar haar derde oog. Met kleine tikjes wordt er op haar derde oog van binnenuit getikt.

Stilte en rust. 

De stilte wordt weider getrokken in een witte energetische ruimte om haar heen waar een heleboel engelen zijn. Ze is omhuld met engelen.  

Nog meer tonen en klanken maken ruimte in haar hoofd. Met vrouwelijke golvende en draaiende bewegingen wordt er nog meer ruimte gemaakt. Ze danst sierlijk in haar ruimte. Door haar dans creëert ze haar eigen ruimte op een speelse en creatieve manier met speelse krullende lijnen. De creatieve energie stroomt door haar hele lichaam. 

De vrouwelijk krul beweging blijft boven haar navel hangen en verandert in een lemniscaat 

De energie van deze oneindige beweging boven haar derde chakra opent haar eigenwaarde. De draaiende dans in haar centrum opent het gouden wezen dat ze is. (het goud uit haar derde fles)

De gouden lemniscaten boven haar derde chakra stapelen zich op wat een tussenwereld, de witte ruimte van de engelen, creëert. Vanuit de engelenwereld wordt verbinding met haar derde chakra, haar centrum gemaakt. 

Vanuit de engelenwereld valt in een sierlijke beweging een klein wit veertje. Het veertje landt zacht en sereen op haar derde chakra. Er wordt om stilte en rust gevraagd zodat het witte veertje met de kwaliteit van de specifieke engel die bij haar hoort, in precisie kan landen. De energie van haar engel zit in dat ene kleine veertje.

Stilte, tijd en ruimte.  

Stilte, tijd en ruimte geeft integratie van de krachtige werking van het kleine veertje. 

In de precisie van de val van het kleine veertje zit het grote verborgen. Het zit hem in het kleine. (magenta uit haar 3e fles)

De kracht van het kleine veertje wordt intenser. De intense witte kosmische engelenenergie wordt met haar hart verbonden. De kracht van het veertje verbindt nu haar hart met haar hele lichaam en systeem. 

Ze wordt uitgenodigd om in haar buik te ademen zodat de witte engelenenergie dieper in haar systeem kan komen tot aan haar eerste chakra.

De engelenenergie die nu verbonden is met haar hart, verbindt zich met een plek in haar eerste chakra. Dat geeft een draaierig duizelig gevoel in mijn hoofd: hier wil ik vandaan. 

Ze wordt uitgenodigd om juist in die plek te ademen om zo de witte engelenenergie naar die plek te brengen. Met een inademing van de witte engelenenergie wordt de plek gezuiverd en rein gemaakt. Uitademend wordt de oude energie losgelaten.

Haar pijnappelklier wordt ook met de plek in haar eerste chakra verbonden. Haar helderheid, haar weten wordt in de plek in haar eerste chakra gelegd. 

Het donker dient zich in het licht aan. Bewegingen met mijn heupen en voeten zorgen ervoor om bij dat plekje in haar eerste chakra te blijven. Het is een enorme krachtplek, AL haar potentie in wie ze is, dient ze in te nemen. 

Haar krachtplek, haar basis, haar veiligheid wordt gevuld met het goud uit haar derde chakra. Ze wordt opgevuld met haar eigen goud.

Er is een cirkel boven haar eerste en een cirkel boven haar derde chakra. Met een zachte zoomende klank worden deze twee opzichzelfstaande energiecirkels met elkaar verbonden. Haar keel reageert daarop met een pijnlijk samentrekken. Om haar stevigheid en gouden eigenwaardige persoon te laten zien, om werkelijk te laten zien wie ze in haar gouden krachtige wezen is, geeft intense angst. 

Haar keel doet echt pijn en is volkomen dichtgeknepen.

Het is onwijs belangrijk dat ze in haar basis en bodem is en blijft. Vanuit haar bodem en haar aarding kan ze met haar aandacht naar haar keel die nu openlijk in haar pijn wordt gevoeld. Ze kan erbij blijven omdat de bodem is opgebouwd uit de liefdevolle engelen energie. 

I hold the space terwijl zij in haar buik ademt, haar eigen adem!

Als ze in haar eerste chakra ademt, ademt ze het goud van wie ze werkelijk is, en wordt de pijn in haar keel zachter. Nogmaals: het is superbelangrijk om in haar basis, haar eerste chakra te ademen.

Er komt een ordening, een herschikken in haar doordat ze nu haar eigen bodem en haar eigen adem heeft.  Er is een verschuiving van haar centrum naar haar eerste chakra. Het ‘buikgevoel’ is the place to be! Er komt balans.

Er dient zich een dieper laagje in haar keel aan, mijn stem wordt hees en ik kan echt niet meer praten. Haar keel is dichtgeknepen. Haar keel krijgt een healing van de lichtwezens, de engelen met heel veel licht en liefde. Ik heb overal kippenvel en heb het koud wat een shift, een verschuiving in de energie duidt.

Een kloppende hartslag is in haar keel voelbaar. Het doet echt pijn. Tijdens een healing komt eerst de pijn vrij. We zakken nog dieper in de keel.

“Blijf met aandacht in je buik, niet naar je keel.” Haar keel staat in brandt alsof er een transformatie via vuur plaatsvindt. 

Adem in een grote adem via buik – flanken – hart – keel. 

De keel is open en vrij. Een transparant kristalletje is in haar keel gelegd. Het kristalletje laat langzaam een energie los die het zuiveringsproces in de keel de komende tijd opgang houdt.

Dit was een grote ingreep, een soort operatie. 

De gidsen ronden de sessie af, het is voor nu genoeg. Toegewijd en zorgvuldig wordt er een beschermlaagje, een vliesje om haar heen gelegd zodat alles tot rust kan komen. 

Echo: “tot rust kan komen”.

Ze wordt verankerd in de aarde.

Er komt nog een nazorg voor haar keel, deze voelt nog rauw. De energie van Maha Chohan, een opgestegen meester die het spreken vanuit het hart ontwikkelt, breng ik uit het Aura-Soma systeem op mijn polsen naar haar keel. Er is een healing voor haar keel van Maha Chohan, wat haar communiceren vanuit haar waarheid en liefde ondersteunt.

Ze is omringd door vele engelen die haar in het licht zetten. Ze geven een prettig energetisch veld met liefdevolle energie. De engelen blijven bij haar, ze laten haar nooit alleen. Ze heeft verbinding met het engelenrijk.

Ze kan communiceren met de engelen. Als ze actief mee doet en erin gelooft, krijgt ze wat ze vraagt. Ik voel tintelingen all over. De engelen zijn blij dat ze actief erbij worden gehaald. Ze kan op een speelse manier haar eigen beelden creëren.  Fantaserend wat ze maar zou willen. Ze heeft creatiekracht samen met de engelen. 

Adem in haar bodem en speel met de gouden krullen.

Ze vraagt: “engelen help me om van mezelf te gaan houden!” 

Dat geeft een diepe ontroering in haar. Er volgt een ontlading. Ze geeft zich over aan de engelen. Elke traan is een zuivering. Er is een wit energetisch veld van de engelen om haar heen terwijl de tranen haar zuiveren.

Door het loslaten, stroomt er heel veel energie in haar. Er is iets opengebroken.

Stilte en sereniteit.

Shalom