Sisterhood: een re-connectie met haar zielenenergie

Bij het uitspreken van haar intentie: ‘de donkerte van anderen uit haar systeem halen’, gaat de buitendeur meteen open zodat alles wat eruit moet naar buiten kan waaien waar het liefdevol wordt opgenomen door de lucht. 

Intentie: in eigen liefde en kracht zijn, ook in contact met anderen en de buitenwereld. 

De energie rondom haar is zacht, zuiver en sereen in wit parelmoer. Een klank vanuit deze energie smeert een zachte liefdevolle energie over haar heen. Haar liefdevolle begeleiders zijn bij haar en strelen haar. Ze hebben de vrouwelijke serene energie. Ze wordt uitgelijnd met de hoge frequentie van haar ziel. Haar serene energie wordt weids om haar heen getrokken als een beschermende cocon. 

Aan de rand van haar cocon wordt ze geaard. “Gaia, Gaia, Gaia, Gaia”. Met haar zielenenergie hier op Aarde zijn, geeft een enorme ontroering. 

Ze komt van een andere plek, een andere planeet, waar een samenhang van liefde is in een sereniteit en helderheid. Er is veel support van haar zielenfamilie. De zielenfamilie is zoals zij, ze zijn allemaal hetzelfde met dezelfde zachte liefdevolle energie. Er is een ontroering voelbaar vanuit de zielenfamilie; dat zij hier op Gaia is en andersom ook, dat zij niet bij hun is.

De energie wordt intenser. Ze wordt nog meer in haar oorspronkelijke energie gelegd met haar zielenfamilie om haar heen. Lange hoge tonen vanuit hun energieveld opent haar. Ze komt in resonantie met haar thuisenergie. Ze komt thuis. 

Ze trekt het leed van de wereld enorm aan. Er is verdriet voelbaar. Ze heeft vanuit de plek waar ze vandaan komt een helder weten in liefdevol en in eenheid met elkaar zijn. Het is pijnlijk om te voelen hoe dat op aarde niet is, om in afscheiding te zijn. Ze zuivert het leed van anderen met haar tranen. 

Ze is een afgevaardigde van haar planeet, van haar zielenfamilie. Ze helpen haar om hun prachtige energie op onze planeet Gaia te brengen zodat zij de mensen op Gaia kan helpen.

Ze loopt met een rechte rug, borst naar voren en geopend hart krachtig de wereld in.  Ze zet haar eigen stappen, in haar eigen beweging, in haar heldere hoge trilling.  Ze hoeft niet meer het ‘zuiverings’ werk via haar tranen te doen. 

Een serene rust daalt in. Het serene veld wordt ruim, groots en weids. Ze stijgt boven zichzelf uit. Haar wereld in alles wat ze kent, wordt een verdieping omhoog gelift. 

Ze is in rust en stilte in haar nieuwe platvorm.

Haar zielenfamilie brengt haar op zachte wijze nog meer in hun hoge trilling. Het is een re-connection met haar oorspronkelijke energie. Het is net alsof ze ‘daar’ is met haar soulsisters. Het is heel fijn en vreugdevol om bij elkaar te zijn. 

Zij en de hele groep gelijkstemde sisters, dalen heel langzaam de trap af naar Gaia. Ze komt in haar lichaam met haar sisters om haar heen. Haar prachtige frequentie nestelt in haar incarnatiester, net boven haar navel. 

Haar kruin wordt weider gezet, al haar chakra’s en zielenster staan open. De sisters zetten de kraan boven open en hun/haar energie stroomt groots en krachtig in goudgeel licht door haar heen. 

De verbinding is gemaakt.

Ze is in een perfecte toestand met zichzelf.

Met rechte rug, geopende borst en keel, (anders kan de intense hoge frequentie niet doorstromen) staat ze stevig en krachtig in haar eigen energie op Gaia. Ze is 100% aanwezig. Ze heeft veel support van haar sisters. 

Haar onderste chakra’s worden geopend zodat ze met haar prachtige energie in haar bodem kan zijn. Bewegingen vanuit haar bekken als een sensuele dans, brengt haar diep in haar gevoel. Een sappige stroom komt op gang. Het voelt prettig. 

Rust.

Vanuit haar hart wordt een lichtgroene zachte liefdevolle beschermende laag over haar heen gelegd. 

Ze is een compleet mens in verbinding met haar zielenenergie, in een zacht stromende beweging. Er is een onderstroom van water, van haar diep voelende gevoelswereld.

Ze is vrij en speels in haar voelen. Dat geeft haar een geluksgevoel.

De gidsen zijn zorgzaam en tederheid aanwezig. Ze geven haar de ruimte om alles wat er is gebeurd te laten bezinken. 

Shalom