The holy goddess

Intentie: I allow myself to be released from the old, to be transmuted into essence, to be resurrected in harmony with the highest light in the here and now or anything greater. Thank you.

Vanaf haar eerste chakra wordt een energetisch veld geopend richting de aarde.

In een langzame beweging openen mijn handen naar beneden. Daarmee opent haar borst, hart, keel, slapen, ogen en derde oog. De geur van weed/hash komt daarbij vrij. Ze vertelt dat ze in Weed, een stadje onderaan Mount Shasta, in een grot is geweest waar ze haar ring van Isis heeft verloren. Terwijl ze dit zegt, opent haar bekken en komt er licht van binnenuit in haar grot, haar baarmoeder.

Ze ligt in een kristallen Pyramide. Een godin, wellicht Isis, met ronde borstjes en een zonneschijf in haar derde oog, beschermt haar. Ik sta op de plek van de godin. Haar borst is geopend en haar armen zijn iets van haar lichaam met de handen naar achter geopend.

Stilte, the Void.

De wind waait de stilte om haar heen en neemt alle overtollige energie mee. De godin is hierbij aanwezig.

Stilte, the Void.

Ze wordt in haar essentie gebracht. Ze staat aan de rand van de oceaan. Haar hart communiceert met het water en de lucht. Ze voedt zich met het voelen van het energieveld om haar heen. Het voelt als een herkenning, als de energie van Thuis. Door de lucht om haar heen is ze verbonden met haar Thuis. Het zit hem in de lucht: de heilige lucht.

Ze staat daar: dag in, dag uit: ’s ochtends, ‘s middags en ‘s nachts. Haar hart reikt uit in de krachtige verbinding met haar Thuis.

Ze komt in beweging, haar handen draaien naar het water toe. Ze opent de energieën van het water. Haar bekken draait mee, haar onderste gebied in haar lichaam wordt zacht en sensueel geopend in verbinding met het water. Met deze beweging wordt ze in haar kern getrokken. De bewegingen gaan door in een samenspel, een speelse subtiele sensuele dans tussen het water en de energieën van de sterren. Het water van de zee, de lucht, de wind en de sterren hebben dezelfde taal. Al haar cellen reageren in resonantie op het water en de energie van de sterren. Ze worden alert en wakker in een geïnteresseerdheid, in een focus en richting.

Vanuit haar hart is er een spiraalbeweging naar boven. Mijn rechterhand blijft in verbinding met de zee die verbonden is met de sterren, mijn linkerhand reikt in een rechte lijn naar boven. Dit is haar uitlijning. Via een toon opent er door de resonantie een zilveren draad vanuit haar hart naar de kosmos. De zilverendraad, die verschillende tinten kleuren reflecteert, is verbonden met de godin en de oceaan beneden.

Ze is uitgelijnd, ingetuned, gefocust en verbonden in het moment.

De tijd is stilgezet. Ze is in een tussenwereld, een wereld tussen twee werelden in, tussen de bovenwereld en de beneden wereld: de plek waar de tijd stil staat.

Stilte & Adem.

In dat ene moment in de stilte is de eeuwigheid opgenomen.

Mijn hand is voor mijn hart in rechte een focuslijn. De focuslijn snijdt door de tijdlijn heen van de tussenwereld en maakt een opening naar de aarde.

Het healing team werkt subtiel aan de achterkant van haar hoofd bij haar schedelrand. De spanning wordt met zachte trillingen gemasseerd. Met kleine prikjes wordt er verlichting in de overspannen hersenen gebracht. De druk gaat eraf, de spanning glijdt eruit. Ze zegt wenend: “I am scared”. Haar angsten en reacties worden afgevoerd naar de aarde.Via de energetische prikjes is een wit stofje ingebracht die in haar hersenen sijpelt en in een witte vlek uitbreidt. Alle spanningen lossen erin op. Haar hoofd wordt gezuiverd.

Ik heb haar hoofd liefdevol vast. Haar geschoonde hersenen liggen zacht in mijn handen, alsof ze in hun heilige zuivere oorsprong gebracht zijn in een zegening. In haar zuivere hersenen komt de resonantie van haar hogere frequenties, haar essentie. Met mijn linkerhand heb ik haar zuivere witte hersenen vast en mijn rechterhand rijkt uit naar haar essentie. Haar essentie energie spuit uit mijn rechterhand naar mijn linkerhand, naar haar witte hersenen. Dat geeft verlichting en een prettig gevoel. Ze wordt uitgenodigd om in haar buik te ademen zodat deze energie ook in haar lichaam kan zakken. In deze uitwisseling is ook Jonette Crowley met de energieën van de witte broeders en zusters aanwezig. Ze helpen haar met de weg van haar zielenessentie naar de witte hersenen. Het is een ceremonie van de grandmothers Jonette en Sassa en de witte Zwaan, in de stilte van de heiligheid.

In samenwerking met haar gidsen, mijn gidsen, de grandmothers, het healingteam wordt ze in een witte buis gelegd.

Ze ligt in the void, in de witte buis.

“Kadosh-kadosh-kadosh”.

Het is een heilig moment voor haar om te ontvangen, voor haar om mee te versmelten, voor haar om te Zijn.

“Presence in your holiness in every moment of the day and the night and between”.

Ze is omringd door engelen die haar een zegening geven met een zachte tedere aanraking in haar heiligheid. De zegening van haar heiligheid wordt met één druppeltje langzaam en gefocust in één moment in de stilte van de tijd in haar hart gelegd. Als een drup in het water breidt de zegening uit door haar lichaam.

De uitgebreide kring van de blessingdruppel zakt als een soort witte mist naar beneden en hangt onder haar en vlak boven de aarde, in de tussenwereld. Het is een fijn gevoel om in de witte blessing energie te zijn. Er is geen aandrang om een verdieping te zakken. Ze wordt uitgenodigd om van deze energie te genieten.

Vanuit de witte mist, de blessingenergie, zijn vier dunne witte draden die haar verbinden met de aarde. De witte mist is intussen intens wit en helder. Vanuit haar heldere witte holiness is ze met 4 draden verbonden met de aarde.Toevallig heb ik net 4 witte bolletjes seleniet gekocht die ik onder de tafel leg waarop ze ligt, als haar 4 ijkpunten naar de aarde. (voor haar staat 4 voor structuur en Metatron)

Het beeld is omgedraaid. Ze is afgedaald naar de aarde. De rode aarde laat vier witte draden om hoog zien naar haar heilige buis. Er wordt een oeroude heilige taal met coderingen uit de aarde gesproken. Het zijn heilige woorden waarin gezegende energieën en krachten zijn opgeslagen. Zo wordt ze in haar lichaam, in de aarde, in zichzelf getrokken. Ze is ontvangen in het heiligste van het heilige in de aarde.

Er is onrust bij haar voelbaar. Ze wordt toegesproken: “Blijf erbij. blijf hier. Ontvang in je buik de enorme krachten van de aarde. Blijf gefocust in je adem, in je buik. Laat het gebeuren en ontvang.” Ze krijgt intense oerkrachten in haar buik.

De sessie wordt wat abrupt afgebroken. Ter afronding wordt ze in soort roze steriel bed bewaard.

Wellicht komt er een derde sessie, zoals ze zelf al had aangekondigd, om verder te gaan op de aarde.

Shalom