Van klaagzang naar vreugdedans

Intentie: behoefte aan ondersteuning, kracht, leiding en dankbaarheid na het verlies van haar oudste zoon.

Gidsen en begeleiders worden uitgenodigd. Vele lichtwezens zijn voelbaar aanwezig.

Onmiddellijk is er een gevoel van leegte en ontreddering bij haar voelbaar wat een behoefte van aanraking oproept. Ze is na het overlijden van haar zoon de leegte ingegaan. Door de aanraking kan ze voelen dat ze er is en kan het leven langzaam in haar terug komen. 

Een klaagzang wordt gemaakt door wezens uit haar lichtteam die in een cirkel om haar heen staan. Het zijn oude vrouwen. Ze zingen voor haar en murmelen een gebed dat bij het rouwen hoort. Daarbij maken ze een soort dans. Door de beweging van de dans en de klaagzang lijkt dat wat vastzit, op een zachte manier los te komen. 

Dan is het stil, héél stil. 

Het is goed om in stilte te zijn. Een plek om niets te verwachten of te willen weten. De stilte brengt rust en vrede. Ze stelt zich open naar de stilte. Alsof de stilte haar naar een volgende laag neemt.

Er is een opening in de stilte. De energiefrequentie wordt verhoogd. De hogere frequenties komen binnen via tonen en gaan van hart naar hart. Ze openen haar hart als een ‘portal’ naar de kosmos. 

Ze krijgt haar Initiatie in stilte. 

Ze is in een andere laag, in een andere dimensie.  

Een zacht gezang trekt de stilte weider zodat ze via haar hartkanaal in de kosmos is verbonden. Dit liefdevolle kosmische veld wordt door haar lichtteam vastgehouden. Ze zijn bij haar. Haar kanaal gaat weider en weider open. 

Ze is in Oneness, waar het leven is en waar het leven vanuit de kosmos begint en waar haar zoon ergens is. De weidsheid is in tintelingen van zachte liefdevolle energie voelbaar. 

De energie wordt zachter en zachter. Ze is opgenomen door de onvoorwaardelijke liefdevolle lichtwezens en engelen. Een roze wolk van liefde vult haar lichaam, de kou gaat eruit. Ze krijgt een healing van de liefdevolle wezens die nu heel dicht bij haar zijn. Ze wordt warmer. Ze stroomt. Er komt meer leven in haar. Ze wordt een geheel. 

De kosmische zachte energie komt dichter naar haar aardse bestaan, naar haar lichaam waardoor de energie zich verdikt in een zachte dikke stroopachtige energie. Ze wordt erin opgenomen. Ze kan loslaten en ontspannen. Er zijn vele lichtwezens van liefde bij haar. 

Het is een Thuiskomen in Liefde. 

Haar lichaam is vervuld met Liefde. Ze is in haar eigen liefdesveld en ze is verbonden met vele liefdevolle wezens. Er zijn heel veel verbindingen.

Haar zoon is tussen de lichtwezens met een ‘big smile’ op zijn gezicht. Hij is opgenomen in liefde. Hij straalt als de zon. Hij straalt haar toe.

Hij aanschouwt van een afstandje. De andere lichtwezens zijn dichterbij haar.

“Kan hij hier blijven?”, vraagt ze.  “Op een afstandje kan hij blijven, maar niet van te dichtbij zodat hij zijn eigen proces in kan”. Hij straalt vreugde naar haar. Hij straalt enorm als een geel gouden zon. 

Of hij dichterbij kan komen. Hij blijft waar hij is. Hij is goed, daar waar hij nu is.

Zij kan wel dichter bij hem komen als ze in staat is haar persoonlijkheid, haar ego los te laten en in haar kosmische hogere frequentie te zijn. Niet om hem te zoeken, want dat zou haar ego zijn met een verlaagde frequentie, maar vrij van verwachtingen. In openheid en in stilte. 

Ze stralen samen als twee stralende zonnen die dansen op de heuvels in het gras in vrijheid. Samen in vrijheid. Ze dansen een vrijheidsdans, een vreugdedans.

Haar hart wordt gevuld. 

Hij is in blijheid: “zoek hem op in vreugde”.

Hij is een pure zuivere ziel, zij is een pure zuivere ziel. 

Als zij in haar puurheid, zuiverheid, liefde en vrolijkheid kan komen: open en vrij, dan gaan de frequenties omhoog en zijn ze samen. 

Ze zijn samen in de zon en genieten van de warmte, van het moment van het samenzijn: een moment voor altijd en altijd.

De vreugde maakt plaats voor een vredig en rustig gevoel. Het is goed zoals het is. 

Hij blijft daar in alle rust, in alle tijd en geduld. Op die plek blijft hij er voor haar. Hij ziet haar worstelen in het menselijke bestaan met de moeite die ze heeft. Hij laat haar en blijft in alle geduld in rust en vrede wachten op die momenten dat zij ook rust en vrede heeft. 

Als ze zich laat leiden door haar ziel en in haar eigen liefdevolle flow komt, dan zijn ze samen en is er een vreugde dans. Hij helpt haar daar niet bij, maar wacht tot ze het zelf doet. Hij is niet haar gids, maar hij is er wel. Hij laat een intense liefdesstroom voelen. Hij houdt heel veel van haar. Van hart naar hart.

Er komt meer mist, meer afstand. Hij gaat weer weg. 

Dan komt hij nog terug en laat hij zich nog één keer goed voelen met de boodschap dat hij diep in haar vezels zit. Dat zijn Liefde voor Altijd IN haar zit. Dat het goed zo is.

Ze wordt uitgenodigd terug naar haar adem te gaan en meer in haar lichaam te komen. Ze voelt haar liefde en warmte in haar lichaam stromen. Ze voelt rust. 

Ze voelt de weidsheid van de kosmische liefde verbonden met haar aardse lichaam. Als zij dit doet, dan trekt ze haar andere jongste zoon mee en zijn ze met z’n drieën. Dan zijn ze in harmonie en in een krachtige drie-eenheid. 

Het is alsof de oudere zoon een opgestegen meester is, die hen met elkaar verbindt. Alsof hij energetisch draden heeft waarmee hij de jongste zoon/broer erbij trekt. Er is heel veel liefde.

Adem liefde.

Ze daalt af naar haar lichaam. 

Ze is minder koud. Ze is opgevuld met warmte en liefdevolle energie. 

Op de vraag of er nog iets gedaan of gezegd mag worden, komt er een golf van enorm respect naar haar toe voor wie ze is, hoe ze het doet en voor haar liefde & kracht van de liefdevolle wezens: haar beschermers, engelen en voorouders, haar lichtteam.

Vanuit haar hart is de connectie met de lichtwezens en is er ook vreugde voelbaar in die connectie. Ze kan verbinding met hen maken vanuit rust en openheid, niet met wilskracht.

Ze wordt vreugdevol gegroet door de lichtwezens: van hart naar hart. 

Dan krijgt ze nog een intense heling in een re-connectie van de lichtwezens, haar lichtteam. Haar derde oog en pijnappelklier worden geactiveerd. Haar team staat om haar heen en maakt verbinding met haar. Ze zetten haar meer in haar (hogere) frequentie. Ze openen iets in haar. Het voelt prettig warm in haar hoofd. 

Het is gedaan. 

Shalom