Wie ben ik?

Intentie: ervaren wie ik ben.

De gidsen en het healing-team worden uitgenodigd.

De sessie begint met een ‘cleaning’. Verdriet rondom haar hart komt daarbij vrij. Het zijn de tranen van verdriet wat in haar leven is opgebouwd. Haar gidsen én haar familie zijn op een zachte manier bij haar. Ze wordt liefdevol gestreeld. 

De poes komt binnen. 

Dat wat met de tranen loskomt wordt liefdevol uit haar systeem gehaald en naar Gaia afgevoerd. Ze hoeft niet te weten wat de tanen zijn. Het is goed zo. 

Ze wordt uitgenodigd om met haar aandacht in haar buik en adem te komen. 

De aandacht gaat naar haar eerste chakra, naar haar bekkenbodem. Daar is haar veiligheid in zichzelf.

Poes helpt met wat los is gekomen te aarden. 

Het wordt rustiger en stiller in haar.

Het veld van de stilte wordt geopend en trekt haar de kosmos in. Een andere energie komt binnen en ze opent zich er naartoe. 

Het wordt nog stiller.

Het is een vriendelijke energie die met een glimlach spreekt: “ontspan maar”. Ze is veilig en warm. Ze kan ontspannen. 

Poes zit als een soort bewaker aan de rand van haar energetisch veld en houdt haar veilig. 

Ze zakt in zichzelf, in haar adem en uit haar hoofd. Niet meer denken of doen of weten. Het is allemaal precies goed. De tijd is genomen om stil en rustig te worden.

Niks hoeft. 

Ze kan zich openen naar de stilte. Een stilte die vol is met energie die tot haar wil komen als ze zover is. Geduldig ligt het klaar. Vertrouw op de energie en het stilteveld. 

Langzaam stroomt de energie haar hart binnen. Ze ervaart het als een verkoelende stroom. 

De verkoelende stroom maakt haar helder van binnenuit.

De stroom wordt krachtiger.

Ze wordt uitgenodigd om zich groter en weider te maken, zodat de energie de ruimte krijgt.

Golven van de kosmische energieën stromen toe. Ze komt in overgave. Haar hart, borst en keel zijn geopend naar de krachtige stroom van de energie. 

Ze ademt de stroom van energie. 

De energie wordt helderder en helderder. Haar hoofd is met de heldere energie gevuld. Ze ervaart het als verkoeling. Haar voeten trekken de heldere verkoelende energie door haar lichaam naar beneden. 

Een speciale energie in een hoge frequentie is erbij gekomen, voelbaar in haar hart. 

Twee poezen zijn om haar heen. De mensenschuwe poes is ook binnen gekomen. 

De nieuwe speciale stroom wordt ook de aarde ingebracht. Mijn hoofd wil weten wat de nieuwe stroom is, maar de energie laat weten eerst gewoon energie te zijn. 

De energie neemt haar mee terug in de tijd, naar een andere wereld ver weg. Haar lichaam stroomt vol met de energie alsof ze van water is. Golven van water stroomt door haar heen. Haar Indische bloedlijn ligt in deze energie. Beelden van haar als een vrolijk en blij kind komen vrij. Een onschuldig, vrolijk en puur kind met haar armpjes geopend en uitreikend in de lucht naar haar liefdevolle moeder, oma en vader. Een sterk gevoel van samenzijn in verbinding. 

Ze valt samen met haar innerlijke kind. Het is een herkenning en erkenning van haar oorsprong. Een thuiskomen in de verbinding met haar aardse moeder die in haar zit. Ze is nog steeds dat kleine meisje. Er is niets veranderd. Ze zijn in energie nog altijd bij haar. De verbinding is sterk. Ze zijn een eenheid en horen bij elkaar. Het is fijn om dat samenzijn te voelen en te ervaren. Er zijn tranen van ontroering. 

Haar familie is liefdevol en geduldig bij haar. Ze trekken haar naar haar geschiedenis, naar haar Indische bloed. Ze laten hun bloed door haar heen stromen. Het Indische bloed is een speciaal gevoel, het maakt haar rustig. Het brengt haar thuis. Ze hoort erbij, bij haar Indische familie. Het is haar identiteit. Het Indische bloed stroomt door haar aderen. 

Hun bloed is haar bloed. Het is het bloed van de familie. 

Voor haar innerlijke kind is dit belangrijk. Haar voorouders zingen Indische kinderliedjes voor haar. Ze wordt thuisgebracht en opgenomen in de bloedlijn van haar voorouderlijn. Het is een heling.  

Er komt informatie tot haar vanuit deze bloedlijn. Er komt iets vrij, een stroom komt opgang. Er wordt iets aan haar doorgegeven. Het heeft iets met de geschiedenis van het Indische volk te maken. Iets wat hun eigen is, niet wat hun overkomen is, maar iets wat in hun bloed zit. Ze krijgt een pop met lappen in speciale kleuren en patronen die bij de oorspronkelijke bevolking hoort. De pop wordt als een baby aan haar doorgegeven.  

Het is haar cultuur wat wordt doorgeven. Het wordt sterker en krachtiger. Er zit een heldere gevoeligheid in opgeslagen. Dat is ook aan haar doorgegeven. 

De familie brengt haar helderheid in herinnering. 

Ze zegt dat ze ‘s nachts vaak wakker ligt en denk dat er iets is. Maar ze ziet en voel niets. 

Ze doet te veel haar best, ze dient minder haar best te doen. Ze kan zich openen en wachten op wat komt. 

Er is een andere energie uit haar Indische bloedlijn tevoorschijn gekomen die om ruimte vraagt.  

Wacht in stilte, ben aanwezig en laat de energie het werk doen. Bemoei je er zo min mogelijk mee. Wil niets weten en zien. Het ego wil zien en controleren. In het willen trekt de energie zich terug en is het niet meer te voelen. Vertrouw de energie, dan komt hij veel sterker.

Ze kan aan de energie vragen: “Leidt me de weg, ik vertrouw je, neem me mee, ik ga volledig op jou”. Dan komt er heeel veel licht naar haar toe. Het licht leidt haar.

Het is alsof ze in de schijnwerpers van een heldere witte lamp staat. Ze ervaart het als een koelte wat indaalt. De koelte is haar energie. Zo kan zij haar energie herkennen: helder koel wit licht. 

Ze is een kind van het licht. Sereen en rustig, vredig en stil. De tijd staat stil. Geluiden vallen naar achteren. Alleen dit koele lichtveld is helemaal aanwezig en om haar heen. Al het andere is daarbuiten en komt er niet in. Het is haar veld. Ze is er helemaal mee opgevuld.

Dit is wie ze is.

De poes gaat op dat moment naar buiten. Zijn taak is klaar. 

Ze is opgenomen in haar zielenenergie.

Het is van belang dat ze de energie gaat herkennen als van haar. Als ze in haar energie is, is er grootsheid, weidsheid en ruimte om haar heen.  Dat voelt veilig en leeg, tegelijk ook vibrerend en levendig. Een stromende trilling.

Ze wordt teruggehaald naar het alledaagse met haar zielenenergie. Ze zakt naar de aarde en Gaia ontvangt haar bijzondere energie. De schoot van Gaia is helemaal geopend. Als in een geboorte wordt ze ontvangen: haar eigen energie in verbinding met haar Indische familie. 

Ze hoort bij hun, tegelijk is haar eigen energie sterk voelbaar. Ze is een schakel. Ze heeft een Indische persoonlijkheid. Haar kosmische energie en haar Indische aardse familie is samengekomen.   

Nogmaals komt haar krachtige stromende sprankelende trilling. Dit is wie ze is, een helder sprankelend licht. Ze heeft veel licht. Ze brengt veel licht en warmte in een eindeloze stroom. Krachtig en groots.

Vragen liggen op de loer. De uitdaging en uitnodiging is niet in de vragen te stappen, maar de energiestroom te laten. De stroom zal haar de weg en richting wijzen. 

‘Zijn’ met de stroom van energie. Niets doen. 

Zij is de prachtige krachtige stroom van energie.

Via de Indische familie is ze in haar eigen energie gekomen. Ze heeft een sterke familieband die belangrijk voor haar is. 

Shalom.