Het versterken van je immuunsysteem

Er is een nieuwe periode begonnen die is ingezet door het Corona-virus. Wereldwijd is er een transformatie gaande, een liefdevolle aardsverschuiving noem ik het. Er is ook verdriet, angst en er zijn grote zorgen. Juist nu is het moment gekomen om werkelijk vanuit Licht & Liefde te gaan leven. Het is nu de tijd om jouw goddelijke kern in je dagelijks bewustzijn en in je aardse lichaam te brengen. Het samenkomen van Hemel & Aarde in je fysieke lichaam. In jouw kern ben je verbonden met alle andere mensen in het grote geheel, in eenheid. 

In deze periode vraag ik mij nog meer af: “wat kan ik bijdrage?” 

Het lijkt wel of ik jaren in voorbereiding was om als lichtwerker bij te kunnen gaan dragen aan deze grote wereldwijde transformatie. Mijn ziel heeft deze taak op zich genomen om mensen te helpen de weg terug in zichzelf te vinden. Terug naar je hoger zelf, je kosmische zelf, je spirituele zelf, je volmaakte zelf, je hogere intelligentie, de hogere wijsheid IN jou.

Mijn oproep luidt: neem je rust en kom in vrede. Sluit je ogen. Leg je hand op je hart. Wordt stil, ga naar binnen en verbind je met je innerlijke goddelijke goedheid. Ga de natuur in, zit of loop in stilte en verbind je vanuit je hart met de natuur via een boom, een bloem of een rivier. Doe dit voor zowel jezelf als voor onze planeet, als voor je dierbaren als voor alle andere mensen waar jij dan een mooi voorbeeld voor kan zijn. Je brengt hiermee jouw frequentie omhoog. Jouw bijdrage is ongelooflijk belangrijk omdat je een bijdrage levert in het grote geheel en meewerkt aan het lichtnetwerk om de aarde. Als het ons lukt om vanuit onze hoogste goddelijke frequentie te gaan leven, helpen we onszelf en moeder aarde. We zijn zo mooi met elkaar verbonden. 

Je immuunsysteem wordt hiermee verhoogd.

Stel je toch eens voor: “alle mensen zijn in vrede, alle mensen leven bewust in verbinding met hun Hoger Zelf, alle mensen hebben hun frequentie verhoogd”.

I had a dream. 

Herken je dit verlangen?

Mijn bijdrage is om gebruik te maken van mijn kwaliteit als gids tussen Hemel & Aarde. Mocht je hulp of begeleiding willen om jouw immuunsysteem te versterken door het verhogen van je frequentie, door de hereniging van jouw goddelijke zelf – jouw oorsprong tegelijk deze te belichamen: ‘neem dan contact me op’. Ik help je graag! 

Dit is wat ik kan doen om de nieuwe wereld te verwezenlijken.

Om de drempel laag te houden en de urgentie hoog is, geef ik in de maand april 50% korting. Een sessie op afstand is dan nu € 60,-. De sessie neem ik voor je op. Je kan er ook een schriftelijk verslag van krijgen, daar reken ik € 20 voor.

Shalom  

Christine Cohen