Christine Cohen

In 1963 ben ik in Wenen geboren en als een baby van een paar maanden naar Nederland gekomen met mijn moeder, mijn oudere broer en zus. Als kind was ik stil en teruggetrokken. Ik leefde in een ‘eigen’ wereld met onze poezen, hond en de planten in de tuin. De ‘echte’ wereld snapte ik niet veel van en ik voelde mij er niet op mijn gemak. Het lijntje met mijn heilige oorsprong was de plek waar ik vertoefde en heb ik altijd behouden.

Na jaren verschillende spirituele bewustzijnstrajecten ben ik mijn heilige oorsprong, de Essenen – the Holy Land en mijn connectie met de  onsterfelijke meesters uit Tibet, meer en meer in bewustzijn gaan herinneren. 

Als lichtwerker ben ik geboren om dienstbaar te zijn en mensen hun heilige oorsprong van Licht & Liefde te herinneren en alle verschillende delen te helen/ tot één te brengen.

Ik ben getrouwd en moeder van twee zonen. Voor hun onvoorwaardelijke liefde ben ik eeuwig dankbaar!

Mijn drijfveer is mijn verbinding met het Licht. Om daarmee de mens zijn oorsprong in Licht en Liefde te doen herinneren én te belichamen zodat deze kan lief hebben, plezier hebben, genieten en stralen.

In 2021 heb ik het Spiritual Mentoring Program, de Masterclass, van Jonette Crowley afgerond. Hieruit voort is een internationale ‘Star’ groep ontstaan. Wekelijks komen we via Zoom bij elkaar om onze ‘Master energieën’ te bundelen voor de goedheid en de vrede van de wereld.

In 2019 heb ik de opleiding ET-Healing bij Healing Centre Beyond Medicine afgerond.

In 2017 en 2018 heb ik level 1 en 2 gedaan van AuraSoma, een prachtig kleurensysteem waar ik verliefd op ben geworden. Alle 122 kleurenflessen staan de stralen in de healing kamer.

Enkele jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met SoulBodyFusion®, ontwikkelt door Jonette Crowley, https://jonettecrowley.wordpress.com. In 2015 ben ik met haar op pelgrimstocht gegaan naar Israël. In het Heilige Land heb ik initiaties en coderingen vanuit de hogere dimensies mogen ontvangen om in resonantie door te geven. Tot op de dag van vandaag ben ik betrokken bij de lessen, initiaties en energetische coderingen die Jonette Crowley doorgeeft.

Vele jaren tot heden heb ik Authentic Movement retreats gedaan bij Céline Gimbrere.

De opleiding spirituele hulpverlening vanuit Psychosofia heb ik in 2010 afgerond. Ik ben opgeleid tot ‘hulpverlener vanuit spiritualiteit’.

Daarnaast heb ik enkele jaren inzicht meditatie en mindfullness ervaringen opgedaan met verschillende retreats in Gaia-House te Egeland en in Nederland.

In 1996 heb ik mijn diploma Creatieve Therapie Beeldend aan de Hoge School Midden Nederland gehaald. Als creatief therapeut heb ik 7 jaar gewerkt bij de Jeugdafdeling van het RIAGG en enkele jaren bij de dagbehandeling van het RMPI, een kinderpsychiatrisch centrum. Tijdens deze reguliere hulpverleningervaring ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik met mijn hoog gevoeligheid een andere werkwijze en visie heb die door de jaren heen steeds meer duidelijk en helder is geworden.

In 1987 ben ik afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.