Christine Cohen

Mijn drijfveer is “Love for Life”. In het leven van alles zit voor mij de oorspronkelijke zuiverste trilling. Ik kan anderen hun eigen zuivere frequentie weer in herinnering brengen en laten ervaren. Dat is een mooi en magisch moment: in Licht en Liefde verbonden. 🙏

Als kind leefde ik in een eigen wereld van energie, planten, dieren en de piano. Als ik dan aan mijn moeder vroeg: “mam, wat voel ik nou?”, zei ze: “kind, je voelt het leven”. Ik voelde meer achter de persoonlijkheid. Geheimen, leugens en onwaarheden voelde ik ook, waardoor ik me vaak wat ongemakkelijk voelde.

Mijn vader was huisarts waardoor ik in de sfeer van de traditionele medische wereld ben opgegroeid. Mijn moeder was kunstenares. Met mijn studie Creatieve Therapie bracht ik deze beroepen in eerste instantie samen. Als creatief therapeut heb ik enige jaren binnen de GGZ gewerkt. Met mijn hooggevoeligheid en helderheid paste ik niet binnen het reguliere systeem. Ik koos mijn eigen weg. Door de jaren heen ontwikkelde ik een eigen werkwijze.

Zo werk ik nu o.a met energie, kristallen en kleur.

Ik ben getrouwd en moeder van twee zonen. Voor onze liefde ben ik diep dankbaar!

In 2021 heb ik het Spiritual Mentoring Program, de Masterclass, van Jonette Crowley afgerond. Hier uit voort is een samenwerking tot stand gekomen met gelijkgestemde, vele kosmische lichtwezens en energetische velden.

In 2019 heb ik de opleiding ET-Healing bij Healing Centre Beyond Medicine afgerond.

In 2017 en 2018 heb ik level 1 en 2 gedaan van AuraSoma, een prachtig kleurensysteem waar ik verliefd op ben geworden. Alle 122 kleurenflessen staan de stralen in de healing kamer.

Enkele jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met SoulBodyFusionŸ, ontwikkelt door Jonette Crowley, https://jonettecrowley.wordpress.com. In 2015 ben ik met haar op pelgrimstocht gegaan naar Israël. In het Heilige Land heb ik initiaties en coderingen vanuit de hogere dimensies mogen ontvangen om in resonantie door te geven. Tot op de dag van vandaag ben ik betrokken bij de lessen en initiaties van Jonette Crowley.

Vele jaren tot heden heb ik Authentic Movement retreats gedaan bij CĂ©line Gimbrere. Ze is opgeleid door Janet Adler, de grondlegster van de discipline Authentic Movement.

De opleiding spirituele hulpverlening vanuit Psychosofia heb ik in 2010 afgerond. Ik ben opgeleid tot ‘hulpverlener vanuit spiritualiteit’.

Daarnaast heb ik enkele jaren inzicht meditatie en mindfullness ervaringen opgedaan met verschillende retreats in Gaia-House te Egeland en in Nederland.

In 1996 heb ik mijn diploma Creatieve Therapie Beeldend aan de Hoge School Midden Nederland gehaald. Als creatief therapeut heb ik 7 jaar gewerkt bij de Jeugdafdeling van het RIAGG en enkele jaren bij de dagbehandeling van het RMPI, een kinderpsychiatrisch centrum.

In 1987 ben ik afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.

Tijdens mijn middelbareschooltijd (Havo diploma) heb ik in Capelle aan den IJssel gewoond.

In 1963 ben ik in Wenen geboren.