Christine Cohen

In 1963 ben ik in Wenen geboren onder de naam Christine Diemannsberger en ben na enkele maanden later verder gegaan onder de naam: Christine Cohen. Als kind was ik stil en teruggetrokken en leefde in een ‘fantasie’ wereld met onze poezen, hond en de planten in de tuin. De ‘echte’ wereld snapte ik niet veel van en ik voelde mij er niet op mijn gemak.  Na jaren bewustzijnstrainingen ben ik mijn oorsprong meer en meer gaan herinneren. Ik ben een lichtwerker en ben geboren om de mensen te helpen hun oorsprong in Licht & Liefde te herinneren en het verloren kind weer thuis te brengen.

Ik ben getrouwd en moeder van twee zonen. Voor hun onvoorwaardelijke liefde ben ik eeuwig dankbaar!

Mijn drijfveer is om de mens zijn oorspronkelijke Licht en Liefde te doen herinneren en te belichamen om van daaruit te kunnen leven: ‘stralen, plezier hebben, lief hebben en genieten’.

In 2021 start ik met het Spiritual Mentoring Program, de masterclass, van Jonette Crowley.

In 2019 heb ik de opleiding ET-Healing bij Healing Centre Beyond Medicine afgerond.

In 2017 en 2018 heb ik level 1 en 2 gedaan van AuraSoma, een prachtig kleurensysteem waar ik verliefd op ben geworden. Alle 118 kleurenflessen staan de stralen in de praktijk.

Enkele jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met SoulBodyFusion®, ontwikkelt door Jonette Crowley, https://jonettecrowley.wordpress.com. In 2015 ben ik met haar op pelgrimstocht gegaan naar Israël. In het Heilige Land heb ik initiaties en coderingen vanuit de hogere dimensies mogen ontvangen om in resonantie door te geven. Tot op de dag van vandaag ben ik betrokken bij de lessen, initiaties en energetische coderingen die Jonette Crowley doorgeeft.

De opleiding spirituele hulpverlening vanuit Psychosofia heb ik in 2010 afgerond. Ik ben opgeleid tot ‘hulpverlener vanuit spiritualiteit’.

In 1996 heb ik mijn diploma Creatieve Therapie Beeldend aan de Hoge School Midden Nederland gehaald. Als creatief therapeut heb ik 7 jaar gewerkt bij de Jeugdafdeling van het RIAGG en enkele jaren bij de dagbehandeling van het RMPI, een kinderpsychiatrisch centrum. Tijdens deze reguliere hulpverleningervaring ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik met mijn hoog gevoeligheid een andere werkwijze en visie heb die door de jaren heen steeds meer duidelijk en helder is geworden.

Vele jaren tot heden heb ik Authentic Movement retreats gedaan bij Céline Gimbrere.

Daarnaast heb ik enkele jaren inzicht meditatie en mindfullness ervaringen opgedaan met verschillende retreats in Gaia-House te Egeland en in Nederland.

In 1987 ben ik afgestudeerd aan de Kunstacademie