Christine Cohen

Mijn drijfveer is andere mensen in verbinding te brengen in hun eigen Licht en Liefde zodat iemand in zijn/haar eigen waarheid, waarde, macht, kracht en flow kan leven.

Als kind leefde ik in een eigen wereld van energie, planten, dieren en de piano. Ik voelde toen al haarfijn, in a split of a second, achter de persoonlijkheid, achter het verborgene, geheimen, leugens en alles wat bedekt is met valse waarheden waardoor ik me vaak wat ongemakkelijk voelde.

Mijn vader was huisarts waardoor ik in de sfeer van de traditionele medische wereld ben opgegroeid. Mijn moeder was kunstenares. In eerste instantie heb ik deze beroepen samengebracht door creatieve therapie te studeren. Als creatief therapeut heb ik binnen de GGZ gewerkt. Na enige jaren merkte ik dat ik met mijn hoog gevoeligheid en helderheid niet in het reguliere systeem pas en ben mijn eigen weg gegaan en heb dan ook een eigen werkwijze ontwikkeld.

Zo werk ik o.a met kristallen, kleur en energie.

Ik ben getrouwd en moeder van twee zonen. Voor hun onvoorwaardelijke liefde ben ik diep dankbaar!

In 2021 heb ik het Spiritual Mentoring Program, de Masterclass, van Jonette Crowley afgerond. Hieruit voort is een samenwerking tot stand gekomen met gelijke gestemde, vele kosmische lichtwezens en energiën ter creatie van de nieuwe wereld.

In 2019 heb ik de opleiding ET-Healing bij Healing Centre Beyond Medicine afgerond.

In 2017 en 2018 heb ik level 1 en 2 gedaan van AuraSoma, een prachtig kleurensysteem waar ik verliefd op ben geworden. Alle 122 kleurenflessen staan de stralen in de healing kamer.

Enkele jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met SoulBodyFusion®, ontwikkelt door Jonette Crowley, https://jonettecrowley.wordpress.com. In 2015 ben ik met haar op pelgrimstocht gegaan naar Israël. In het Heilige Land heb ik initiaties en coderingen vanuit de hogere dimensies mogen ontvangen om in resonantie door te geven. Tot op de dag van vandaag ben ik betrokken bij de lessen en initiaties die Jonette Crowley doorgeeft.

Vele jaren tot heden heb ik Authentic Movement retreats gedaan bij Céline Gimbrere. Ze is opgeleid door Janet Adler, de grondlegster van de discipline Authentic Movement.

De opleiding spirituele hulpverlening vanuit Psychosofia heb ik in 2010 afgerond. Ik ben opgeleid tot ‘hulpverlener vanuit spiritualiteit’.

Daarnaast heb ik enkele jaren inzicht meditatie en mindfullness ervaringen opgedaan met verschillende retreats in Gaia-House te Egeland en in Nederland.

In 1996 heb ik mijn diploma Creatieve Therapie Beeldend aan de Hoge School Midden Nederland gehaald. Als creatief therapeut heb ik 7 jaar gewerkt bij de Jeugdafdeling van het RIAGG en enkele jaren bij de dagbehandeling van het RMPI, een kinderpsychiatrisch centrum. Tijdens deze reguliere hulpverleningervaring ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik met mijn hoog gevoeligheid een andere werkwijze en visie heb die door de jaren heen steeds meer duidelijk en helder is geworden.

In 1987 ben ik afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.

Tijdens mijn middelbareschooltijd (Havo diploma) heb ik in Capelle aan den IJssel gewoond waar mijn vader huisarts was. Eerst hadden we een praktijk aan huis en later werd het een gezondheidscentrum.

In 1963 ben ik in Wenen geboren.