Christine Cohen

In 1963 ben ik in Wenen geboren en als een baby naar Nederland gekomen met mijn moeder, mijn oudere broer en zus. Als kind was ik een wat teruggetrokken en verlegen meisje. Ik leefde in een ‘eigen’ wereld met onze poezen, hond, de planten en de natuurwezens  in de tuin. De ‘echte’ wereld voelde ik mij niet op mijn gemak. Het lijntje met de andere zijde was de plek waar ik vertoefde en heb ik altijd behouden. Dat was mijn Thuis. Inmiddels voel ik mij ook hier op Aarde thuis.

Ik breng de Hemel op Aarde. Ik ben getrouwd en moeder van twee zonen. Voor hun onvoorwaardelijke liefde ben ik eeuwig dankbaar!

Na jaren verschillende spirituele bewustzijnstrajecten ben ik mijn  oorsprong meer en meer in bewustzijn gaan herinneren. Ik ben diep verbonden met de Essenen, het Heilige Land en o.a. de onsterfelijke meesters uit Tibet en kristallen.

In een retreat van Jonette Crowley kwam ik in een meditatie van Mark (ze channelt Mark)  in een prachtig land in een andere dimensie. De natuur met vele kristallen en natuurwezens was zuiver en in harmonie met elkaar. Er was daar een oude man die het land in harmonie hield. Hij begroette mij met: “hè hè, ben je daar dan eindelijk. Ik heb op je gewacht. Nu kan ik eindelijk gaan.” En weg was hij. Hij droeg zijn taak aan mij over. Ik schoot op dat moment volledig in paniek met het gevoel niet instaat te zijn deze verantwoordelijkheid te kunnen dragen. Sinds deze ervaring, jaren geleden inmiddels, communiceren de kristallen met mij. Kristallen laten mij hun energie en verhaal voelen. Bij een sessie en meditaties kies ik ingetuned  kristallen en doen ze mee met de healing. Ook weet ik nu dat ik niets hoef te doen om de harmonie instant te houden, dat doen ze zelf. 😉

Als lichtwerker ben ik geboren om dienstbaar te zijn en mensen hun oorsprong van Licht & Liefde te herinneren, héel te worden en weer tot Eenheid te komen. Veel mensen leven in afscheiding van hun oorsprong doordat ze heel veel in hun hun denken zijn. Ze zijn de verbinding met hun intuïtie en innerlijk weten kwijt. Ze kunnen zich daardoor angstig, depressief, moe, opgejaagd en verloren voelen. Kortom het stroomt niet lekker. 

Mijn drijfveer is mijn verbinding met het Licht. Om daarmee de mens zijn oorsprong in Licht en Liefde te doen herinneren én te belichamen zodat deze kan lief hebben, plezier hebben, genieten en stralen.

In 2021 heb ik het Spiritual Mentoring Program, de Masterclass, van Jonette Crowley afgerond. Hieruit voort is een internationale ‘Master’ groep ontstaan. Wekelijks komen we via Zoom bij elkaar om onze ‘Master energieën’ te bundelen voor de goedheid en de vrede van de wereld.

In 2019 heb ik de opleiding ET-Healing bij Healing Centre Beyond Medicine afgerond.

In 2017 en 2018 heb ik level 1 en 2 gedaan van AuraSoma, een prachtig kleurensysteem waar ik verliefd op ben geworden. Alle 122 kleurenflessen staan de stralen in de healing kamer.

Enkele jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met SoulBodyFusion®, ontwikkelt door Jonette Crowley, https://jonettecrowley.wordpress.com. In 2015 ben ik met haar op pelgrimstocht gegaan naar Israël. In het Heilige Land heb ik initiaties en coderingen vanuit de hogere dimensies mogen ontvangen om in resonantie door te geven. Tot op de dag van vandaag ben ik betrokken bij de lessen, initiaties en energetische coderingen die Jonette Crowley doorgeeft.

Vele jaren tot heden heb ik Authentic Movement retreats gedaan bij Céline Gimbrere.

De opleiding spirituele hulpverlening vanuit Psychosofia heb ik in 2010 afgerond. Ik ben opgeleid tot ‘hulpverlener vanuit spiritualiteit’.

Daarnaast heb ik enkele jaren inzicht meditatie en mindfullness ervaringen opgedaan met verschillende retreats in Gaia-House te Egeland en in Nederland.

In 1996 heb ik mijn diploma Creatieve Therapie Beeldend aan de Hoge School Midden Nederland gehaald. Als creatief therapeut heb ik 7 jaar gewerkt bij de Jeugdafdeling van het RIAGG en enkele jaren bij de dagbehandeling van het RMPI, een kinderpsychiatrisch centrum. Tijdens deze reguliere hulpverleningervaring ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik met mijn hoog gevoeligheid een andere werkwijze en visie heb die door de jaren heen steeds meer duidelijk en helder is geworden.

In 1987 ben ik afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.