Meditatie

Elke woensdagavond is er een begeleide healing meditatie van 20.00-21.00 uur via Zoom 😇.

Het is een meditatie waarbij we met ons Goddelijk Zelf/Hogere Zelf en liefdevolle begeleiders vanuit de andere zijde werken. De hogere frequenties van Liefde, Rust & Vrede komen naar je toe en komen IN je lichaam. Je komt in balans. Je wordt een kanaal voor de Vrede. Het zijn diepgaande meditaties – healingen waarna je goed en diep slaapt. Als je tijdens de meditatie in slaap valt of dat je alles niet ‘voelt’ of bewust ervaart, maakt niet uit. De energieën zullen hoe dan ook hun werk voor je doen.

Je kan eventueel ook energetisch meedoen, dan krijg je achteraf de opname. Via een appje kan je aangeven of je meedoet.

Via een verzendlijst van de app krijg je wekelijks de uitnodiging met een gechannelde tekstje/thema, de bijbehorende foto’s van de kristallen en de Aura-Soma producten die ingezet worden tijdens de meditatie.

Er is een kleine bijdrage van €7,50.

Een korte samenvatting van een meditatie:

Na ons zuiveringsritueel met intentie Crystal Clear Clearity opent zich een weids neutrale ruimte. Daarin nodigen we onze gidsen uit die zich liefdevol laten voelen🌸🌸🌸. Ze begeleiden ons naar een groot zuiveringsvuur wat aanvoelt als drakenvuur. Draken zijn poortwachters. Na dit vuur worden we toegelaten en opent zich de poort. We stappen over de drempel in het Heiligdom van rust & vrede. Ons lichaam past zich aan, aan de frequentie van deze nieuwe energie. We worden een kanaal voor rust & vrede voor de wereld en onszelf in Eenheid. Dan wordt deze nieuwe energie diep in onze botten gebracht en in de Aarde,  terug ook in de tijd ook met behulp van onze voorouders. Shalom🙏🕊

Reactie van een deelnemer: “Wow, net de audio beluisterd. Het was heeel mooi en ontroerend en helend. Dank je wel. 🙏🙏🌟

Van te voren kies ik ingetuned kristallen voor de meditatie.