Meditatie

Elke woensdagavond is er een begeleide meditatie van 20.00-21.00 uur via Zoom 😇.

Zondagochtend meditatie: één keer per maand is er op zondagochtend van half 11 tot ongeveer 12.00 uur een meditatie waarbij we gezamenlijk naar een meditatie van Jonette Crowley luisteren. We komen live bij elkaar in mijn healing ruimte. Dit zijn mooie en warme samenkomsten.🙏

Woensdagavond mediatie: deze meditaties zijn energetische reizen met licht-transmissies en healing .

In de meditatie zijn je kosmische zelf, je liefdevolle begeleiders en lichtwezens vanuit de andere dimensies aanwezig. De hogere frequenties van Licht & Liefde, Rust & Vrede komen naar je toe en komen IN je lichaam. Je komt in balans. Je wordt een kanaal voor Vrede en je krijgt een ander magnetisch veld. Het zijn diepgaande Healingen. Na deze meditaties slaap je meestel heel lekker. De energieën werken ook als je tijdens de meditatie in slaap valt of de energieën (nog) niet voelt.

Via een verzendlijst van de app krijg je wekelijks de uitnodiging met een gechannelde tekstje/thema, de bijbehorende foto’s van de kristallen en de Aura-Soma producten die ingezet worden tijdens de meditatie.

Je kan eventueel ook energetisch meedoen, dan krijg je achteraf de opname. Tijdens de mediatie noem ik je naam en haal jouw energie binnen.

Kosten: €7,50

Reactie van een deelnemer: “Wow, net de audio beluisterd. Het was heeel mooi en ontroerend en helend. Dank je wel. 🙏🙏🌟

Van te voren kies ik ingetuned kristallen voor de meditatie.

Enkele uitgewerkte verslagen van een woensdagavond mediatie:

Zondagochtend meditatie

Eén keer per maand is er op zondagochtend een meditatie waarbij we gezamenlijk naar een meditatie van Jonette Crowley luisteren.

Ze is een spirituele leraar en channeler van MARK, een kosmische energie die haar begeleidt om je mee te nemen op reizen van multidimensionaal bewustzijn. Jonette wordt wel een van de puurste kanalen ter wereld genoemd. Ze is een wereldwijd bekende spirituele lerares en bestsellerauteur. Ze richtte begin jaren negentig het Center for Creative Consciousness op om het spirituele ontwaken van de mensheid te ondersteunen. Als sjamaan in de oude lijn van de zon en een moderne mysticus onderzoekt ze de innerlijke niveaus en brengt ze de hogere dimensies van bewustzijn in kaart.

Je kan tijdens deze meditatie op een stoel of op de grond liggen. Dekens en kussens zijn aanwezig. De voorbereidende mediatie zal ik verzorgen.