Meditatie

Elke woensdagavond is er een begeleide meditatie van 20.00-21.00 uur via Zoom 😇.

Het zijn energetische reizen waar een healing in zit.

In de meditatie ‘werken’ we met ons Goddelijk Zelf/Multidimensionale Zelf, liefdevolle begeleiders en lichtwezens vanuit de andere zijde werken. De hogere frequenties van Licht & Liefde, Rust & Vrede komen naar je toe en komen IN je lichaam. Je komt in balans. Je wordt een kanaal voor Vrede. Het zijn diepgaande Healingen waarna je lekker slaapt. De energieën werken, ook al val je tijdens de meditatie in slaap of de energieën (nog) niet voelt.

Via een verzendlijst van de app krijg je wekelijks de uitnodiging met een gechannelde tekstje/thema, de bijbehorende foto’s van de kristallen en de Aura-Soma producten die ingezet worden tijdens de meditatie.

Je kan eventueel ook energetisch meedoen, dan krijg je achteraf de opname.

Er is een bijdrage van €7,50.

Een samenvatting van een meditatie: na ons zuiveringsritueel met intentie Crystal Clear Clearity opent zich een weids neutrale ruimte. Daarin nodigen we onze gidsen uit die zich liefdevol laten voelen🌸🌸🌸. Ze begeleiden ons naar een groot zuiveringsvuur wat aanvoelt als drakenvuur. Draken zijn poortwachters. Na dit vuur worden we toegelaten en opent zich de poort. We stappen over de drempel in het Heiligdom van Rust & Vrede. Ons lichaam past zich aan, aan de frequentie van deze nieuwe energie. We worden een kanaal voor Rust & Vrede voor de wereld en onszelf in Eenheid. Dan wordt deze nieuwe energie diep in onze botten gebracht en in de Aarde,  terug ook in de tijd en met behulp van onze voorouders. Shalom🙏🕊

Reactie van een deelnemer: “Wow, net de audio beluisterd. Het was heeel mooi en ontroerend en helend. Dank je wel. 🙏🙏🌟

Van te voren kies ik ingetuned kristallen voor de meditatie.