Tarieven

Aanbieding:  Nu €25,- korting op je sessie!!

Tarief Healing in Licht & Vrede
Eén sessie: € 125,00. Nu met korting: € 100,00. Deze sessie duurt ruim anderhalf uur en is inclusief je kristallegging. Een sessie kan ook op afstand gegeven worden via FaceTime of via de opname, dat werkt precies hetzelfde.

4 sessies voor de prijs van 3. De sessies mogen over 1 jaar verdeeld worden. Hierbij geldt niet de €25,00 korting.

Tarief Aura-Soma Healing
Eén sessie: € 150,00. Nu met korting: € 125,00. Dit is een intense sessie van zeker drie uur. Eigenlijk zijn het twee sessies in één waarbij je vier flesjes uit het Aura-Soma systeem kiest die meedoen tijdens je healing. Deze sessie is inclusief je kristallegging. De aanschaf van je flesje komt nog wel bij je consult kosten. De waarde van een flesje is € 39,50

Aanbieding: 4 sessies voor de prijs van 3. De sessies mogen over 1 jaar verdeeld worden. Hierbij geldt niet de €25,00 korting.

Tarief Aura-Soma
Eén sessie: € 88,00. ( geen korting hier) Je kiest jouw vier gekleurde flesjes uit de Aura-Soma kast waaruit ook jouw ‘pomander’ (jouw beschermer) en ‘quintessence’ (de gids in jou) tevoorschijn komt. Je krijgt uitleg over de betekenis van jouw keuze. De aanschaf van je flesje komt nog wel bij je consult kosten. De waarde van een flesje is € 39,50

Verslag
Het verslag: € 50,00. Het verslag is een meerwaarde. Door het lezen komt het meer in bewustzijn wat er nou eigenlijk allemaal gebeurd is. De energie van de sessie zit in het verslag.

Tarief Authentic Movement
Eén sessie: € 88,00. (geen korting hier) De sessie duurt één uur.

Woensdagavond meditatie via Zoom: € 10,00
De meditatie duurt één uur. Je kan live meedoen of energetisch. Je krijgt dan de opname. Je kan sowieso de opname krijgen.

Zondagochtend meditatie: € 15,00

Mensen in de bijstand
De prijs voor een sessie kan in overleg en er is betaling spreiding mogelijk.

* Ingeschreven bij de KvK nr. : 24443194