Nieuwsbrief januari 2020

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Screenshot-2020-01-05-at-12.48.07.png

Nieuwsbrief januari 2020

Aanbieding: Heling op afstand voor €50,00 per uur

De twee draken staan voor de transformatie die ik de afgelopen weken heb gemaakt.

Ze bewaken de poort van mijn Bron. Ik kan er alleen door met mijn open hart. Violette zie ik als ik in de wereld ben met mijn gidsen. Wit zie ik als ik Julia, in hele hogefrequentie ben. Door de transformatie heb ik meer toegang gekregen tot zeer liefdevolle lichtwezens waar mijn ‘helingteam’ mee verbonden is. Deze lichtwezens hebben een veelheid aan prachtige helingkamers en vaardigheden. Daar wordt gewerkt met geavanceerde technieken die wij hier op de aarde niet kennen. Ik heb de meest prachtige kleuren, kristallen, hoge frequentie lichtstralen, dolfijnen klankresonantie, gezien en gehoord. 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Screenshot-2020-01-17-at-16.30.46-4.png

Hoe zit dat nou met mijn gidsen? Wie zijn ze? Waar komen ze vandaan? Ik heb het gevoel dat mijn gidsen mijn multidimensionale zelven zijn. Niet iets buiten mij, maar IN mij. Misschien wel delen uit de toekomst, door tijd en ruimte heen…

De sluiers zijn geopend! Vanuit de kosmos worden we momenteel in een mega tempo vooruit geduwd. Processen gaan daardoor in hoge snelheid. Het is haast niet bij te houden. Wellicht herken je dat en kan je daar wat steun in gebruiken. Ik ben inmiddels weer een flinke stap verder, een giga aarding in de Rode Aarde, een paar dagen na het schrijven van deze nieuwsbrief. Dat bewaar ik dan voor de volgende Nieuwsbrief… 

Vanuit mijn hart en enthousiasme zou ik je graag kennis willen laten maken met mijn helingteam en de helingkamers waar ik toegang tot heb. Daarom is er nu deze aanbieding. Heling op afstand voor €50,00. Het normale tarief is € 85,00 per uur. De heling gaat op afstand. Je bent thuis op je eigen bank of bed. Het voordeel daarvan is, dat je na de behandeling lekker kan blijven liggen (slapen) waardoor deze goed kan doorwerken.

Dus neem de tijd na de sessie!

We bellen via Face Time of Facebook. De telefoon blijft open zodat we tussendoor kunnen communiceren. Alleen via Facebook, kan ik de sessie opnemen via de telefoon. Stuur me een appje of een mailtje, als je een behandeling wil van mijn gids en haar helingteam. Als je liever naar mij komt, dan kan dat natuurlijk ook. De praktijk is op zich al een helingkamer, met vele kristallen en de Aura-Soma flessen.

Deze aanbieding is voor de afstand heling. De inwijding vraagt meer tijd en diepgang, waardoor ook een hogere financiële bijdrage.

Ook Julia, heet je met volle hart welkom!  “shine brightly dear one”, is haar boodschap voor jou.