Tarieven

Tarief inwijding
Eén sessie: €120,00. Het zijn intense sessies van twee uur en is inclusief je kristallegging. Een inwijding kan ook op afstand gegeven worden. De waarde daarvan is hetzelfde.

Tarief Aura-Soma
Eén sessie: € 85,00.  Je kiest jouw vier gekleurde flesjes kiest uit de kast waaruit ook jouw ‘pomander’ (jouw beschermer) en ‘quintessence’ (de gids in jou) tevoorschijn komt. Je krijgt uitleg over de betekenis van jouw keuze. De aanschaf van je flesje komt nog wel bij je consult kosten. De waarde van een flesje is € 34,00

Tarief Aura-Soma inwijding
Eén sessie: € 150,00.  Dit is een sessie waarbij je vier flesjes kiest die meedoen tijdens de inwijding en inclusief je kristallegging. De sessie duurt langer dan de inwijding omdat je eerst je vier flesjes kiest én een sessie krijgt. Je hebt eigenlijk twee sessies in 1 consult. Dat is intensief, maar voor mensen die van ver komen, is het een mogelijkheid.

De aanschaf van je flesje komt nog wel bij je consult kosten. De waarde van een flesje is € 34,00

Verslag
Het verslag: € 50,00. Het verslag is een meerwaarde. Je leest nog eens rustig door wat er eigenlijk allemaal gebeurd is. De energie van de sessie zit in het verslag. Je beleeft het allemaal nog eens. Telkens weer.

Meditatie via Zoom
Een kleine bijdrage van €5,00.

Mensen in de bijstand
Inwijding en healing: in overleg

* Ingeschreven bij de KvK nr. : 24443194