Balans tussen Hemel en Aarde: een inwijding in haar goddelijke Maria en haar kracht.

Intentie: ontspanning, rust en vertrouwen en stromen van haar kracht.

De angst in haar knieën is voelbaar. Met mijn handen op haar knieën wordt ze geaard. Er is vuur in haar wat eruit wil. Ze ligt boven een vuur alsof ze op een soort brandstapel ligt. Paniek breekt uit. Oude angsten en trauma worden gevoeld. Vele lichtwezens zijn in dit trauma bij haar.

Haar hart wordt op een fijngevoelige manier geopend via klanken van muziek. Mijn vingers spelen de harp. Ze wordt omringd door tonen en klanken. Ze opent via de muziek energetische velden met lichtwezens. Het is een gevoelig en speels samenspel, een communicatie. Het voelt prettig, vredig en veilig.

De klanken resoneren in haar hoofd waarmee er ruimte wordt gemaakt. Ik hoor continu de muziek in haar hoofd. Als ik de klanken maak dient de engel van vrede zich aan, in blauwviolet. Ik sta op de plek van de engel. De engel spreidt haar vleugels over haar heen.

Het Stilte veld wordt geopend.

De stilte geeft heel veel ruimte om haar heen. Er ontstaat een kosmische opening. De hemel breekt open. Er komt intens wit helder licht door de barst uit de kosmos. Het felle licht straalt als een zegening naar haar en vindt zijn weg in een soort lazerstraal naar haar pijn in haar schouder. De engel van vrede beschermt en kijkt toe. Ze is omringd door meerdere engelen.

Het felle genezende licht gaat door haar lichaam naar haar bekkenbodem. Haar eerste chakra wordt geopend.

Boven in de hemel is het prettig maar zodra ze op de aarde komt, is ze zoekende. Ze is de weg kwijt en raak in paniek. Ze weet het allemaal niet meer.

Ze trekt zich terug naar de engel om tot rust te komen. Ze heeft vertrouwen dat het goed komt. Ze komt tot rust.

Er komt een zachte liefdevolle Maria energie. Samen met Maria daalt ze rustig af, stapje voor stapje, naar de aarde. Als ze een stap te snel gaat, moet ze terug en opnieuw beginnen. Dat hebben we net ervaren, dan komt er paniek.

Samen met Maria is ze in vertrouwen. Maria en het vertrouwen komt in haar derde chakra. We zijn omringd door vele engelen. Ze krijgt een heilige inwijding. Het is een diepe incarnatie in haar derde chakra van haar zielenverbinding met Maria. 

Maria trekt zich terug, zodat zij zich kan overgeven aan de Maria in haar.

Overgave.

Ze is hand en hand met Maria in haarzelf.

Heel nauwkeurig worden er stapjes gemaakt. “Neem de tijd en blijf bij wat er is. In eigen tempo, als vanzelf dient zich alles in liefde en vertrouwen aan”.

Er is een stralende Mariawolk die haar laat zien en voelen dat alles in verbinding is met het goddelijke. Ze krijgt een zegening voor altijd. Ze dient dit nooit te verliezen. Als ze het toch vergeten is, dient ze weer terug te gaan naar de engel, naar Maria in haar, totdat ze het weer voelt.

Ze wordt begeleid in het licht en is totaal in vertrouwen met het goddelijke.

De zegening wordt in de energie weider gemaakt. Ze daalt met haar goddelijkheid stapje voor stapje in haar fysiek, naar de aarde. Ze is versmolten met haar goddelijkheid. Ze is naar de aarde gegaan zonder paniek. Het voelt vredig op aarde. Ze is verbonden met haar goddelijkheid én ze is op aarde.

Ik zit met mijn handen en knieën op de grond. Haar geïncarneerde ziel wordt op Gaia gelegd. We nemen de tijd om te wennen aan de energie van de planeet. Etherische wezens van de natuur helpen haar met de etherische laag van Gaia. Dat gaat haar goed af. Ze went aan de zwaartekracht van Gaia. Ze kan zich eraan overgeven, dat geeft rust. Ze kan zakken in de aardse vorm. 

Ze wil nu niet meer naar het licht. Er is behoefte om dieper te landen en dieper te verankeren in het centrum van Gaia. Ze gaat door vele lagen van Gaia heen, naar de oerkracht van Gaia.

De krachten trekken aan haar. “Doe niks. Laat het trekken, laat het gebeuren, voel de kracht en doe niks. Laat je leiden door de kracht van Gaia.” Dit is heel spannend. Ze wil wel en ze wil niet. Een gids, een magiër helpt met zijn staf om haar op een magische manier diep in de aarde te verankeren en haar met de aardekrachten te verbinden.

Haar voetchakra’s gaan open, wortels schieten naar beneden. Overal schieten wortels uit de achterkant van haar lichaam de aarde in. De krachten zijn te groot om in gedachten tegen te stribbelen. Ze wordt in de aarde gelegd.

Overgave.

Ze wacht en ervaart en voelt. Ze wordt stevig en warm. Ze wordt geholpen door de energieën van Gaia. Dat geeft enorme rust. Rust in de eenvoud. Alleen dit: opgenomen en verbonden met Gaia. Ze is één met Gaia. Ze is Gaia.

Stilte

Haar eerste en tweede chakra worden wakker. De energieën gaan stromen, het tintelt in warmte.

De goddelijke Maria is erbij. Ze voelt haar goddelijke zielenenergie en Gaia. Ze voelt ze allebei tegelijk.

Met mijn nieuwe trommel wordt haar goddelijke Maria en de aarde als een zachte kloppende hartslag in haar hart getrommeld. Haar ziel, haar Maria is voor altijd verbonden met elke hartslag. Ze heeft liefde en vertrouwen van haar Maria en rust van Gaia. Er is balans in deze eenheid.

Ze wordt met de staf nog dieper verankerd in de rust, in een rechte uitlijning naar het hart van Gaia, naar het vuur in Gaia. Haar levensenergie, haar passie wordt daarmee wakker gemaakt. Er komt kracht vrij. Kracht stroomt via haar stuit door haar lichaam. Ze heeft nu geen angst voor de krachten van de aarde en het vuur van de aarde.

Ze staat in haar kracht met rechte rug op de aarde. Haar innerlijk vuur is verbonden met het vuur van Gaia. Ze kan deze kracht voelen omdat ze het vertrouwen heeft van haar Maria. Ze is de brug tussen hemel en aarde. Met Maria is ze de kracht van de aarde.

De balans tussen haar Maria en de aarde wordt nogmaals goed geaard. Links is Maria, het ontvangende en rechts is het aardende. Het is er allebei tegelijkertijd. Het stroomt van beneden en het stroomt van boven door haar heen.

Zo zal het zijn en zo is het.

Het heilig stilteveld legt een beschermvlies om haar heen waarbinnen alles wat er gebeurd is in de heilige stilte, in haar eigen tempo en op de juiste manier kan integreren.

Met Dank aan de engelen, haar Maria, Gaia, onze gidsen, haar lichaam en alle hulp die we hebben gehad.

Shalom