Een volledige incarnatie

Intentie: op aarde zijn in verbinding met mijn Hoger Zelf: helemaal zijn wie ik ben.

Gaia maakt liefdevol en zacht verbinding met haar. Gaia opent zich volledig in alle zachtheid en in liefde als een geopende moederschoot. Gaia vraagt of zij haar adem wil voelen zodat ze dieper in zichzelf en in Gaia kan zakken. Ze wordt verankerd in Gaia. Spanning en verdriet wordt afgevoerd.

Met klanken komen we in hogere frequentievelden en in het Stilte veld. 

Een heilig gezang nodigt haar liefdevol uit. 

Haar Hoger Zelf komt zacht en teder dichterbij. Tijdens het gezang opent haar pijnappelklier en derde oog. Het heilige gezang gaat weer liefdevol verder in lage klanken naar haar onderbuik, diep in haar basis chakra. Het healingteam is via mijn handen aan het werk boven haar basis terwijl ik een onbekende taal spreekt. Achteraf zegt ze dat deze taal haar diep raakt in herkenning. 

Het heilige gezang gaat door. 

Op de frequentie van de klanken komen vele lichtwezens. Ze zijn nieuwsgierig en brengen ondersteuning door bij haar te zijn in hetzelfde hoge heldere en zuivere frequentieveld. Ze voelen als familie. Ze voelen vreugdevol en blij.

Op de loer ligt een naar beneden trekkende energie. Er is een keuzemoment. Het licht wint, de hoge frequenties winnen altijd.

Het heilig gezang gaat door.

Eén lichtwezen is meer aanwezig en voelt als een familiedeel. Het lichtwezen komt duidelijk, krachtig en helder in haar buik. Het voelt als haar Hoger Zelf omringd door haar familie. Haar voorouders staan in Licht en Liefde in een cirkel om haar heen. Ze begeleiden haar ziel liefdevol naar haar lichaam. Ze stralen licht naar haar. Achter haar familie staat een cirkel van engelen. Daarachter is een cirkel van lichtwezens. Ze baadt in het licht. Het is alsof ze zweeft boven haar lichaam. Een omaatje is enorm betrokken bij haar en kijkt liefdevol naar haar.

Het heilige gezang gaat door.

De grote oceaan van Eenheid is geopend. Alles vindt zijn weg, alles is precies op zijn plek in het juiste moment. Haar hart wordt geopend. Alles is open in totale overgave in de Oceaan.

Er komt een blessing uit de grote oceaan naar onze planeet. Het voelt immens groot. De blessing gaat naar de mensheid waar zij onderdeel van is. Alles is met elkaar verbonden in Eenheid.

Vanuit de weidsheid komt er een focus om richting te gaan geven. Energie uit de oceaan wordt gebundeld en daalt in haar bekkenbodem en baarmoeder.  Vanuit haar baarmoeder wordt het diep verankerd in de aarde.

Handen worden etherisch op haar buik gelegd alsof ze zwanger is. Er wordt een bodem gemaakt in haar buik om zichzelf te kunnen gaan ontvangen. Ze ontvangt zichzelf in haar baarmoeder. Er is een uitwisseling van zuurstof en voeding in bloedvaten en energetische vaten. Alle voorouders en liefdevolle wezens staan er omheen.

De Nieuw Aarde verbindt zich vreugdevol met haar. De moederschoot van Gaia opent zich nogmaals voor haar en vibreert hoge frequentie energieën.

Verbonden met gidsen en lichtwezens is ze ingedaald in haar baarmoeder. Van onderaf opent de nieuw aarde met nieuw frequenties: helder, schoon, zacht en blij.  Dit is het moment waarop gewacht is. De aarde kan haar nu welkom heten. (na de nacht van 4 op 5 april 2020)

Haar gidsen, begeleiders en familie laten met nadruk weten dat ze altijd bij haar zijn. Ze kijken vol verwondering wat ze allemaal aan het doen is, wat de aarde en de mensheid aan het doen is. Ze is versmolten met de nieuwe aarde in een zachte hogere trilling. 

Er is een kring van lichtwezens om haar heen. Er is een gigantische trilling van uit de aarde met geactiveerde kristallen. Er is heel veel licht.  Ze krijgt een blessing van boven: van de engelen, de gidsen en haar omaatje en een blessing van onder: van de nieuwe aarde wat samen komt in haar buik. 

Met een soort lazerstraal wordt er gewerkt aan haar derde oog, pijnappelklier en slapen. Haar hoofd wordt gezuiverd en op de juiste frequentie gezet zodat de energieën beter kunnen doorstromen. ET-ers zijn aan het werk: de frequentie wordt nog hoger gedraaid. Zo hoog als ze kan hebben. Hoger en hoger.

Haar hart is nog verder geopend. Nieuwe frequenties komen binnen. Ik verander zelf in een ET-gids, een soort groene kikker. Mijn handen zijn in een aparte houding waaruit energie naar haar toe stroomt. Ze ligt in een soort buis. Er wordt heel snel gedraaid in een hoog tempo. Ze wordt gelanceerd in de kosmos. Ik voel haar energie op dat moment heel krachtig aanwezig. Het is alsof ze zichzelf totaal terughaalt van haar planeet.

Met een diagonaalachtige wokkeldraai, wordt ze uit haar sterrenstelsel teruggedraaid naar de Aarde. De lancering gaat wat grof, ik vraag om een zachte landing. Ze doen hun best en geven een zachte landing. De computer valt op dat moment uit. Wonderlijk.

Samenvattend: een kosmische bevalling, een volledige incarnatie en indaling waarna er een communicatie ingang gezet wordt vanuit haar sterrenfamilie om energieën naar de nieuwe aarde te brengen.

Shalom