Heling van een Prins

Een wat zenuwachtige trilling in zijn lichaam is voelbaar waarbij hij kucht. Door de zenuwen over het eventuele loskomende kuchen te benoemen, is deze meteen weg. Het is belangrijk voor hem om zich te uiten.  

De deur naar buiten wordt geopend waardoor er ruimte, zuurstof en verbinding met de natuur binnenkomt. Hij mag gaan voelen dat hij hier is als onderdeel van de natuur in het grotere geheel.

Zijn ego/persoon lost op. Hij is opgenomen in het grotere geheel.  

Stilte.

Ruimte, die de stilte geeft.

Hij opent zichzelf naar de stilte, de ruimte, de natuur en de kosmos. Alles is met elkaar verbonden. 

In de stilte opent zich een sereen energetisch veld wat hem rust en een vredig gevoel brengt. Hij hoeft zich hier niet waar te maken, iets te doen of iets goeds te zeggen. Er zijn geen verwachtingen. Er is sereniteit, rust, gevoeligheid, lichtheid, tederheid en verfijndheid.

In de stille serene plek wordt hij opgericht en geopend. Een tedere zachtheid wordt om hem heen getrokken. Hij ligt in een heling-bed, van lieve zachte energie van zijn gidsen. Hij wordt uitgenodigd zich er helemaal aan over te geven. 

De liefdevolle en zachte energie stroomt zijn lichaam in. Golven van helende energie gaan door hem heen. Alles wordt in hartenenergie gebracht. Uit de diepere lagen komt iets vrij wat zich uit in nog meer kuchen. De zachte liefdevolle helende energie blijft stromen. Het is voor hem om te ontvangen. Dit wordt drie keer gezegd: “het is helemaal voor jou, het is helemaal voor jou, het is helemaal voor jou”. De onvoorwaardelijke liefde sijpelt naar de diepere plekjes. Het komt in zijn cellen. Hij ademt de liefdevolle zachte energie.

In een verstilling komt een hogere frequentie binnen. Een helder licht golft krachtig door hem heen. Oude vastzittende patronen worden in het heldere licht meegenomen. Hij hoeft niet te weten wat hij loslaat, het lost vanzelf op. 

Het heldere intense licht verbindt zich met zijn hart en wordt met een volle adem in zijn lichaam geademd.

Hij is even weggedommeld, zijn lichaam is niet gewend aan de hoge frequenties.

In zijn diepe ontspanning is een totale openheid om het witte kosmische licht te ontvangen. Zijn poriën en cellen staan open. Velen lichtwezens creëren het licht. Hij wordt omhoog genomen terwijl hij ook hier is. Hij is een onderdeel van een lichtteam. Hij krijgt een nieuw energetisch lichtnetwerk. Het is net alsof hij hier ligt maar er niet is, alsof zijn persoonlijkheid aan de kant is gezet. 

Violet licht komt binnen en gaat door hem heen. Dat kan zijn lichtstraal zijn die bij zijn ziel hoort. 

Er is een integratie van het nieuwe licht. Balans wordt gemaakt tussen de energie en zijn lichaam. Dit gebeurt precies en kloppend voor hem.

Dan zakt hij de diepte in en verbindt zijn heldere licht zich met het licht van Gaia en met de ‘Spirits’ van Gaia.

Met zijn nieuwe lichtenergie kan hij verbinding maken met de natuurwezens van Gaia. Hij kan met ze communiceren in schoonheid, liefde en speelsheid. In deze communicatie is een wisselwerking tussen hem en de natuurwezens. Er is sprake van een voeding en zorg.

De natuurwezens helpen hem zijn hart helemaal te openen om vanuit zijn hart te gaan communiceren. Ze helpen hem met zijn aarding en zijn weg op de aarde te vinden. Ze geven hem rust en er zal en informatie-uitwisseling zijn. Hij zal ze gaan voelen en ervaren. 

Meestal trekken de natuurwezens zich terug omdat ze niet in goede waarde worden ingeschat. Ze zijn nieuwsgierig en komen tevoorschijn om een samenwerking aan te gaan. Voor beide zal dit vreugde geven. Ze gaan van elkaar leren. Hij helpt hen balans te houden. 

Ze zullen hem helpen met het nieuwe licht naar Gaia te brengen. Met elke voetstap brengt hij het Hogere Licht in Gaia. Dit helpt hemzelf en het helpt Gaia. 

Er is balans tussen de energie van boven en de energie van Gaia. Deze twee energieën mengen zich in zijn lichaam waarmee een heilige ruimte in zijn lichaam ontstaat.

Zijn lichaam reageert met heel veel hoesten. Wat nog vastzit, komt kuchend los. Hij zit nu in een ander niveau en bekijkt alles vanuit een ander perspectief, vanuit het licht. 

Een golf van het nieuwe licht gaat door hem heen. Nog een keer wordt hij helemaal in het licht gezet.

Hij is nu als een kristal, als een lichtpilaar. 

Een lichtteam is om hem heen geactiveerd. Hij hoeft hier niets van te weten of te begrijpen.  Dit gaat buiten gedachten of begrip om. (daarom viel bij ook in slaap)

De eindeloze eeuwige stroom van Oneness stroomt door hem heen. 

Hij is aangesloten in zijn eigen licht en eigen lichtteam. Hij is meer daar dan hier en blijft liever nog ‘daar’. Hij daalt niet alleen af. Hij wordt geholpen door een gids, een beschermer. Er is een enorme liefde van de beschermer naar hem. “Weet dat hij er altijd is!”

De beschermer voelt als een prins en wil hem laten weten dat ook hij een prins is, een prachtig Goddelijk wezen.

Er komt een buiging, een respect voor het Goddelijke wezen wat hij nu op aarde is. Het heilige in hem wordt geëerd. Hij ligt in een Heilig energetisch veld. Het voelt als het heiligdom van de Islam, wat ook het veld van zijn ouders is, van zijn Aardse afkomst.

Dan komt een andere gids vanuit dit heiligdom. Hij ziet er prachtig uit en draagt een beige pak met borduursels. Hij is omringd door Pure Schoonheid. 

“Blijf erbij”, is de opdracht. 

Hij ademt zijn Schoonheid, zijn Goddelijkheid en zijn Heiligdom. 

Met diepe dankbaarheid aan de prachtige samenwerking van Hogere Zelven en de gidsen.

Namasté

Shalom – Salaam