Het heiligste van het heilige in de aarde

Intentie: met haar helderheid op aarde zijn.

Het Stilte veld is geopend.

De sessie start met een finetuning om haar zuiverheid precies met Gaia te laten samenvallen. 

In een scherpe langzame rechte lijn, met de linker hand rechtop voor en tegen mijn hart en de andere hand verticaal en horizontaal als een klok, gaan we door tijdlijnen heen en wordt de tijd stilgezet. Deze sessie komt hieruit voort. Elke handeling die gemaakt is, lijkt wel of daar de tijd stil staat in een focus in de handeling op zich. 

Een pijniging in haar derde oog, haar innerlijk helder kunnen zien, is voelbaar. Er komt een focus in het geven van eigen liefde. Alleen maar dat, niets anders. De tijd staat stil in het geven van onvoorwaardelijke zelfliefde: liefdevolle fysieke aanraking in zacht aaiende streling in haar gezicht. 

Een vrouw zit gehurkt in de woestijn geeft haar menstruatiebloed aan Gaia. Leven na leven. Hiermee is de heilige verbinding vanuit haar navelstreng naar Gaia gemaakt. In een sjamanen ritueel opent het heiligdom in de Aarde. 

Een lang verborgen en lang verboden wijsheid opgeslagen in een mystieke taal laat zich horen. Mijn gids verandert de taal in een wind. De wind gevuld met de heilige codes uit de aarde waait in een wervel om haar heen zodat ze de informatie kan innemen. Op deze manier trekt Gaia haar terug in haar heiligdom. 

Achteraf dringt het tot me door dat de avond ervoor de Worldwide Womb Blessing is geweest, in verbinding met de volle maan. Het lijkt wel een voorbereiding te zijn op deze inwijding: de diepe heilige verbinding met de baarmoeder en de verborgen wijsheid van Gaia.

De woorden van mijn spirituele teacher Jonette Crowley/Mark komen in mijn gedachten: 

“Do great impossible things with certainty”. 

We just did it. 

Thank you. 

Shalom.