Openbaring

“Omhul haar in liefde, neem haar op in liefde in het geheel: she is a child of God, she is child of Love”.

Er openbaart zich een gebed zonder woorden. Een gebed in diepe concentratie. Een gebed in gebaren. Handen tegen elkaar voor het hart. De handen en haar hart openen zich om te ontvangen in overgave en in stilte, zonder verwachting, zonder weten waar het over gaat, zonder willen, of hopen, of verlangen. Handen sluiten zich in dankbaarheid en raken licht het derde oog in een lichte buiging. Dit alles in een diepe concentratie. Dit gebed raakt haar diep. Dit gebed is verbonden met Jezus- Yeshua-, haar gids. Het gebed geeft haar ruimte en omhult haar als een zachte deken in diepe stilte.

In diepe stilte opent haar hart in overgave en in dankbaarheid!

Er is een opbouw naar deze openbaring. Vanuit de stuit is continu een aarding gaande. Vanuit het veld van Oneness wordt ruimte gecreëerd.  ET-wezens komen tevoorschijn. Met hun lange vingers waar gekleurd licht uitkomt, verlichten ze de spanning uit haar nek. Een heldere transparante koker wordt boven haar hart naar de kosmos gemaakt. Ze ligt in de koker. Het is een ovale licht capsule. Ze komt van de sterren naar de aarde. Ze weet niet hoe te landen. Achteraf geeft ze aan, niet uit de capsule te willen komen omdat het er zo fijn is. 

Ze ziet een lichtpyramide boven haar hart. Het is een soort vortex. Het diepe stilte gebed komt daar door heen: “All is well. Heb je lichaam lief: alle kleine details, tot aan de nagel van je kleine teen.” Stilte, zachtheid, liefde en bescherming.

Shalom