Thuiskomen in haar zielenfamilie uit Sirius

Intentie: op mijn intuïtie vertrouwen en naar handelen

Ze wordt in een stilte bed gelegd, het is een serene stilte die bij haar hoort.

Via haar achterzijde van haar tweede chakra wordt ze op een zachte en vriendelijke manier gaard. Haar derde oog wordt geopend met een soort lazerstraal. Haar pijnappelklier wordt schoongemaakt.

Door de resonantie van hoge tonen in haar frequentie wordt ze geroepen. Ze komt door een soort mist heen die op met water hangt. Het wateroppervlak wordt op een zachte vriendelijke manier in beroering gebracht. Rondom haar hart wordt de herinnering aan Atlantis wakker gemaakt. Deze Atlantis energie komt in haar hoofd, pijnappel en slapen. 

De speciale toon die haar roept wordt enkele keren gemaakt. Haar fysieke cellen worden gefinetuned op de speciale frequentie van de Atlantis energie waar ze vandaan komt.

Ze wordt geijkt. De precieze uitgelijnde Atlantis trilling wordt door haar fysieke lichaam naar de aarde gebracht en door de spirits of nature liefdevol in de etherische laag van Gaia gebracht. Dat voelt fijn. Het is een groot geheel waar vele wezens bezig zijn. Het heeft alles met haar te maken. Er wordt aan haar gevraagd nogmaals haar intentie uit te spreken. De wezen uit de aarde reageren daar onmiddellijk op met ijverige bewegingen. 

Een soort oer brul, een scheppings brul uit de vrouwelijke voorouderlijn, dient zich aan. Met diepe zuchtende aardende klanken opent er een zwarte vloeibare en plakkerige energie in haar die via een bevalling tijdens een sjamanenritueel haar lichaam verlaat. Gidsen en werkers helpen met de bevalling en moedigen haar aan zich over te geven. Ze wordt ontgiftigd. Het ‘zwarte’ wordt liefdevol opgevangen, inclusief de ‘natroep’ die uit haar wordt geduwd. Het wordt allemaal liefdevol op de aarde gelegd waar het wordt opgenomen in het geheel. De voormoeders zijn erbij. Er is een kring om ons heen die mee doen met de ritmische dans terwijl er kosmisch een lichtlijn is die het ritueel beschermd. Het speciale healingteam wat hiermee bezig is, neemt dit verder op zich.

Haar eerste chakra is wakker gemaakt. Ik zie een slang (transformatie? de energie die wakker wordt gemaakt?) en andere aardewezens die helpen met afvoeren. 

Na de bevalling is er de achtergebleven wond. De wond wordt door de lichtlijn, die er de hele tijd bij was, geheeld. Een vlies uit de lichtlijn wordt over de rauwe wond gelegd. Vele energieke lichtgevende sterretjes zijn rondom het vlies. Het vlies neemt de kosmische energie op en laat dat in de juiste dosering in een precieze nauwkeurigheid los. 

De geschade baarmoeder komt hierdoor in haar oorspronkelijke staat. Ook dit speciale healingteam wat hier specifiek mee bezig is, gaat hier de komende dagen mee door. 

De baarmoeder voelt heel. Dat voelt fijn. Er is vertrouwen dat het goed is, toch er kan geen afstand genomen worden. Zodra er afstand genomen wordt, is onrust voelbaar. Het voelt zoo fijn om ‘erbij’ te zijn. Ik blijf bij de helende energie, bij de lichtwezens die met het genezingsproces bezig zijn. Ik kan er niet vandaan want ik ben een genezend lichtwezen uit het healingteam. Ik ben haar. Zij is een lichtwezen. Zij is bij zichzelf.

De aantrekkingskracht tot haar baarmoeder is zo groot, dat ik er eigenlijk in wil duiken. Ze vraagt: “Wat is daar?“ Het is haar heldere licht wezen, haar trilling wie ze wezenlijk is. Het voelt zo fijn om haar te zijn, om zichzelf te zijn. Het heeft een Zijns kwaliteit. “Ik Ben”.

De gidsen, begeleiders en zielenfamilie die bij haar horen zijn erbij. De dolfijnenklank uit het water wordt weer gemaakt. Ze communiceert met haar zielenfamilie via het water in haar buik. 

Een krachtige verbinding tussen haar hart-buik-keel wordt gemaakt in een drie-eenheid in een driehoek. De driehoek verdubbeld en draait rond, er ontstaat een vortex tussen haar hart en keel. Er komt heel veel energie van lichtgevend helder transparant licht van boven door de vortex. Haar gidsen en begeleiders brengen al dit licht in haar. Het is haar spreken vanuit haar hart en de aarding in de buik. Ze is rustig.

Bij haar kruin wordt een heldere lange antenne gemaakt met een draaiknopje. Haar ontvangstspriet is precies en zorgvuldig in de juiste frequentie gezet zodat ze beter informatie uit Sirius kan ophalen. Haar zielenfamilie uit Sirius staan in een kring om haar heen in de namaste houding. Ze zijn dankbaar dat ze naar haar toe zijn kunnen gekomen. 

Ze vragen om tijd. Hun aanwezigheid in deze houding geeft een bepaalde frequentie waarmee ze wordt omhuld. Ze ligt in een energetisch koningsblauw veld waarin continue informatie instroomt die ze eruit kan halen.

Doordat ze om haar heen staan, geeft dat haar een bedding. Ze hebben nu allemaal hun handen open en de energie spuit uit alle handen. Ze ligt in een koningsblauwe wolk. Haar innerlijke stem komt hieruit voort. Ze zal haar innerlijke stem krachtig gaan horen. Ze kan met hen gaan communiceren: vragen stellen en antwoorden krijgen. Dit is de wereld van de antwoorden. Ze zegt: “ik moet leren vragen”. 

Ze is Thuisgekomen in haar oorspronkelijke familie uit Sirius. 

De blauwe energie wordt intenser gemaakt zodat ze het nog dieper en bewuster kan ervaren. Een van haar gidsen uit Sirius legt zijn hand boven haar hart. Haar hart is een open rond gat. Haar hart wordt open geplopt, zoals een ontstopper. Daarna geeft haar hart een fontein van hartenergie, het spuit eruit. Haar hart is helemaal open en de harte energie stroomt.

Haar gidsen uit Sirius bedanken mij en mijn gids Julia voor het voorwerk zodat zij de verbinding met haar hebben kunnen maken. 

Er is een Vreugdevol feestje ter afsluiting:  “It is done”.

Ze wordt in de Nieuwe Aarde verankerd.

Ze krijgt als laatste boodschap van mijn gids Julia om tijd te nemen om deze ervaringen te laten bezinken en veel water te drinken omdat er veel is afgevoerd. 

Shalom