Wijsheid van een sterrenkind

Intentie: ‘het innemen en leven van eigen wijsheid en eigen weten’.

Het stilte veld opent zich. 

Als ze dieper in haar stilte zakt, zuchtend en loslatend, dwarrelt ze rustig naar haar zachte roze liefdevolle bodem van vertrouwen. 

In de stilte is haar innerlijke weten en haar wijsheid voelbaar. 

Haar weten is verbonden met het energetisch veld van een groepje liefdevolle lichtwezens. Ze zakt in dit veld.

Om zichzelf meer focus te geven richt ze haar aandacht naar het midden van haar hoofd waardoor de energie meteen helder en hoog is. Ze schiet de kosmos in, naar haar heldere ster. De ster is verbonden met haar kind-deel. Ze is een sterrenkind. Daar komt haar wijsheid vandaan. 

De stilte hoort bij haar ster. 

Haar hoofd is een helder kristal. De resonantie van hoge tonen sijpelen door haar lichaam. Al haar cellen komen in trilling en worden ook kristalhelder.

Ze is een afgevaardigde van haar heldere ster uit de kosmos, op aarde. 

Echter, ze heeft moeite om in haar lichaam te zijn, alsof ze nog niet geïncarneerd is.

Ze communiceert met de etherische wereld van Gaia wat werkt als een brug naar werkelijk op aarde zijn. Ze is in de tussenwereld tussen Gaia en de kosmos. Het voelt fijn om half hier en half daar te zijn.

Al haar cellen tintelen in de versmelting van de sterren energie en de etherische aarde energie. Dit samenkomen geeft een vreugdevol gevoel wat in haar zonnevlecht komt, in haar incarnatiester. 

Op een warme stralende manier wordt ze in haar lichaam getrokken. Haar sterrenkind wordt als en magneet in haar goudgele centrum getrokken. Ze neemt de tijd om zich hierin te openen en aanwezig te zijn. 

Heel langzaam daalt ze af en kan ze met aandacht verbinding met haar adem maken. Ze doet het goed. Ze komt dieper in haar lichaam. Ze kan volledig in haar adem zijn. Het geeft haar: ‘bestaansrecht’. 

Door de adem is ze diep in haar eerste chakra gekomen. Met aandacht voelt ze van binnenuit de warmte, de veiligheid in haar fysieke basis. Het is haar bodem die haar wijsheden kan dragen.

Ze wordt door de magnetische werking van Gaia, in Gaia getrokken. Ze zakt door alle lagen naar het hart van Gaia. Gaia stuurt liefdevol haar warmte, haar veiligheid, haar compassie voor haar. Ze wordt opgenomen in de veilige schoot van Gaia als in een baarmoeder. Door de navelstreng van Gaia is een sappige voedingsuitwisseling in levensenergie. Het voelt rijk en gevuld in haar bodem. 

Ze heeft nu een voedingsbodem voor haar wijsheid. 

Haar kosmische stilte, haar oneindige wijsheid ligt nu onder haar handen in haar buik en is verbonden met Gaia. 

De sluiers gaan open naar alle herinnering die ze uit vorige levens heeft: Atlantis, Lemuria, Oude Egypte met healingstechnieken, de Hathor’s met hun klanken, kleuren, lazerstralen, kristallen. Deze energieën zijn voelbaar. Het komt allemaal weer tot haar. Met haar adem in haar buik en bodem kan ze dit alles ontvangen. 

Ze dient wel ‘hier’ te blijven: dan gaan de poorten voor haar open

Haar zielenweten wordt beademd. Haar adem is haar leven. Het is nu allebei: kosmos en aarde. Ze ademt, ze is hier én ze is tegelijk ook daar. Ze brengt wijsheid naar aarde, ze is wijsheid op aarde. 

Ze is in totale overgave naar haar heldere ster, naar haar helder weten: “leidt mij de weg, ik beadem het hier op aarde en ik leef het.” 

Ze is een lichtkind, een kind van de sterren, wat samenkomt met het kind van de aarde. De versmelting van hemel en aarde geeft haar grote vreugde. Haar hart is geopend in het licht. Ze is geaard en in balans.

Integratie in Stilte.

In vertrouwen op haar informatie uit haar Bron, bewandelt ze haar pad. De gidsen zijn liefdevol om haar heen.

Namasté 

Shalom.