Zuiver verbonden in netwerken door de dimensies en in de aarde

Intentie: zuiveren van energie die niet van haar is en in eigen energie komen. Wat heeft ze nodig om het zuiver te houden en in haar eigen energie te blijven? 

De energie trekt haar in haar centrum. Haar voetchakra’s zijn geopend en haar wortels schieten de aarde in. Ze wordt stevig en krachtig in haar lichaam gebracht waarbij spanningen worden afgevoerd zodat ze dieper kan ademen. 

Haar aandacht en adem zijn in haar zonnevlecht. Ze ademt zuurstof, schone en zuivere energie – haar eigen pure zuivere zielenenergie – in. Uitademend laat ze wat haar niet meer dient en ondersteunt en wat niet van haar is, uit. Het verlaat haar systeem.

Haar Goddelijke Zelf is aanwezig in een zuivere energie wat voelt als de energie van een edel dier. 

Ze is puur natuur. Ze ademt haar eigen puurheid in: een zachte, serene en zuivere energie. De energie brengt haar terug in Letland, naar de bossen aan de kust. Ze heeft een etherische verbinding met die plek. 

Haar edel dier energie is sterk aanwezig en ademt in haar centrum, door haar knieën naar haar voeten en via haar wortels de aarde in. Ze wordt geaard in haar zuivere en pure energie. 

Tegelijkertijd is ze ook in de kosmos geopend. Door de aarding gaat ze kosmisch open. 

Zo beneden – zo boven. 

Ze zakt een laagje dieper onder de zonnevlecht waar spanning vastzit. Een harde plek geeft het gevoel geen ademt te krijgen. Het vastzittende krijgt ruimte. 

“Welkom lief kind”, hoort ze als codewoord. Dat helpt haar om door het harde deel te komen. Het wordt zachter en de poort gaat open. Ze ziet met haar innerlijk oog een tarweveld met een eik. De eik staat in haar zonnevlecht en geeft haar rust.

Ze is geland, opgeruimd, rustig en stil geworden.

Ze komt in de oceaan, een energetisch veld van Oneness. Het is voor haar verbonden met de kust in Letland. Ze wordt uitgenodigd om in die weidse energie te gaan. Ze zweeft en laat het gebeuren. Het is een doorgang.

Ze hoort de wind door de bomen. Ze is één met de wind die subtiel onder haar huid ritselt en losmaakt wat verkleeft en vast zit. Ze wordt de stilte ingetrokken. 

Ze krijgt een diepe zuivering in haar botten. Op diep niveau krijgt ze op een heilige en respectvolle manier een heling. Haar eigen heiligheid en sereniteit stroomt nu door haar botten. 

Dat wat is losgelaten voelt als verdriet. Haar voorouders staan bij haar en beamen dit proces van diepe zuivering met respect. 

Ze is rustig en schoon.

Ze komt weer in Oneness. Ze ligt als een potvis in slow motion in het water. Ze seint haar signalen in hoge tonen en trilling door het water. Ze communiceert haar zuivere frequenties door de oceaan van Oneness. Haar edel dier energie wordt door het water getrild. Op hele lange afstanden wordt het opgepakt en gehoord. Er wordt gecommuniceerd.

Dan is het net of ze verdwijnt. 

Een wezen als een soort Godin ligt op het water, boven haar walvis. Het wezen zendt een enorm licht vanuit het heelal in lichtstralen.

Stilte.

De godin verbindt haar met kosmisch licht en opent haar hart en keel. In haar keel wil nog iets opgeruimd worden. Het zijn de woorden die niet uit haar zuiverheid zijn gesproken. Ze komt in een zelfvergeving voor de donkere woorden die gezegd zijn.

Ze hoort: “Es tevi mīlu – Ik hou van je”

De zelfvergeving:

“ I am sorry. Please forgive me. I love you. Thank you. 

Ze voelt weerstand en spanning in haar ruggengraad naar de zelfvergeving woorden. Er zit een duiveltje die haar in de tang heeft. Ze wordt uitgenodigd om in de liefde van haar zuivere energie te blijven en het duiveltje niet te voeden met aandacht. 

De zelfvergeving gaat over die momenten dat ze niet in haar eigen zuivere trilling was, door wie en wat dan ook. De zuivering komt in tranen.

Haar zuiverheid komt terug. 

Voor het zuiver kind in haar:

“ I am sorry. Please forgive me. I love you. Thank you. 

I am sorry. Please forgive me. I love you. Thank you. 

I am sorry. Please forgive me. I love you. Thank you.” 

Haar zuiverheid in haar innerlijke kind krijgt vleugels als een duif die zich bevrijdt voelt.

In de Oceaan van Oneness heeft ze verbinding met haar zielen familie. Ze kan met hen communiceren. Haar zielenfamilie heeft dezelfde zuivere trilling als zij. Ze is een onderdeel van hun Samen. In verbinding met haar zielen familie brengt ze hun zuivere trilling naar de aarde en doet ze mee met de grote transitie die nu gaande is op Gaia.

In het grotere plaatje: vele mensen zijn geïncarneerd om te helpen bij de transitie die te maken heeft om de mensheid, het collectief naar Oneness te brengen zodat we vanuit ons Ware Zelf in Love & Light, in liefde en respect leven. Niet in polariteit en ruzie. Het is een groots iets wat nu gaande is. 

Om zichzelf zuiver te houden kan ze haar zielen familie opzoeken in het Oneness-veld. Ze kan met hen ‘communiceren’. 

Het is kristalhelder en zuiver in haar hoofd. Haar pijnappelklier wordt geactiveerd en ze wordt uitgelijnd in haar zuivere trilling in zichzelf.

Ze noemt dat er een team op aarde is dat ze niet kent, maar die ze op afstand volgt. Ze voelt dat ze contact met hem dient op te nemen. 

Ze heeft verbindingen in lijnen met hogere energetische lichtwerkers. Zo kan ze in haar  zuiverheid blijven. 

Lijnen en verbindingen zijn gemaakt. De afstanden zijn groot. Ze heeft een groot netwerkbereik, zowel werelds als kosmisch weids. Het zijn aardse vrouwen en kosmische lichtwezens. Ze heeft een team in andere dimensies waarmee ze verbonden is en die haar steunen.

Ze wordt nogmaals vlijmscherp uitgelijnd. Een heldere lichtbundel komt naar haar. De uitlijning naar haar plek op aarde, wordt in een ritueel gegeven. Een speciaal lied wordt erbij gezongen. Ook haar aardse verbindingen hebben een plek in het ritueel. Er zijn vele lijnen en verbindingen om haar heen.

Ze zakt in Gaia. Daar heeft ze ook een netwerk. Er zijn wezens die zich met haar bemoeien. Ze zijn druk in de weer om alles op de goede plek te krijgen. Ze zijn liefdevol aan het werk, ze prepareren iets om haar hier op aarde te ontvangen, om haar welkom te heten zodat ze haar plek op aarde heeft.

In Letland is een plek waar zij deze aardewezens goed kan voelen. Deze plek geeft haar voeten op aarde. Toen ze werd geboren met haar zuivere energie, werd ze op die plek op aarde ontvangen. 

‘’Ik ben er, ik ben er’, hoort ze. De energie van haar innerlijk zielenkind is vrij, puur en speels. 

Ze heeft dus ook in de aarde communicatielijnen. Het is een gevoel van thuiskomen. Ze wordt er rustig en kalm van. Ze is geaard op haar plek op aarde. 

Ze krijgt een liefdevol welkom. “Welkom op aarde. Welkom.”

Ze is sterk verbonden met de aarde wezens. Ze willen haar niet verlaten en ze willen ook niet dat zij hen verlaat. 

Ze ziet zichzelf staan in Letse klederdracht. Ze communiceert met de folklore. 

Het is echt, het is geen sprookje. Ze kan echt met hen communiceren. Deze communicatie geeft haar enorm veel plezier.

Ze praat in het Letlands tegen de wezens. Het is een prachtige liefdevolle verbinding. 

Waar ze ook is, deze verbinding is er altijd. Een rijkdom! Zo mooi.

Haar zuivere en pure edel dier energie verbindt haar met de wezens in de aarde.

Met dank aan de wezens van Letland. Dank aan de spirits: haar oma’s, haar zielenfamilie en al haar verbindingen met de lichtwezens in de kosmos door tijd en ruimte heen.  

Een bundel van helder licht van haar netwerk uit de kosmos komt naar haar toe. 

Voor altijd.

Zuiver verbonden met al haar netwerken door de dimensies heen en in de binnen aarde.

Namasté 

Shalom – Paldies